Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 112 10
Call-Girls 281093
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ας είμαστε ξεκάθαροι κύριοι...
Ο τίτλος τα λέει όλα....
Η Έλενα όπως και κάθε κοπέλα που εργάζεται στον χώρο έχει να κάνει πάρα πολλές φορές με άτομα που επιθυμούν να βγάλουν τον χειρότερο τους εαυτό επάνω τους. Πολλές φορές μάλιστα τυχαίνει και τρώνε ακυρώσεις χωρίς ενημέρωση, παράλογα πράγματα και απαιτήσεις επάνω στο σεξ και την κάθε ανωμαλία μας ή φαντασίωση μας.
Δεν θα σταθώ λοιπόν τόσο στην εμφάνιση αυτού του κοριτσιού...Είναι πλέον στην κατηγορία MILF...και πολύ καλό δυνατό MILF..Εκκείνη η μητέρα του φίλου σου όταν πήγαινες στο δημοτικό και μετά την έπαιζες για πάρτη της στο Λύκειο; ε αυτή είναι. Το στήθος της επουλώνεται γρήγορα (από το χειρουργείο προσθετικής) και πλέον οι ουλές σχεδόν δεν φαίνονται.Δεν είμαι βυζολάγνος προσωπικά και δεν έδωσα σημασία σε αυτό όμως. Δεν γνωρίζω γιατί δεν είχα βρεθεί μαζί της μέχρι στιγμής. Αλλά μετά από μία μικρή παρεξήγηση που λύθηκε βρεθήκαμε...(Που την πλήρωσα για άλλους αλλά θα αναφερθώ σε αυτό αργότερα). Και εδώ ξεκινάνε τα καλά..
Είχα καιρό να ακούσω την φράση..Σου αρέσω; Να κάτσω; Τιμή της...Χαρά μου να μείνεις με τέτοιο χαμόγελο και phisique...και κάθησε...

Και έσπασε ο πάγος από την αρχική διστακτικότητα της και πιάσαμε κουβέντα και χάδια και φιλιά..Με διάβασε ότι δεν ήμουν για PSE...Πολύ σπάνια μου βγαίνει κάτι τέτοιο. Και φόρεσε το γλυκό της πρόσωπο. Ρε παλικάρια αναρωτιέμαι τι φόλες πρέπει να έχουν φάει και μετά τους βγαίνει ΤΟΣΗ επιθετικότητα. Το παραδέχτηκε και η ίδια ότι αυτές οι κινήσεις την έκαναν δυσπιστη. Ναι καλό είναι να είμαστε και εμείς σωστοί..Και να είστε σίγουροι ότι με σεβασμό θα απολαύσουμε τα μέγιστα....

Ποια μέγιστα; Με καλούσαν στο τηλέφωνο όλη την ώρα λόγω της δουλειάς μου και εκκείνη μου έδινε χάδια και φιλιά ...Με έγλυφε με έναν τρόπο σαν να λέει ..Κοίτα εγώ εδώ είμαι για πάρτη σου και χαλάρωσε (Θεική πίπα)..έκλεινα το τηλέφωνο και συνεχίζαμε με γλειψίματα και χάδια ..και προκαταρκτικά διαρκείας όπως τα γουστάρω....ΟΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΣΟΥ...η κοπέλα αυτή ξέρει ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΊΣΕΙ....Να σε κάνει να νιώσεις άρχοντας...Αρκεί να είσαι και λίγο...Αν δεν είσαι και το καταλάβει..Θα λάβεις ότι δώσεις..
Έγιναν 2 γύροι....με φυσικό τρόπο λες και γνωριζόμασταν χρόνια...Χωρίς ποτέ της να δει το ρολόι..Εγώ το κοίταξα...Και αν δεν το έκανα θα πληρώναμε 300ρια για τον Χαρδαλιά..
Ψυχάρα η Ελενα...Την ευχαριστώ για χτες.
ΥΓ 1. Αν θέλετε να την συναντήσετε δώστε ραντεβού στα Νότια καθώς μένει η ίδια πολύ πιο Νότια και δεν εξυπηρετεί Κέντρο.
ΥΓ 2. Να είστε εκεί στο ραντεβού σας...γιατί αν δεν είστε δεν κάνετε μόνο κακό σε αυτές αλλά χαλάτε και την όλη φάση αφού θα γίνει δύσπιστη και στον επόμενο κλπ.
ΥΓ.3 Να είστε αποφασιστικοί με το ραντεβού σας. Αν σας μάθει όμως θα σας το ξεπληρώσει με το παραπάνω (όχι ότι σας το χρωστάει αλλά λέμε τώρα)
ΥΓ4. Το να θυμάμαι πρόσωπα και εικόνες που κουβεντιάσαμε από το 2010 -12 με κάνει να νιώθω παππούς χωρίς να είμαι...
Παίδες we not old...Just Older....
Δοκιμάστε το...όσο υπάρχει δίπλα μας αυτό το κορίτσι.Αν θέλετε μοντέλα μακρυά...Αν θέλετε όμως να νιώσετε άρχοντες ...ALL IN..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2021
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Stratocaster
Μέγας
Εγγραφή:
21 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
1.674
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Ntaffy2, vagevag20 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2021
οταν λεμε νοτια,ποια ξενοδοχεια τη βολευουν ????
14 Απριλίου, 2021
Προσωπικά πήγα στο Salem. To οποίο και μου άρεσε
review reaction 1 Yatoputso
14 Απριλίου, 2021
Τηλ της κοπέλας ή κάποιο άλλο μέσο επικοινωνίας, μιας που είναι ανεξάρτητη που βρίσκω? Είμαι νέος στο sait. Ευχαριστώ
14 Απριλίου, 2021
Φίλε τα είπες όλα! Το κορίτσι, όπως έχω γράψει σε κριτική μου, έχει συμμετοχή για oscar. Εκτός των άλλων είναι και εξαιρετικό παιδί!
15 Απριλίου, 2021
Ευχαριστουμε συναγωνιστη για την κριτικη. Κι εγω θελω να την συναντησω μολις περασει η αναμπουμπουλα με τον covid. ποσο αληθεια αυτο που λες οτι την πληρωνεις για αλλους. Μονο το νημα να δεις, φαντασου τι γινεται Live...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5