Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με την αβεβαιότητα και την όλη κατάσταση που επικρατεί εδώ και κάποιους μήνες , δεν ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιο από τα κλασικά σημεία αναφοράς που είναι ανοιχτά αυτόν τον καιρό , παρόλο που σε αυτά τα πεδία είμαι εκπαιδευμένος να ενεργώ , διότι μπορεί όντως να μπεις αλλά δεν ξέρεις πότε τον τρόπο που θα βγεις .
Την leonora την επέλεξα με την προτροπή της τηλεφωνήτριας , της οποίας η φωνή είναι το κάτι άλλο.
Δεν υπήρχε περίπτωση να κλείσω το τηλέφωνο χωρίς να επιλέξω κάτι.
Μου άνοιξε την πόρτα του δωματίου φορώντας μια λεπτή κάπως πολύχρωμη ρομπιτσα.
Νομίζω ότι η φωτογραφίες που έχει στο ίντερνετ την αδικούν αρκετά .
Όχι ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που βλέπεις, αλλά δεν χρειάζονταν καμία επεξεργασία. Η κοπέλα είναι χαριτωμένη , διαθέτει φυσική ομορφιά , εκπέμπει μια καθημερινότητα και μια αγνότητα που σε αφοπλίζουν Το τελευταίο ελάχιστες φορές το έχω συναντήσει σε κοπέλες αυτού του χώρου. Η όλη , έστω και ελαφριά επεξεργασία που έχει γίνει, όλο αυτό το υπέροχο σύνολο κάπως το αλλοιώνει, προσθέτοντας μια προστυχιά που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
Σώμα καλλίγραμμο, και σφιχτό, υπέροχη πλάτη κολυμβήτριας και καλοσχηματισμένους ώμους , στήθος μέτριο φυσικό, δέρμα σκούρο και απαλό στο άγγιγμα , φοβερό κωλαρακι. Μάτια εκφραστικά, χαμόγελο, όλα ήταν σχεδόν τέλεια. Εάν ήταν λίγο πιο ψηλή η βαθμολογία μου θα ήταν ακόμη πιο πάνω .
Το δωμάτιο αρκετά στενό, μπάνιο ευρύχωρο, κρεβάτι ικανοποιητικό, και εδώ ακριβώς ήταν και το ποιο συναρπαστικό σημείο της εξίσωσης, εάν τραβήξεις την κουρτίνα που κρέμεται σχεδόν κολλητά με το κρεβάτι, έχει φοβερή και πρωτότυπη θέα , και σου δημιουργείτε η εντύπωση ότι γαμας ξαπλωμένος σε πρεβάζι παραθύρου.
Αφού έκανα ένα ντουζακι πέσαμε στο κρεβάτι, και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα . Βαθιά , υγρά φιλιά με την γλώσσα να φτάνει έως το λαρύγγι.
Ταυτόχρονα της έπαιζα την κλειτορίδα με το δάκτυλο. Τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν για κάμποση ώρα.
Στην συνέχεια ακολούθησε άγριο 69, πίπα άνευ, στα όρια της τελειότητας, έγλειφε αρχιδια , τα έτρωγε όλα δεν άφηνε τίποτα.
Όπως έχει αναφέρει απ' ότι είδα και άλλος συμπολεμιστής, όλα αυτά της βγαίνουν με μια άνεση και μια φυσικότητα, ανταποκρίνεται στο κάθε άγγιγμα και κάθε γλείψιμο με τέτοιο πάθος, που μου ήταν αδύνατο να πιστέψω ότι για να γίνει όλο αυτό είχαν αλλάξει χρήματα χέρια.
Κατόπιν πέρασα λάστιχο και την πήρα από μπροστά. Κλείδωσε τα πόδια γύρω από την μέση και τον πήρε όλον μέσα. Μουνακι παρεπιπτόντως στενό με ωραία μουνόχειλα. Της τα έριξα στο πισωκολλητο, θα ήθελα να κρατήσω και άλλο, αλλά ήταν αδύνατο . Καθίσαμε για λίγο αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι κουβεντιάζοντας όσο μπορούσαμε, μιας και τα αγγλικά της δεν είναι και τα καλύτερα. Παρόλο αυτά η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ζεστή που θα ήθελα να καθίσω εκεί μαζί της όλο το βράδυ, έστω και χωρίς σεξ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
rambo1982
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
444
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, ButtLicker, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2021
Καλημέρα, Συναγωνιστή. Η τελευταία φωτογραφία στο μπου είναι τέλεια. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτή σ' αυτή τη φωτο με τις προηγούμενες;
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1