Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα σε όλους! Λίγα λόγια από εμένα για την κοπέλα. Οι φωτογραφίες της αληθινές, ότι βλέπεις παίρνεις. Τα μόνα αρνητικά είναι οτί από φάτσα δεν λέει και πολλά (αλλά αυτό είναι αντικειμενικό) και ότι από στήθος είναι ίσα ίσα..
Στα του αγώνα:
Επικοινωνία άψογη με άπτάιστα αγγλικά. Στην αρχή υπήρχει λίγες ντροπούλες και αμηχανία, σύντομα όμως μπήκαμε στο ψητό και όλα πήραν τον δρόμο τους. Στο στοματικό προσπαθεί να σε ικανοπιήσει, το παλεύει για ντιπ αλλά δεν. Το παιδεύει όμως αρκετή ώρα. Πίστευα ότι θα είχα μια φυσιολογική συνάντηση μέχρι που ήρθε η ώρα καθώς την είχα στα τέσσερα, να της δώσω πρώτο χαστούκι στη δυνατή πίσω κίνηση. Εκεί όλα άλλαξαν, πήραν μια πορνοσταρική τροπή. Μετά τον ήχο από το γεμάτο χαστούκι ακούστηκε ένα ωραίο "again".
Τι το ήθελε, άρχισα και εγώ χαστούκια, τράβηγμα μαλλιών και να τρελαίνεται, να θέλει ξανά και ξανά. Οι παλάμες μου πρέπει να έμειναν επάνω της 2 μέρες!!
Στο τέλος των 2 γύρων και μετά από εναλλαγές στάσεων πολλές, κάτσαμε για κουβέντα.
Καταλήξαμε στο ότι όλα είναι θέμα χημείας. Εμείς είχαμε πολύ! Ίσως και το καλύτερο ραντεβού που είχα ποτέ με κοπέλα του επαγγέλματος, μακάρι να ξανά έρθει! Μου είπε σκηνικά με πελάτες που δεν ταίριαζε και δεν έδωσε το 100% του εαυτού της, οπότε μην περιμένετε όλοι τα ίδια.
Όντως είναι θέμα χημείας η φάση.
Αυτά από εμένα! Καλή συνέχεια σε όλους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
geozz
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
208
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, monstercock greece, Leviathan και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2021
Την καλημέρα μου και τα σέβη μου!
Θεσσαλονίκη την συνάντησεις την δεσποινίδα αδερφέ?
Γιατί το site του γραφείου (Escortsclub) δεν την έχει στο roster τους...
05 Απριλίου, 2021
Απο μενα μαυρο η συγκεκριμενη,τι θα πει να ταιριαξει η χημεια,επαγγελματιας ειναι,τοσα λεφτα παιρνει,αν ειναι καλη οπως λενε ορισμενοι πρεπει να προασαρμοζεται στον καθε πελατη αναλογα,τωρα οποιος εχει λεφτα 140+ ας δωσει και ας ρισκαρει πως θα εχει ξυπνησει εκεινη την μερα,αν ειναι κουρασμενη και αν η χημεια του ταιριαξει,εμενα παντως δεν ταιριαξε.
review reaction 1 Leviathan
05 Απριλίου, 2021
Φίλε Leviathan με συγχωρείς, ξέχασα να γράψω πως η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Η συνάντηση έγινε όταν η κοπέλα ήταν εδώ.
review reaction 1 Leviathan
05 Απριλίου, 2021
Αγαπητέ Sterg1967, δεν διαφωνώ με την γνώμη σου. Όμως πες μου σε ποιόν από εμάς δεν έτυχε να πάμε σε κοπέλα που πολλοί θεωρούν κορυφή, και να φύγαμε με αρνητικές εντυπώσεις. Δυστυχώς το άθλημα έχει και τις αναποδιές του.
Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσω την κοπέλα.
06 Απριλίου, 2021
Εχεις δικιο geozz αν οχι ολοι,οι περισσοτεροι εχουν καποια αναλογη εμπειρια με τετοιες καταστασεις του να ταιριαξει η χημεια οπως πολλοι αναφερουν και πολλοι εχουν φαει τις φολες τους ενω αλλοι εχουν περασει καλα,φυσικα κι εγω την εμπειρια μου λεω για την συγκεκριμενη οπως και αρκετοι αλλοι εχουν φολιαστη απο την αυτην και οχι μονο αυτη και για αλλες cg ισχυει αυτο,ομως αποτι φαινεται ειναι ρωσικη ρουλετα να περασεις καλα,αναλογως τα κεφια που θα εχουν στο συγκεκριμενο ραντεβου,γι αυτο διαβαζουμε και καποιες κριτικες για να αποφυγουμε τις ασχημες αυτες καταστασεις.
06 Απριλίου, 2021
Thnks geozz για την διευκρίνιση!
Απο την άλλη οφείλω να συμφωνήσω με τον συμπαίχτη Sterg1967...
Στο επίπεδο των 150+ € θεωρείται δεδομένο - προαπαιτούμενο το επαγγελαμτικό service!

Εαν δεν υπάρχει επαναληψιμότητα στις υπηρεσίες και είναι θέμα δίαθεσης και "χημείας” θα πρέπει τουλάχιστον να μην ”ξεκολιάζονται” στα ραντεβού και να περιορίζονται στα ελάχιστα δυνατά session ανα ημέρα έτσι ώστε να αποδίδουν πάντα το καλύτερο δυνατό service στον πελάτη...

Και εμένα δεν μου αρέσει η "φάτσα” του κάθε συνεργάτη - πελάτη μου... αλλά οφείλω να ειμαι σταθερά αποδοτικός και "συνεργάσιμος"!
review reaction 1 Sterg1967
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6