Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Όταν σχεδόν όλες οι προηγούμενες κριτικές αναφέρονται σε πανέμορφο πρόσωπο, απίστευτο σώμα και τρελή όρεξη στο sex, και οι φωτογραφίες δεν δημιουργούν λόγο αμφιβολίας, οι προσδοκίες που υπάρχουν είναι αναμενόμενα υψηλές. Δυστυχώς η εμπειρία μου ήταν πολύ πιο κοντά σε αυτήν τη μία μέτρια κριτική του Allantallon παρά στις υπόλοιπες. Και εξηγώ.

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της. Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζω ένα σχετικά κοντό (1.62-1.64) κοριτσάκι (γιατί κοριτσάκι είναι), ντυμένο απλά, με ένα στρογγυλό γλυκό πρόσωπο - σίγουρα όχι άσχημο, αλλά σίγουρα ούτε και κάτι το ιδιαίτερο. Χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε για ένα ολιγόλεπτο ντουζ απ'το οποίο βγήκε τυλιγμένη με πετσέτα την οποία αφαίρεσε για να αποκαλυφθεί ένα σώμα μερικά κιλάκια πάνω απ'το αδύνατο, με καλοσχηματισμένο κωλαράκι (με πολύ ωραία αίσθηση στο χούφτωμα) και δύο ζουμερά στήθη (C). Όλα στη σωστή θέση, χάρη στα καλά γονίδια και το νεαρό της ηλικίας, αλλά που θα χρειαστεί δουλειά για να παραμείνουν έτσι και στο μέλλον.

Αρκετά πρόσχαρη, ξεκίνησε χωρίς να χάσει χρόνο ένα στοματικό απλά οκ, χωρίς να τον παίρνει ιδιαίτερα βαθιά ή γενικότερα να κάνει κάτι το ιδιαίτερο (ούτε καν γλείψιμο). Η συνέχεια αποτελούταν από διαφορετική στάση κάθε 2-3 λεπτά που σου έδινε την αίσθηση ότι πέρναγε από ένα αυτοματοποιημένο χρονομετρημένο πρόγραμμα. Έδινε κάποια φιλιά με γλώσσα, αλλά και αυτά πάλι σχεδόν μηχανικά. Ο πρώτος και ο δεύτερος γύρος ήταν η ίδια ιστορία, με μια κοπέλα που σίγουρα δεν σου έδινε την αίσθηση ότι το γούσταρε αυτό έκανε, αλλά περισσότερο ότι "πάμε να κάνουμε ότι είναι να κάνουμε και να προχωρήσουμε". Η συμμετοχή και η διάθεση ήταν σχεδόν εντελώς απούσες και, αν και καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να υπάρχει χημεία με όλους, η γενικότερη αίσθηση ήταν μέτριας εμπειρίας σε studio και όχι όπως θα έπρεπε να είναι ακόμα και μια απλώς βάσική εμπειρία με συνοδό.

Λίγο οι υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί, λίγο η μέτρια προς αδιάφορη συνάντηση, η συνάντηση αυτή με άφησε με μια αίσθηση απογοήτευσης. Και ούτε μπορώ να πω ότι τουλάχιστον ήταν με μια κοπέλα την οποία βρήκα ιδιαίτερα όμορφη ή σέξυ για να σωθεί κάπως.

Γενικότερα απέχω πολύ πλέον και από το "sport" και απ'τις κριτικές, αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία για να ακουστεί και μια διαφορετική άποψη ώστε έχει μια πιο σφαιρική άποψη όποιος σκέφτεται να την επιλέξει και να μειωθούν τουλάχιστον οι προσδοκίες που, τόσο υψηλές που είναι, περισσότερο κακό θεωρώ πως θα κάνουν και στην ίδια κοπέλα, παρά καλό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
644
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ggalatsi, olddog, Poetjokey και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2021
Ένα σχόλιο, αφού πρώτα ξεκαθαρίσω ότι την συγκεκριμένη κοπέλα δεν την έχω συναντήσει. Το έχω ξανά σχολιάσει ότι όταν βρίσκεσαι με μία τόσο νεαρή κοπέλα, δεν γίνεται να αναμένεις υπηρεσίες έμπειρου cg. Σε ανάλογες περιπτώσεις, όπως με την νεαρά, τα γκέμια τα κρατάς εσύ. Εσύ είσαι αυτός που εκτός των άλλων, θα γίνεις ο "δάσκαλος" και θα αποκτήσει την εμπειρία που όπως είπες, είναι απούσα. Με λίγα λόγια, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, περισσότερο δίνεις και λιγότερο παίρνεις. Τα νιάτα, μαζί και η εμφάνιση εννοείται, είναι το μεγάλο κεφάλαιο αυτών των κοριτσιών και αυτό πληρώνουμε!
05 Απριλίου, 2021
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες σαν κανόνα (προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις), δεν λέω. Και όντως δεν ήμουν τόσο σε φάση να τα πάρω τόσο καθοδηγητικό ρόλο, οπότε θα μου πεις "λάθος που διάλεξες μια τόσο νέα κοπέλα αφού το ήξερες αυτό".
Όμως δεν ήταν τόσο αυτό που με απογοήτευσε, αλλά η αίσθηση διαδικαστικού χαρακτήρα που ήταν εμφανέστατη.
Έχω συναντήσει κοπέλες επίσης νέες οι οποίες είτε θα αναπλήρωναν την έλλειψη εμπερίας τους με όρεξη και διάθεση, είτε με προσπάθεια για αυτό το κάτι παραπάνω, είτε, έστω με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα πεις "οκ, απογοητεύτηκα, αλλά τουλάχιστον είχα μια εικόνα που με κάβλωνε".
Και ξαναλέω ότι με τις υπάρχουσες κριτικές, κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται. Χωρίς αυτές είτε δεν θα επέλεγες τη συγκεκριμένη κοπέλα, είτε θα ξεκινούσες με τελείως διαφορετική διάθεση να τη συναντήσεις. Για αυτό στάθηκα και τόσο στο πώς με επηρέασαν.
review reaction 1 claimain, hornyasfuck
22 Ιουλίου, 2021
Παιδιά ξέρουμε αν έχει ανεξαρτητοποιηθεί η κοπελα; για μένα ήταν ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Όντως όμορφη κοπέλα, λίγα χιλιόμετρα, ( αυτό είναι που μου άρεσε). Έχετε κάποιο τηλ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3