Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 43698
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
και ήρθε η στιγμή της Νικολέτας... με το που την είδα στο yourangels, μου γυάλισε το μάτι. Προσωπάρα, βυζάρες, κορμί λαμπάδα. Ρώτησα γιατί δεν είχε καμία κριτική μου είπαν είναι fully booked σχεδόν συνέχεια. Γιατί δε γράφετε κριτική ρε παπάρες; Με όλο το θάρρος. Ο άλλος ο "συνάδελφος" είπε δεν ξαναγράφει γιατί τον ενοχλεί που προσφέρει αξία χωρίς να λαμβάνει από πολλούς εδώ μέσα και τον καταλαβαίνω αλλά οκ τι να πω.

Λοιπόν έρχεται τα μαλλιά πιασμένα πάνω, πρόσωπο καλό αλλά πιο μεγάλη από κοντά - όχι γερασμένη ούτε ρυτίδες, απλά εμφανώς λίγο πιο ταλαιπωρημένη από ό,τι στις φωτογραφίες. Βυζί φυσικότατο στέκεται στο ύψος του, παρά τα 30 λίγα της χρόνια, ελάχιστα σημάδια πτώσης αλλά φυσικό και πανέμορφο. Piercing στην κοιλιά που μου αρέσουν πολύ αυτά, επιδερμίδα πολύ καλή, 2-3 κιλά στην κοιλιά αλλά πολύ σφιχτά, πολύ σφιχτό δέρμα, έκανε γυμναστική χρόνια μου είπε.

Στα του σεξ: Πίπα πολύ πολύ καλή. Σάλιο, γλώσσα, χωρίς δόντι καθόλου, χέρι τόσο όσο, με καυλώνει τέρμα και μου βάζει προφυλακτικό. Μέχρι εκείνο το σημείο έδειχνε να αποφεύγει τα φιλιά στο στόμα. Όταν την καβάλησα όμως άρχισαν και τα φιλιά. Δεν τα έδινε απλόχερα μόνη της αλλά όταν τα ζητούσα δεν δυσανασχετούσε ούτε τραβιόταν. Φιλότιμη σίγουρα.

Αρκετές εναλλαγές στάσεων, κουρασμένη ομως η κοπέλα. Μου ζητησε 3-4 φορες συγγνώμη που με σταματούσε να πάρει ανάσες, μου ειπε ειχε κάνει πάρα πολλά ραντεβού. Ζελ δεν έβαλε, μόνο σάλιο και σε κάποια φάση που την κατάλαβα ότι στέγνωσε την έγλειψα λίγη ώρα και εκεί πήρε τα πάνω της πάλι. Πρέπει να έμεινα μέσα της ένα 20λεπτο. Το κορμί της το ευχαριστήθηκα. Δεν είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά είναι θηλυκό κορμί και γεμάτο τόσο όσο. Επίσης στα τέσσερα στην αρχή δε μου στήθηκε καλά αλλά κατάλαβα ότι ήταν επειδή πονούσε. Μετά που την πίεσα ελάχιστα με το χέρι μου σε φάση καθοδήγησης όχι πίεσης και βίας, αμέσως τούρλωσε τον κώλο της και έσκυψε το κεφάλι της.

Πολύ υπομονή και στο να τελειώσω, έγλειφε μπάλες / πούτσο / στήθος μου / κοιλιά / τα πάντα όλα. Τελείωσα στα βυζιά της με μανία. Δεν έφυγε αμέσως για το μπάνιο, κάτι που οι περισσότερες το κάνουν και είναι σπαστικό. Κάτσε ρε γαμώ το στανιό μου λίγο, τόση ώρα τα παιδιά μου για σένα έκαναν προετοιμασία να βγουν.

Στη συνέχεια είχαμε περιορισμένο σόσιαλ γιατί τα αγγλικά δεν τα κατέχει, google translate, μου ειπε εχει κανει τεσσερα παιδια και το αιδοίο της παρολαυτα σφιχτο ιδιαίτερα. Μου έκανε και ένα μασάζ που περισσότερο χάδια ήταν παρά μασάζ αλλά με χαλάρωσε δεν έχω παράπονο, και μετά έφυγε.

Επαναληπτική; Όχι. Τρελάθηκα με την πάρτη της; Όχι. Πέρασα καλά; Σίγουρα ναι. Όχι κάτι το ιδιαίτερο όμως, όχι κάτι το ουάου, αλλά πολύ δυνατό κορμί για σεξ, θηλυκότατο και πολλή προθυμία από μεριάς της να σε ικανοποιήσει.

ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΡΕ! Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE, Annapurna και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2021
Ωραίος Ιβάν!
03 Απριλίου, 2021
Τρομερή ατάκα,καλό!!!!!!
03 Απριλίου, 2021
Ivan καλησπέρα στο site του γραφείου αναφέρει ότι το βυζί της κοπέλας είναι σιλικονάτο..
Τι ισχύει τελικά?
04 Απριλίου, 2021
@NEKSEVEN αδελφέ αν ήταν σιλικόνη ο χειρούργος είναι ΘΕΟΣ! Εγώ δεν καταλαβα τίποτα και δεν είμαι άσχετος. Την ρώτησα κιόλας και μου είπε φυσικό αλλά είχε μια γκριμάτσα εκεί σαν να μπορεί να λέει και ψέματα. Πάντως και στην όψη και στην αφή είδε μια «τέλεια ατέλεια» που υο έκανε να φαίνεται φυσικό
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4