Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 65873
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για να τελειωσει ωραια η εβδομαδα χρειαζοταν μια ισχυρη δοση εκτονωσης.

Πηρα λοιπον το γνωστο ¨Αγγελικο" γραφείο και ρωταω ποιες ειναι ελευθερες εντος της επομενης ωρας μιας και δεν κρατιόμουν.
Μου προτειναν καποιες κοπελες και αφου εριξα μια ματια στις φωτο τους επελεξα την Αλμπινα, μιας και μου αρεσαν όσα εβλεπα και ηθελα κατι juicy για αλλαγή.
Κλεινω λοιπον την κοπελα και γρηγορη μεταβαση στο ξενοδοχειο οπου βρηκα ευκαιρο ενα πολυ ωραιο δωματιο το οποιο ειχε και μια κουνια στη μεση.

Έκανα το καθιερωμενο ντουζακι για να φυγει η μυρωδια της δουλειας και ξαπλωσα αναπαυτικα στο κρεβατι μεχρι να ερθει η κοπελα.
Χτυπαει η πορτα, ανοιγω και βλεπω μια κοπελα αρκετα ψηλη με ωραιο στηθος να ξεπροβαλει απο το ανοιχτο της παλτο και με ενα χαμογελο απο εδω μεχρι τον βορρα.

Αφου ειπαμε τα βασικα περναει να κανει ενα ντουζακι και μου εμφανιζεται με ενα μαυρο κορμακι που εδειχνε ολα της τα προσοντα. Παει λοιπον και καθεται στην κουνια ανοιγει διαπλατα τα ποδια και μου κανει νευμα να πλησιασω προς το μερος της οπου επεσαν τα πρωτα φιλια.
Στη συνεχεια με βαζει να κατσω με τη σειρα μου στην κουνια και ανεβαινει πανω μου και να λικνιζομαστε στο ρυθμο μπρος, πισω για λιγα λεπτα φτιαχνοντας με ακομα περισσοτερο ενώ μου εμφανιζει τα τεραστια βυζια της τα οποια βυζαξα με μανια.

Μετα απο λιγο ξαπλωνω ερχεται απο μπροστα μου σε σταση για να βλεπω απο τον καθρευτη την κωλαρα της και παιρνει τον πετρωμενο πουτσο μου και τον εξαφανιζει με μαεστρια. Πολυ ωραια πιπα αλλα και καλη περιποιηση της γυρω περιοχης. Συνεχισαμε με ισπανικο, γιατι τετοιο στηθος πρεπει να το εκμεταλευτεις , οπου και κατεθεσα για να τελειωσει ωραια ο πρωτος μας γυρος.

Μπανακι εκατερωθεν ολιγολεπτο τσατ με εκεινη να μου μιλαει περισσοτερο ρωσικα και λιγα αγγλικα (εξου και το 7 στην επικοινωνια), πιπουλα και περασμα προφυλακτικου και την κοπελα σε σταση Cowgirl για να χοροπηδησει και να κουνηθουν οι βυζαρες της και μετα στησιμο στα τεσσερα με θεα την κωλαρα της οπου και καταθεσα μετα απο λιγη ωρα για να ολοκληρωθει η συνεδρια.

Γενικά καλη εμπειρια η ολη κατασταση με την Albina, λιγο η επικοινωνια μας θα μπορουσε να ηταν καλυτερη αν ηξερε καλυτερα αγγλικα αλλα ηταν καλο το body language.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 26, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
171
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, TOMCRUISE, koukoskoukou και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού