Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 20 10
Call-Girls 32235
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λοιπόν φιλοι μου συναγωνιστές ο μητσαρας δεν άντεξε άλλο και μετα από μια χθεσινή συνάντηση με το απόλυτο MILF Sonia ήθελε ενα Πιππινακι για επιδόρπιο ετσι και έκλεισα την Tiffany με λίγες αμφιβολίες στις φωτό κλείνω το ραντεβουδακι στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο και αρχίζω να ετοιμάζομαι για το επιδόρπιο μου. Χτυπάει η πόρτα και ανοίγω και τη βλέπω ενα όμορφο ξανθό άγγελο με πράσινα ματάκια με ένα αερινο φορέματα κι και απο μέσα με ένα διχτυωτό ολόσωμο σουτιέν αρχίζουμε κάτι παθιασμένα φιλιά με βαθιά γλώσσα απο αγγλικά γρι και αρχίζω να την γδύνω για να δω τι κρύβεται σώμα αλφάδι και όμορφο με κάποια Ταττοο αλά δεν με πείραξε καθόλου βυζι Β φυσικό με καυλομενες πιππινικες ρωγιτσες μπαίνει στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και με το που βγαινει αρχίζει ο αγώνας αυτή με την φανέλα το 10´ και εγώ full επίθεση ΑσάλιωταΑσάλιωταΑσάλιωταΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςστο κατακόκκινο αιδοιο της όπου δεν ξεκολλούσα ούτε στιγμή παίχτηκαν δυο γύροι και γκολ στο στόματα κι της δεν έφυγε ούτε σταγόνα στο σεχ ήταν σε όλα πολύ πρόθυμη σε κάποια φάση απο την απόλυτη καυλα νόμιζα ότι θα φύγω μαζί της τόσο πολυ είχαμε δέσει οι δυο μας αφού το τηλ χτύπησε και εμείς συνεχίζαμε ακάθεκτη από την ηδονή που νιώσαμε μαζί στον δεύτερο ημίχρονο. Λοιπόν το κορίτσι δεν πεζεται και απορώ που κανένας δεν την έχει δοκιμάσει ακομα δώστε της την ευκαιρία και θα σας στο ανταποδώσει προσοχή είναι μονο για GFE καταστάσεις νομίζεις οτι βρίσκεσαι με γκομεναρα τουρίστρια που μόλις ήρθε για να γευτεί τα καλη της χώρας μας δικαιωματικά φοράει την φανέλα με το 10´ συστήνεται σίγουρα αυτα φίλοι μου ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογή σας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 24, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, OUROBOROS, koukoskoukou και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2021
Φίλε με ολο το θάρρος αλλά λίγο ύποπτη η κριτική σου, αφου:
1) ΟΙ φωτογραφίες είναι προφανεστατο ότι κρυβουν πραγματα. Δεν υπάρχει φωτο με βυζι, με κωλο, και ειναι ολες ξασπρισμενες για να κρυβουν χρονια, ρυτιδες, σημαδια κλπ. δεν ειμαι κ ο πιο εμπειρος του κλαδου, αλλα εδω οι φωτο κανουν μπαμ νομιζω.
2) δε φτανει που τα βρηκες ολα υπερτελεια, μας σπρωχνεις και να δοκιμασουμε κ απο πανω, μας παρακαλας να της "δωσουμε μια ευκαιρια" και έχεις συμπεριλάβει και υποσχεσεις: οτι δεν θα χασουμε και οτι θα μας το ανταποδωσει.

Μυριζει η κριτικη σου....
με καθε καλή προαίρεση γράφω τα παραπανω - δεν θελω να προσβαλω κανεναν...
review reaction 1 socratis969
25 Μαρτίου, 2021
ρε μαστορα αφου λες απο αγγλικα γρι, γιατι 10 στην επικοινωνια ??
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 204103
25 Μαρτίου, 2021
οι φωτόςΓαμήσουΕμμμμ ειναι ακριβείς το πιστεύεις είτε ναι είτε όχι εγώ παντός ότι είδα από φωτός αυτό αντίκρισα και στην πραγματικότητα, το κορίτσι δεν μιλάει αγγλικά αλλά καταλαβαίνει κάποιες λέξεις την άλλη γλώσσα όμως την μιλάει άπτεστα άμα με καταλαβαίνεις. Δεν αναγκάζω κανένα διαπίστωση κάνω εγώ γράφω κριτική σύμφωνα με αυτό που απόλαυσα το αν θα την πάρεις είτε όχι. ειναι δικιά σου η επιλογή. λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε πρόσωπο ακριβώς αυτό που βλέπεις αντιπροσωπεύοντας την ηλικία της δηλ 21 άντε βάρια 22-23, Βυζί β Φυσικό αρμονικό με το σώμα της με ωραίες ρωγίτσες, ρυτίδες και κρυμμένα χρονιά ξεχασέτα στην συγκεκριμένη αν θες μέτρο σύγκρισης φέρνει προς Amyra Μεριά.
P
paparovicz
25 Μαρτίου, 2021
Το 10 στα αγγλικά δεν το εννοώ λάθος δικό μου άπλα ήθελα να τονίσω το απόλυτο 10. αυτα
P
paparovicz
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4