Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 12 10
Call-Girls 28877
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με το που βλέπω τις φωτό, δώστου τηλέφωνο να την κλείσω...Άκουσα τη δίψα μου και το ενστικτό μου καθότι τα καλύτερα γαμήσια στη ζωή μου τα έχω κάνει με λεπτές μοντελέ κοκκινομάλλες ( φυσικές, όχι της σχολής Schwarzkopf )
Έρχεται το μανάρι και με το που μπαίνει, αρχίζουν γλωσσόφιλα βαθιά, υγρά και ρούφηγμα χειλιών..Φοράει σιδεράκια που της προσδίδουν γλυκύτητα και φρεσκάδα ( ξαναζείς τα σχολικά, φοιτητικά χρόνια).
Κάγκελο ο κύριος, η πούτσα είχε σχηματιστεί και πίεζε την πετσέτα, το βλέπει, γελάει και πάει για μπάνιο παρότι ήταν πεντακάθαρη (κι η ανάσα της πεντακάθαρη..)
Έρχεται, συνεχίζουν τα γλωσσόφιλα στα όρθια, μου βγάζει την πετσέτα, τρελένεται με την πούτσα να κοιτάει αγέρωχα το ταβάνι και γονατίζει το απίστευτο καυλάκι, βάζει τα χέρια της πίσω δεμένα στον κώλο κι αρχίζει μια submissive πίπα οχι απλά αξιομνημόνευτη, αλλά απο τις καλύτερες και τις βαθύτερες που μου έχουν πάρει...Λαρύγγι βαθύ το μικρό, να πνίγεται, να της κάνω ανελέητο mouthfuck και να μην καταλαβαίνει τίποτα..Να της πιέζω το κεφάλι ( αχ αυτο το κεφαλάκι ) και να την κρατάω 4-5 δευτερόλεπτα και μετά να της δίνω τον απαραίτητο αέρα, τον οποίο έπαιρνε με ήχους απόλυτης καύλας..Γλύψιμο και ρούφηγμα αρχιδιώνε, και να γλύφει πάνω κάτω τον κορμό..
Κι εκεί που είπα το παράκανα με το mouthfuck, τον ξαναέπαιρνε μόνη της στο στόμα κι αποζητούσε πιο δυνατό mouthfuck, πιο βαθύ τσιμπούκι..Άγριο το μικρό.
Μετά γλύψιμο στο υπέροχο μουνάκι της, να μου κρατάει το κεφάλι και να κάνει κινήσεις πάνω στο στόμα μου, να μου τραβάει τα μαλλιά, να παίζει η γλώσσα μου κι αυτή να τελειώνει και να φωνάζει..
Κάθεται πάνω μου στον καναπέ, δεν έβαλε gel και προσπαθούσε με σάλιο κι αργές κινήσεις να τον πάρει μέσα...όπερ σημαίνει οτι ήθελε να νιώσει την πούτσα στα μουνοχειλά της και μέσα της κι όχι να διευκολύνει τη διείσδυση..
Όταν επιτέλους άνοιξε το στενό μουνάκι της ( είχα γίνει μυλόπετρα, έτοιμος να συνθλίψω όλες τις ελιές της καλαμάτας ), άρχισε ένα απίστευτο riding άλλοτε γρήγορο, άλλοτε αργό και να τελειώνει απανωτά και να σκούζει και τα μάτια της να είναι μισόκλειστα απο την καύλα..
Μετά πήγαμε κρεβάτι, ιεραποστολικό και να τη γαμάω με λύσσα, να με κοιτάει μ'αυτά τα αθώα και λάγνα συνάμα μάτια κι οι εκφράσεις του προσώπου της να είναι ανεπανάληπτες..Κραυγές ηδονής, της έλεγα να κάνει ησυχία αλλά είχε ξεφύγει..
Μετά τη γυρνάω ανάσκελα και μπαίνω και να πιάνω αυτό το θεσπέσιο και γυμνασμένο κωλαράκι που ο γλύπτης που το σμίλεψε είχε οργασμό..Σφυροκόπημα και να μη ξέρει απο πού να κρατηθεί..
Το τέλος ήρθε με στάση upright doggy ( Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ , ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ), όπου της είχα κλειδώσει τα χέρια στην πλάτη και τα κρατούσα σφιχτά και έδινα πίεση...Προσπαθούσε να πάει μπροστά γιατί δεν άντεχε αλλά την είχα κλειδώσει, φώναζε "you kill me, you kill me ", μέχρι που τελείωσα....Μόνο άξιος δεν άκουσα απο τα γύρω διαμερίσματα, αφού στο τέλος έπεσε τέτοιο σφυροκόπημα και φωνές που ακουστήκαμε παντού ( ήταν και βράδυ 11 η ωρα.. )..
Απο τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου..
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, έχει φυσική ομορφία και σώμα απίστευτο...Ποδάρες, κωλάρα, κοιλιακούς κι ωραίο βυζάκι φυσικό για πολύ πασπάτεμα....Και κωλοτρυπίδα πανέμορφη να γλύφεις ώρες ολόκληρες...
Είναι η μόνη γυναίκα, μαζί με τη leksa απο glamour που έχουν φτάσει κοντά να μου κάνουν ολοκληρωτικό deepthroat.Είναι καταβόθρα και δεν της φαίνεται.. ( η διαφορά είναι οτι η λάλυ στο τέλος του deepthroat έβαζε δόντι και ψιλοπονούσα αλλά με τέτοιες καύλες δεν έδινα σημασία, ενώ η leksa έχει στοματάρα smooth )...
Ωραίο παιδί και σωστή η λάλυ...Διαμάντι.
Όταν την πήραν τηλέφωνο, πήγε να σηκωθεί και παραπατούσε απο τα απανωτά τελειώματα....
Οχι απλά συστήνεται....αλλά επιβάλλεται

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Poetjokey, hornyasfuck και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2021
Ωραία κριτική, ευχαριστούμε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1