Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Δεν θα πω πολλά. Οκ, από τις φωτό καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για γεμάτη κοπέλα, ποντάρεις όμως στο ωραίο πρόσωπο, στις βυζάρες και στο ότι καμιά φορά οι γεματούλες στην προσπάθεια να αναπληρώσουν αυτό το ας πούμε μειονέκτημα (μας μάραναν οι μαλακίες της πολιτικής κορεκτίλας), φυσάνε σε υπηρεσίες. Η πραγματική εικόνα όμως είναι διαφορετική από τις φωτό. Είναι πολύ πιο γεμάτη, το πρόσωπο δεν είναι αυτό το καταπληκτικό των φωτό και οκ, οι βυζάρες είναι βυζάρες. Δεν αρκούσε όμως αυτό και δεν δοκίμασα για υπηρεσίες. Μεταβολή και γεια σας. Τα γραφεία θα έπρεπε να τσεκάρουν καλύτερα τις φωτό vs πραγματικότητα. Βάλτε ρε παιδιά έναν από τους σωφέρ να σας πει ή να βγάλει μία φωτό και να σας την στείλει για να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι ξέρετε και τελικά κάνετε τους χαζούς. Τέσπα, πάμε για άλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.249
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, piko και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2021
δεν τους ενδιαφερει φίλε!! Διάβασα πιο κάτω την κριτική για την Ρίτα8 του ίδιου γραφειου, είδα φωτο....
Πρόσεξα αυτήν που κάθεται σε μια γιάλινη πολυθρόνα και τα δάχτυλα των ποδιών της ίσα που φτάνουν στο πάτωμα. Έτσι κ από περιέργεια μπαίνω στο προφίλ της στο Γκλάμουρ και βλέπω ύψος.....1.65!!! Να ρε παιδιά, ΗΜΑΡΤΟΝ, για να μην φτάνει να πατήσει καθιστή (!!!) στο πάτωμα δεν πρέπει να είναι πάνω από 1.50.
Και επειδή αυτή τη μαλακία την κάνουν όλα τα γραφεία με το ύψος και την ηλικία, αναρωτιέμαι...έχουν σκεφτεί ότι σε κάποιους αρέσουν οι κοντούλες κ μανιτζέβελες γυναίκες? Ότι σε κάποιους αρέσουν οι 30άρες ή 35άρες και όταν γράφουν 20 ίσως και να είναι αποτρεπτικό για να τις επιλέξουν κάποιοι??? Ήμαρτον με αυτήν την μαλακία κ τα ψέματα, κανονικά (για τιμωρία) θα έπρεπε όλοι να κάνουμε μεταβολή και να φευγουμε όταν υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις....όχι στις φωτό, που εκεί πέφτει φωτοσοπ και ενίοτε οι κοπέλες απο το εξωτερικό στέλνουν παλιές, αλλά όταν στην περιγραφή (που είναι κάτι εύκολα διαχειρίσιμο) γράφονται τέτοιες ψευτιές!!

Αυτά και χαιρετώ...
review reaction 1 hornyasfuck, batman1973
24 Μαρτίου, 2021
Παρακαλώ να καταγραφεί εδώ :-
https://www.bourdela.com/forum/threads/poy-tha-paei-ayti-i-katastasi-me-tis-paraplanitikes-fotografies-ton-escorts-call-girls-poy-diafimizoyn-ta-grafeia.322219/
review reaction 1 hornyasfuck
24 Μαρτίου, 2021
Α ρε γίγαντα με τις κριτικές
σου !!!
Ότι καταφέρνει κ μπαίνει στη χώρα με τη κωλο κατάσταση δουλευει . Δε μπα να ναι χοντρή , γκαβή η κομπλεξικια . Σιγα μη τις ελέγχουν στις φωτο . Παλιά είχανε λίστα αναμονής ακόμα μ οι πολύ καλες για να ερθουν . Τώρα κ η next top model νιώθει .
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3