Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 17 10
Call-Girls 38475
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στην πολυετη πορνοκαριερα μου προτιμουσα οποτε η οικονομικη μου κατασταση το επετρεπε να παιρνω βιζιτες. Χωρις υπερβολη πρεπει να εχω παει με πανω απο 200 βιζιτες χωρις να υπολογιζω καν Φυλης (Μεταξουργειο δεν παταω για κανενα λογο) και ο λογος ηταν απλος. Εκτος του οτι η ποιοτητα σε θεμα εμφανισης και υπηρεσιων ηταν συνηθως καλυτερη απο αυτην της μεσης ιεροδουλης στη Φυλης το σημαντικοτερο ηταν για μενα οτι μπορουσες να αραξεις στη θαλπωρη του σπιτιου σου η του ξενοδοχειου και να απολαυσεις με την ησυχια σου τις υπηρεσιες της (οχι παντα) φιλοτιμης γυναικας την οποια ειχες επιλεξει για να περασεις το χρονο σου.Εχω φαει απειρες φολες αλλες τοσες μετριες αλλα και μερικες εξαιρετικες εμπειριες με γυναικες του χωρου. Η εμπειρια μου με την Ευα ανηκει στο τοπ 3 των καλυτερων συναντησεων μου.
Δεν θα περιγραψω το τι εγινε με την Ευα το πανεμορφο αυτο μισαωρο που βρεθηκαμε στο ξενοδοχειο της μιας και οι περισσοτεροι συναγωνιστες τα εχουν γραψει ολα. Θα πω μονο πως απο τη στιγμη που ανοιξε η πορτα μεχρι τη στιγμη που εκλεισε ενιωθα οτι ειμαι με μια γυναικα η οποια με ποθει τρελα και θα κανει οτι μπορει να με αποκτησει. Αυτο δεν μπορεις να το υποκριθεις οσο ¨επαγγελματιας¨ και να εισαι.Πρεπει να το εχεις μεσα σου σαν νοοτροπια.
Δηλαδη την αποδοση ευχαριστησης στον παρτενερ σου. Και η Ευα μου εδωσε να καταλαβω ακριβως αυτο. Εχει καταλαβει την ανδρικη αλλα ΚΑΙ τη γυναικεια φυση τα εχει μιξαρει στο μυαλο της και βγαζει αυτο το παθος. Ουτε ευρω χαμενο μαζι της και πραγματικα αξιζει να της δωσεις περισσοτερο χρονο αφου εχω την εντυπωση πως αν ημασταν για κανα 2ωρακι μαζι θα ειχα ολη την περιποιηση που ονειρευεται ενας αντρας.Μασαζακι χαλαρωση και επικεντρωση τιου ενδιαφεροντος γυρω απο εμενα. Μπορει να λεμε για τις γυναικες οτι ειναι ματαιοδοξες και θελουν να γυρνανε τα παντα γυρω απο αυτες αλλα εχουμε και εμεις αναγκη την προσοχη κι αυτο που οι Αμερικανοι λενε pampering. Δηλαδη την περιποιηση. Μαγκες μου προλαβετε αυτο το ΘΥΛΗΚΟ (ο ορισμος της λεξης για μενα) και θα με θυμηθειτε.
Πριν κλεισω να αναφερω και το εξης σκηνικο που μου εκανε απιστευτη εντυπωση. Αν και συνηθως μου ζητουσαν οι περισσοτερες τα λεφτα πριν ξεκινησουμε (μεγαλο φαουλ αλλα το κανει η συντριπτικη πλειοψηφια) αυτη δεν εκανε καν νυξη.Αφου τελειωσαμε και απο καθαρη συνηθεια νομιζοντας οτι εχω δωσει τα λεφτα παω να ανοιξω την πορτα να φυγω.Με πιανει τοτε μου σκαει ενα γλωσσοφιλο και μου λεει ¨μωρο μου ξεχασες κατι¨.Τοτε συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει τα λεφτ και αντι για 90 της εδωσα 100.Μου εκανε τοσο εντυπωση ο τροπος που μου το θυμισε που δεν με πειραξε που της εδωσα 100.Δεν ζητησα καν ρεστα. Γιατι αλλωστε. Δεν συναντας καθε μερα περιπτωσεις σαν την Ευα. Σπευσατε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
423
Πόντοι:
511
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, TOMCRUISE, mancunian1986 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2021
Aυτο ομως που δε γραφει κανενας ειναι οτι προκειται για μια γυναικα που πλησιαζει τα 40.
Απο την επαφη που ειχα μαζι της, μου εδωσε την εντυπωση οτι ψαχνει για κατι πιο μονιμοΜατάκι
Οποτε οσοι δεν εχεται προβλημα και ειστε σωστοι Αγγελούδι ... ειναι καλο κοριτσι Έρωτας !
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1