Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 19 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 40886
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες ,τα περισσότερα τα έχουν ήδη καλύψει οι προλαλησαντες . Το κορίτσι είναι ξεκάθαρα για gfe . Σε καμία περίπτωση δεν είναι η σχεδόν pornstar που βλέπεις στον δρόμο και γυρνάς να την κοιτάξεις μουρμουρίζοντας από μέσα σου ενα απεγνωσμένο "πωωωω" . Για αυτό εχω και βάλει ότι οι φωτο είναι ΕΛΑΦΡΩΣ επεξεργασμένες και την έχουν κάνει να φαίνεται πιο "έκφυλη" (χωρίς να χρειάζεται αν θέλετε την γνώμη μου). Έχει απίστευτα γλυκό πρόσωπο ,είναι τρομερά χαμογελαστή και ευδιάθετη καθώς και αρκετά ντροπαλή . (ή τουλάχιστον έτσι δείχνει) . Από κορμί είναι πετίτ κοριτσούδι με μικρό βυζάκι και πάρα πολύ ωραίο πισινό (για τους κωλάκιδες προτείνεται) προσεγγίζει πιο πολύ έναν νεανικό έρωτα που κάποιοι μπορεί να είχαμε. Και αυτό πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αν θέλετε να την επιλέξετε. Κάποιοι ακόμα είπαν για την πίπα της, οτι δεν είναι τέλεια. Συμφωνώ δεν είναι 100% τέλεια αλλα για το κόνσεπτ της φιλενάδας (girlfriend) μαζί με το αθώο βλέμμα που αντικρίζεις ταιριάζει απολυτα.

Ξέρετε, καμιά φορά θες να κάνεις σεξ με την πορνοστάρ σεξοβόμβα που θα σε ξεζουμίσει , άλλες φορές όμως, θέλεις να νιώσεις πιο οικεία και πιο προσγειωμένος στην πραγματικότητα χωρίς υπερβολές . Για την δεύτερη περίπτωση εμπειρίας η Μπάρπυ είναι μια εξαιρετικότατη επιλογή. Κάτι ακόμα που μου έκανε θετική εντύπωση και αξίζει να σημειώσω είναι πως ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία .(καλά δεν είναι ότι δεν ήθελα ουτε το έπαιξα δυσκολος ΑγγελούδιΑγγελούδι )

Για την γενική συμπεριφορά δεν υπάρχει κανένα παράπονο , σχεδόν τα εχω καλύψει παραπάνω φτιάνει μονο να προσθέσω πως ήταν υπερβολικά δοτική και φουλ ευγενική. Όσον αφορά την επικοινωνία μας , στο διάλειμμα μας είπαμε κάποια ωραία πράγματα μέχρι να επαναφέρουμε δυνάμεις , αν και τα αγγλικά της ήταν κάπως λειψά αλλα σε καμία περίπτωση δεν την λες και μη συνεννοήσιμη.

Τέλος ,θα ήθελα να προσθέσω κατι όσον αφορά τον επαγγελματισμό του γραφείου χωρίς να έχουν σχέση με την κοπελα γιατί αξίζει να δίνουμε εύσημα σε επαγγελματίες . Οταν πήρα τηλέφωνο μου το σήκωσε μια πολύ ευγενική κυρία (αν διαβάζεις την κριτική, χιλια συγγνώμη ξέχασα το όνομα σου καθότι την γραφω το επόμενο πρωί Money Mouth ) . Στην αρχή της ζήτησα μια άλλη κοπέλα και κλίσαμε κανονικά το ραντεβού. Ομως ,μερικά λεπτά αργότερα με ξαναπήρε και μου είπε πως η κοπέλα ,εν τέλη, δεν αισθάνεται καλό οποτε το ακυρώσαμε . Αυτό θέλω να το αναφέρω μονο και μονο γιατί όπως προείπα το γραφείο ,αλλα και η άλλη κοπέλα, έδειξαν επαγγελματισμό . Δεν είναι λίγες οι φορές που σε όλους μας ίσως έχει τύχει μια κοπέλα που βαριέται η να μην αισθάνεται καλά γενικά, και που κλαίμε τα λεφτά μας. Από ότι φαίνεται σιγά-σιγά τα γραφεία το διορθώνουν αυτό . Οποτε ενα μεγάλο ΣΥΝ Έτσι! για το γραφείο.

Εν κατακλείδι περάσαμε όμορφα και ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα ξανασυναντήσω στο μέλλον την ίδια κοπελα 2η φορά .

ΥΓ Παιδιά αν κάποιος έχει φτάσει να διαβάζει μέχρι το τέλος θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή ώστε να περνάτε και εσείς καλα , και η κοπέλα , και ο επόμενος πελάτης : Πάντα με σεβασμο προς τις κοπέλες ρε αλάνια . Το καλύτερο που έχετε να κάνετε μέχρι να ετοιμαστεί η κοπέλα ,που έτσι και αλλιώς είναι νεκρός χρόνος οπότε δεν χάνετε κάτι , είναι να την ρωτήσετε τι ΔΕΝ της αρέσει να κάνει ώστε να το αποφύγετε. Στη τελική σαν άνθρωπος και αυτή θα το εκτιμήσει και θα είναι καλύτερη στις υπηρεσίες της εφόσον ξέρει ότι έχει να κάνει με νορμάλ άνθρωπο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
482
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, hornyasfuck, Bonus και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού