Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ιδιαιτέρας Τεχνολογίας & επιδόσεων αυτά τα Οχήματα.. Ικανά να σε ταξιδέψουν σε μία άλλη διάσταση..
μία άλλη πραγματικότητα του κατά τα υπόλοιπα ίδιου «μηχανοκίνητου» κόσμου (Call Girls).
Με δύο λέξεις : Ξεχωριστά / Μοναδικά.

Έκανα πολύ καιρό να αποφασίσω να κάνω το σχετικό τηλεφώνημα για ένα Test Drive κι’ αυτό γιατί προσπαθούσα τόσο στο να προπονηθώ πρώτα σε πιο συμβατικά «Supercars» και να μελετήσω προσεκτικά τις εμπειρίες (κριτικές) άλλων «οδηγών» όσο και στο να κατανοήσω καλά ότι σε περίπτωση που αντικρίσω αυτό που βρίσκεται εις την σφαίραν της φαντασίας μου, ως το απόλυτο όχημα, καλά θα κάνω να καταλάβω ότι πρόκειται για έναν μόνο αγώνα..

Άραγε.. που να «τρέξεις» ένα όχημα με τελική 482km/h ?
Σε ένα αεροδρόμιο για να δεις το σύνολο των δεικτών (ταχύμετρο – στροφόμετρο) κρεμασμένους από την δεξιά πλευρά ? ή μήπως σε μία πίστα σαν το Nürburgring έτσι ώστε να λάβεις συνολική οδηγική απόλαυση περί δυνατοτήτων του οχήματος σε συνθήκες κλειστών & ανοιχτών στροφών , ανηφοριών & κατηφοριών με θέα ποτάμια, βουνοκορφές και πολλαπλά χρώματα στο οδόστρωμα ικανά να σε τρομάξουν αποσυντονίζοντας την οδήγησή σου? …άρα και θα αναγκαστείς να καταβάλεις την δέουσα σοβαρότητα έτσι ώστε να μην βγεις εκτός πίστας. (κοινώς, να πάει η πορνοεπένδυση στράφι..)

Ως άνθρωπος που μου αρέσει να θέτω προκλήσεις εις το εαυτόν μου , βεβαίως διάλεξα την δευτέρα επιλογή. (Πιθανολογουμένως τέτοιοι είμαστε οι περισσότεροι εδώ.. Αλλιώς δεν θα πράτταμε κατ’ αυτόν τον τρόπο εν μέσω πανδημίας..)

Ένα δωμάτιο Suite Type λοιπόν με Jacuzzi , στρογγυλό κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων , πολύχρωμους φωτισμούς, κούνιες, στύλους Pole κλπ στοιχεία «πίστας Nürburgring» , όλα αυτά κοσμημένα με την σχετική ηχητική υπόκρουση.

Στάσου ! Μήπως η οδήγηση αυτού του οχήματος σε μία τόσο πολυποίκιλη πίστα αγώνων απαιτούν προειδοποιήσεις από συνοδηγό ? Σκέφτομαι… Κουλ
..και πληκτρολογώ το τηλέφωνο μίας σχετικά πρόσφατης φίλης , γεννημένης εις την Βόρεια Ασία με ειδίκευση , τριτοβαθμίας εκπαιδεύσεως , εις τον χορό! …και ιδιαιτέρα εξειδίκευση , παρακαλώ , επί μεταλλικού στύλου πιστοποιημένη με δίπλωμα ανωτέρας κατηγορίας από τα «πανεπιστήμια» της Ασιατικής Ηπείρου , εξηγώντας της (βεβαίως βεβαίως) την σημαντικότητα της «παθητικής ασφάλειας» της επενδύσεως Αγγελούδι και το τι ακριβώς αναζητώ… Η μικρά έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο εις την κατανόηση της καταστάσεως – Αμ πως !! Έτσι!

Αφού η «εταιρεία» διαχειρίσεως του χρονοδιαγράμματος αυτού του ανεξήγητα όμορφου οχήματος (Σάντρα Έρωτας) είχε μεταφέρει τούτο εις την «πύλη της πίστας» , η πόρτα χτύπησε…

Το διά ταύτα ?
Ανοίγοντας , έμεινα με ένα μόνιμο χαμόγελο από την όψη του προσώπου της.. (Πολύ όμορφο). Φορούσε ένα παλτό το οποίο και απομάκρυνα γρήγορα.. εκεί το χαμόγελο μετατράπηκε σε ανοιχτό στόμα! Κανονικό μοντέλο ύψους περίπου 1,67 με ένα ζευγάρι τακούνια ανοιχτά τα οποία εξασφάλιζαν άλλους δέκα πόντους.. Το κορμί της καλυπτόταν από ένα μίνι φορεματάκι το οποίο έβγαλε με μία κίνηση σαν να ήταν κοντομάνικο.. Ναι! Δεν πίστευα ότι η Ελλάδα βγάζει τέτοια κορμιά (και δη στην «αγορά..»).

Κατόπιν κύριοι, ακολούθησε και η γνωριμία με την «συνοδηγό» η οποία (γνωριμία) απεδείχθη ανέλπιστα καλή αφού και της συνοδηγού (εκτός του ότι είναι πιθανότατα Bi ή έγινε εκείνο το βράδυ –του Γενάρη 2021 αν θυμάμαι καλά/άργησα πολύ να γράψω- με την Σάντρα) της έπεσαν τα σαγόνια.. Ουάου καρδιές!

Στο σημείο αυτό λοιπόν ξεκινά ένα Show (στο οποίο η Σάντρα ανταποκρίθηκε τέλεια Γλώσσα αφού μάλλον και η ίδια το «σφυράει») το οποίο μου εξασφάλισε τις απαραίτητες ορμές και έτσι κοίταξα να τις χρησιμοποιήσω δεόντως.. Γκάζι στο πάτωμα λοιπόν για την εκκίνηση και να μπαίνω σε όλες τις στροφές με Flic Flac Drift = στοματικά εκατέρωθεν , άνωθεν και κάτωθι από εμένα προς τα κορίτσια και τα κορίτσια μεταξύ τους! Προσκύνημα Πλήρης η έκστασις λοιπόν και γλωσσόφιλα ομοίως τα κορίτσια μεταξύ τους όσο και με εμένα τριπλό..

Εν συνεχεία , 69 με την Σάντρα Γλώσσα και η συνοδηγός να περιποιείται την άνω «εισαγωγή» και κατόπιν να με φιλάει αλλάζοντας Νιτροκαρβόλια Ουάου! (Ειδ. Κάυσιμο Αγώνων / Πρόκειται για ένα άχρωμο, ελαφρά κολλώδες, πολύ πολικό υγρό , ναι αυτό που βάζουμε στα Νιτρομπούκαλα ήτοι τα ζουμιά του αιδοίου της Σάντρας!! Γλώσσα ) , κατέβασμα 7η σχέση στο κιβώτιο και αρχίζουν τα Doggie με τα κορίτσια να γλωσσοφιλιούνται μεταξύ τους και να βγάζουν κάποιες δήθεν μικροκραυγούλες ρίχνοντας μου λάγνες ματιές.. Προσκύνημα

Λέω ‘νταξει , κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις και θα πεις ωραίο το όνειρο’ ..ήταν όμως πραγματικότητα.. Έτσι! οπότε λέω κοίτα λίγο γιατί ΣΕ ΛΙΓΟ θα μετράς τίποτα οικόπεδα εκτός πίστας (να έχει έρθει το τέλος..) καρφώνω 4ή , κατεβάζω κ.ο.κ. όλες τις υπόλοιπες σχέσεις του κιβωτίου και βγαίνω για ένα PIT STOP με ποτάκι στο μπαράκι του δωματίου που το είχα εξοπλίσει αναλόγως.. Εκεί τα κορίτσια μπήκαν για ένα πεντάλεπτο χαλάρωσης στο Jacuzzi μέχρι την «αλλαγή των ελαστικών» όπου , αφού έγινε , τα συνόδευσα και εγώ στον «υγρό» χώρο τους. Δεν ήθελε πολύ αυτό και αρχίσαμε πάλι (μέσα στο Jacuzzi) τις ερωτικές περιπτύξεις τις οποίες ύστερα μετέφερα στο κρεβάτι προκειμένου να βολεύει καλύτερα. Χαμόγελο

(Στο σημείο αυτό , να προσθέσω , αν και δεν είμαι φαν όταν δεν είναι παραπάνω από τέλειο , ότι το πέλμα της Σάντρας , όταν τυχαία το έπιασα , εκτός από καλοσχηματισμένο , είναι πιο μαλακό από κάτω απ’ ότι από πάνω.. /είχαν παίξει όμως και κάτι Baby Oil / Όταν το κατάλαβα το γεύτηκα λίγο έτσι για το Highlight.. Επίσης έδωσα το άλλο στην «συνοδηγό» που το έφαγε με μανία Ντροπή !!! Παναγία μου της κάνω , πως θα φύγει ? Με τα χέρια ???? Μου απάντησε με άρτιο λόγο , εμπεριστατωμένα , με ένα : Γκρρρρρ .. Ο Χριστός λέω..!!! Χαχαχα! Τι σου είναι οι πουτάνες.. εεε, συγγνώμη τα SUPERCARS εννοούσα..

Εκεί λοιπόν έγινε και το κλασσικό τρίγωνο - COW η μία και στην άλλη να κάνω στοματικό την ίδια στιγμή που έπεφταν φιλάκια μεταξύ τους (όσο μπορούσα να δω..) Προσκύνημα

Με τα πολλά και ύστερα από 60 και βάλε λεπτά , «ανοίγω τις βάνες στα Νιτρομππούκαλα ωσάν τον Brian O’Conner στο F&F» και η καρό σημαία ήρθε πανηγυρικά με ένα CIM στην Σάντρα.. Έτσι! (Tα κατάπιε , τα έφτυσε , τα πήρε σπίτι να τα βάλει στον καφέ του γκόμενου της , αν τον μισεί , δεν γνωρίσω φίλτατοι κύριοι , για ΕΝΑΝ και ΜΟΝΟ λόγο!! : ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ MOY !! Πλατύ χαμόγελο εγώ πέρασα τζάμι TRIPLEX σε κάσωμα από OREGON PINE!!) Ναι!

Συνεπώς , έχουμε και λέμε , η Σάντρα είναι ΘΕΟμουνο Ουάου! , Ιδιαιτέρας Αεροδυναμικής Διαστημικής Τεχνολογίας !! και αρκετά δοτική σε σχεδόν ότι προκύψει άρα και τιμάει την αδρή πληρωμή της. Ελληνίδα μεν , αλλά.. δύναμη..

Εντύπωση δε , μου έκανε πως τον χαρακτήρα της ή μάλλον το στυλ της , καλύτερα , διέπεται από μία ψευτό αριστοκρατία και αυτό την ανεβάζει επιπλέον.. Πολύ!
Αυτό που λέμε κυρία στο Σαλόνι , πουτάνα στο κρεβάτι ? Ε, να λοιπόν που βρήκαμε μία να το κάνει.. Έτσι!

(Το ‘ψευτό’ μάλιστα κολλάει, μόνο, στο γεγονός ότι εκδίδεται - διότι κατά τα υπόλοιπα , το υποστηρίζει μία χαρά γεγονός το οποίο μου κάνει επιπλέον εντύπωση αφού ως Ελληνίδα , και ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το μοναδικό της ASSET είναι η εμφάνιση , θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει τελείως άλλο δρόμο γεγονός που βέβαια δεν θα μου επέτρεπε τώρα να γράφω ούτε και εσείς να διαβάζατε.. αυτή την τεράστια Καφές , ως συνήθως , αναφορά μου..)

Να είναι καλά το κορίτσι μας και να μας χαρίζει όμορφες στιγμές , να έχει υγεία για το καλό της αλλά και το καλό μας και γιατί όχι κι ένα καλό μέλλον.. Αν προσέξει και δεν την δούμε (και) σε κανένα SUGARBABES MOVIE…

Αυτά συναγωνιστές , μην ακούτε , μην μιλάτε , μόνο να βλέπετε και να γαμάτε !! Χαμόγελο
Γιατί χανόμαστε..!!

C27 - Καπέλο Καπέλο
p.s. : Βουμ Βουμ Βουυυυυμ τα μοτέρια !!!! Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Constantinos27
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
4.172
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Karelis69 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2021
γιατι πρεπει μερικοι να γραφετε τετοιες μεγαλες και κυριως ανουσιες κριτικες... μεινετε στα χρησιμα και τα πρακτικα, σερβις συμπεριφορα και επικοινωνια με γραφειο. Οκ βαλτε και ενα ποιητικο στοιχειο στην κριτικη αλλα μην το παρακανετε, αυτη η κριτικη ειναι 80% ασυναρτησίες και 20 κριτικη..
review reaction 1 james034, pilofori, Makedonas1971 και 11 άλλα μέλη
13 Μαρτίου, 2021
Αγαπητέ , συμφωνώ σε όσα λέτε εκτός από την ορολογία "ασυναρτησίες" και μάλιστα σε
ποσοστό 80% - 20%.
Εντός της αναφοράς δε , απολογούμαι γι' αυτό εκ των προτέρων κιόλας.
Μία πιο γρήγορη απάντηση , θα ήταν απλά : Για να γελάσουμε λιγουλάκι (οι εδώ φίλοι μεταξύ μας τουλάχιστον).
Σε κάθε περίπτωση , να είστε καλά. -
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
13 Μαρτίου, 2021
Μπαρουφες...ακατασχετη λογοδιαρροια....
review reaction 1 piko, Reuzel
13 Μαρτίου, 2021
Αγαπητέ Φ. , ...και εσείς να είστε καλά , για να μην πω , καλύτερα.
review reaction 1 Zebu
13 Μαρτίου, 2021
4 σελιδες κριτικη και τι καταλαβαμε για τη Σαντρα; Τιποτα
Το λιγοτερο κουραστικη κριτικη και ουσια μηδεν
review reaction 1 hornyasfuck
14 Μαρτίου, 2021
Η αληθεια ειναι οτι εκανα φιλοτιμη προσπαθεια να διαβασω την κριτικη...Κεφάλι σε τοίχο!
Nulla nada... που λεν και στο χωριο μου.
review reaction 1 hornyasfuck
30 Απριλίου, 2021
Ευχαριστώ πολυυυυυυυυ Ουάου καρδιές!
review reaction 2 Constantinos27, @.Dod0s, Annapurna
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7