Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 19 10
Call-Girls 56616
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχω καιρό να γράψω κριτική, αλλά εδώ και χρόνια έχω επανέλθει στην ενεργό δράση και είπα να τοποθετήσω τον οβολό μου σε ό,τι αφορά στις κριτικές.

Καταρχήν, η συννενόηση με το πρακτορείο ήταν άψογη. Ζήτησα την Πάμελα γιατί με είχαν ανάψει οι κριτικές και σε λιγότερο από μία ώρα, η κοπέλα ήταν σπίτι μου.

Η κοπέλα στην αρχή πρέπει να ήταν λίγο στραβωμένη, καθώς υποθέτω ότι άργησε να με πάρει τηλέφωνο η κοπέλα από το πρακτορείο για να ανοίξω την πόρτα και πρέπει να περίμενε πολλή ώρα μες στον κρύο. Της εξήγησα ότι με το που με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα στο τηλέφωνο, της άνοιξα. Υποθέτω το ξεπέρασε αυτό.

Σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση της Παμελα, για εμένα είναι στα όρια του gilf. Το πρόσωπο λίγο άγριο και το σώμα με λίγες ατέλειες στην κοιλίτσα. Οι φωτογραφίες δεν είναι επεξεργασμένες, όπως λέω, αλλά μακιγιάρουν την αλήθεια, καθώς το ολόσωμο εσώρουχο δεν δείχνει τις ατέλειές της.

Η άγρια ομορφιά της είναι και το ατού της, όμως, καθώς μόλις έδωσα το παράβολο των 120 ευρώπουλων για μια ώρα, η Πάμελα μεταμορφώθηκε σε μία Αμαζόνα. Δεν έκανε το τυπικό να γδυθεί μόνη της κι εγώ μόνος μου, αλλά με κάθισε στον καναπέ και άρχισε να μου τρίβεται και παράλληλα να γδύνεται και να ξεντύνει και εμένα! Μου έδεινε την εντύπωση πως το ευχαριστιέται και εκείνη! Ναι, θέλω να ξεγελαστώ, όπως όταν βλέπω μια παράσταση μάγων και ξέρεις ότι είναι κόλπο, αλλά δεν ξέρεις πως το κάνει! Όταν είχαμε γδυθεί, της είπα να πάμε στο κρεβάτι και μου λέει με φυσικότητα, γιατί μπορούμε και εδώ! Και υπό άλλες συνθήκες μπορεί να το έκανα, αλλά το παραδέχομαι είμαι λίγο καλομαθημένος και ήθελα κρεβατάκι. Πήγαμε στο κρεβάτι και κάναμε 69. Το κατάλαβε ότι μου αρέσει. Η όψη του αιδοίου της και πίσω τρυπούλας ήταν πολλή όμορφη. Εγλειφα και τις 2 διόδους. Την ρώτησα αν μπορώ να βάλω δάχτυλο και νομίζω μου είπε όχι, οπότε απλώς χάιδευα. Η πίπα της ήταν πολύ ωραία κι επειδή είχα καυλώσει πολύ όταν ήρθανε τα σκάγια, τα άφησα να φύγουν και μετά της έδωσα επιπλέον 20 ευρώ για το cim. Μετά την εκσπερμάτωση, χαλάρωσα πάρα πολύ και καθόμουνα ακίνητος, οπότε με ρώτησε εκείνη, αν είμαι καλά (συνήθως την ερώτηση την κάνω εγώ).

Περασα πολύ ωραία με την Πάμελα, αλλά θα την ξαναέβλεπα μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα καύλωνα μαζί της και θα ήθελα να ξαναβιώσω αυτό που πέρασα, καθώς δεν με ενθουσίασε τόσο στην εμφάνιση και δεν με εντυπωσίασε στο κοινωνικό χρόνο. Θα ήθελα να βρω ένα κράμα gfe και pse και είναι κομματάκι δύσκολο.

Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βοήθησα.

Υγ: Η ημερομηνία είναι ενδεικτική, αλλά πάντως ήταν μέσα στο φλεβάρη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
876
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, alpula, kwstasxat και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού