Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Πραγματικά ώρες ώρες είναι πολύ δύσκολο να γράψεις κριτική.
Ανάμεσα σε εμάς τους πελάτες και στις εργαζόμενες κοπέλες, θέλω να παίρνω το μέρος των δεύτερων, εκτός από τις περιπτώσεις που βλέπω κακή συμπεριφορά, γιατί έχω την παραδοχή ότι οι περισσότερες το κάνουν από ανάγκη και όχι από επιλογή.
Όμως πρέπει να γραφτεί αυτή η κριτική, γιατί και σε εμάς τα χρήματα δεν περισσεύουν και γιατί χωρίς ξεσκαρτάρισμα της κατάστασης, τα πράγματα θα χειροτερεύουν.
Η Σαμπρίνα λοιπόν λόγω προσώπου μου άρεσε πολύ. Περίμενα παχάκια , τα α οποία ήδη φαίνονται στις φωτογραφίες.
Πάμε τώρα στην πραγματικότητα:
Αντίκρισα μια παχουλή κοπέλα, με γαλάζια μάτια με ξανθό βαμμένο μαλλί και από κάτω η καστανή ρίζα να φαίνεται πιασμένο σε δύο κοτσίδες. Στις κοτσίδες και στα γαλάζια μάτια σταματάει η όποια ομοιότητα με τις φωτογραφίες.
Ντύσιμο όχι μοντέρνο, συντηρητικό και παρωχημένο, πολύ απλό και καθόλου σέξι.
Γενικά σα να βλέπεις μια βλαχούλα ρωσίδα από κάποιο χωριό, σε εποχές Σοβιετικής Ένωσης όμως.
Έχει γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο, αλλά δεν βγάζει αυτό τον ερωτισμό που έχουν οι φωτογραφίες.
Πιο μικρά μάτια από τις φωτό, περισσότερα κιλά και φυσικά μόλις γδύθηκε αποκαλύφθηκαν πιο μικρά στήθη (ικανοποιητικά μεν και ευμεγέθη αλλά όχι αυτή η τελειότητα που φαινόταν στις φωτογραφίες) και το χειρότερο ένα μονοκόμματο σώμα χωρίς μέση. Δεν είχε κοιλιά ή κάτι που να δείχνει πολύ άσχημο πάνω της αλλά το σώμα της ήταν παχύ παντού : χέρια, γάμπες, μπούτια και μέση. Πολύ απαλή, καλά ξυρισμένη και σφιχτή επιδερμίδα. Δεν έχει κανένα τατουάζ, πράγμα καλό για μένα και μιλάει αρκετά καλά αγγλικά.
Το άσχημο σώμα με το μέτριο αλλά γλυκό πρόσωπο δεν θα μου ήταν τόσο πρόβλημα, όσο η μετέπειτα επίδοση της κοπέλας .
Έχετε ακούσει τη φράση: «Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω» ;
Ε, στη συγκεκριμένη ίσως και να ισχύει το : «Δεν υπάρχει δεν θέλω, υπάρχει δεν μπορώ».
Η κοπέλα δεν το έχει με το σεξ. Φοβάται; Σιχαίνεται; Δεν της αρέσει; Εγώ είδα ότι δεν, με την καμία.
Την πήγαινα με το μαλακό, να την αγκαλιάσω, να της μιλήσω, να τη γλείψω, έσφιγγε τα πόδια τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα μου σπάσει το κεφάλι. Το στοματικό της ήταν καλό όμως. Έδειχνε γενικά βιαστική και αγχωμένη, αλλά όχι αγενής.
Δεν θέλει δάχτυλα, δεν θέλει να τη γλείφεις πίσω, δεν θέλει να την πλησιάσεις στο μισό μέτρο χωρίς προφυλακτικό, λες και είσαι ο Χουντίνι και θα μπεις μέσα της ύπουλα.
Στο σεξ το δράμα συνεχίστηκε. Καμία συμμετοχή, φιλιά όχι, δεν αγκάλιαζε, κάτι ψευτοβογκητά έβγαζε, είχε κλειστά μάτια, απλά περίμενε να τελειώσει το όλο μαρτύριο.
Εννοείται ότι έβαλε κρέμα για να κάνει σεξ και εννοείται ότι τα τοιχώματά της έσφιγγαν σαν μέγγενη.
Δεν είπε όχι σε αλλαγές στάσεων, αλλά την ένιωθα σφιγμένη παντού . Μέχρι και την ρώτησα σε ποια στάση νιώθει πιο άνετα, και μου απαντούσε ότι για εκείνη όλες το ίδιο είναι (το ίδιο άβολες μάλλον θα εννοούσε).
Προσφέρθηκε να μου κάνει μασάζ για το υπόλοιπο της ώρας. Εκτίμησα την προθυμία της αλλά κι εκεί , σα να σε τρίβει ο φούρναρης με δύναμη.
Μιλήσαμε λίγο, έκανε κίνηση για τον δεύτερο γύρο με την πολύ καλή της πίπα, αλλά κάτι οι μειωμένες μου αντοχές κάτι η παντελής απουσία οποιασδήποτε συμμετοχής της , δεν μου επέτρεπαν να έχω κανένα κίνητρο να τελειώσω. Οπότε για να μην την ταλαιπωρώ της είπα να μην προσπαθήσουμε άλλο. Την ευχαρίστησα και την άφησα να φύγει και 10 λεπτά νωρίτερα.
Για να μην λένε οι καλοθελητές, επικοινώνησα με το γραφείο.
Να πω ότι το γραφείο ήταν πολύ εξυπηρετικό στο να μου κλείσει ραντεβού αρχικά.
Τους είπα τις εντυπώσεις μου, χωρίς να κράζω, με ευχαρίστησε η τηλεφωνήτρια και αυτό ήταν όλο. Η κακή απόδοση της κοπέλας αποδόθηκε στην απειρία της και εμμέσως και σε δικό μου φταίξιμο που δεν ζήτησα έμπειρη. Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι λέγοντας άπειρη εννοούμε κάτι σε φουσκωτή κούκλα.
Θα μπορούσαν να κάνουν μια κίνηση για 20ευρώ έκπτωση σε επόμενο ραντεβού, ώστε να υπάρχει ένα κίνητρο και για εμάς και ως συμβολική ένδειξη καλής θέλησης. Αλλά όχι.
Αφ’ ενός στον πληρωμένο έρωτα οι έξυπνες κινήσεις marketing δεν έχουν θέση, παρά μόνο οι κουτοπονηριές (photoshop, ψευδείς αναγραφές υπηρεσίών), αφ’ ετέρου, το αγοραστικό κοινό είναι μεγάλο εκτός site. Εμείς εδώ είμαστε μειοψηφία. Τα ματσωμένα παππούδια που παίρνουν call girls θα ξαναπάρουν και θα ξαναπάρουν.
Τέλος , βρήκα μια κριτική της κοπέλας σε ανταγωνιστικό site και ένα μόνο έχω να πω: κριτική για γέλια.
Τουλάχιστον στο bourdela, υπάρχει σχολιασμός κριτικών, και όσοι προμότορες και αν γράφουν, άλλοι τόσοι πραγματικοί χρήστες μπορούν να γράψουν και να πουν τη γνώμη τους. Υπάρχει μια αρκετά υγιής ελευθερία έκφρασης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.881
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Εκλεκτικός, john8, delipas και 41 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2021
like για τη περιγραφη των καταστασεων κ οχι για το γουρουνακι που ειχες την ατυχια να δωσεις τα λεφτα σου. Ματάκι
19 Φεβρουαρίου, 2021
με εσωσες φιλε ! Σε ευχαριστω πολυ ! Στεχαχωρηθηκα που δεν περασες καλα , τα χρηματα βγαινουν ΠΑΡΑ πολυ δυσκολα και να τα δινεις για να ξεχαστεις απο την καθημερινοτητα και τα προβληματα της δουλειας και του σπιτου ωστε να νιωσεις ελευθερος εστω για μια ωρα , αλλα υπαρχουν και αυτα τα γραφεια/κοριτσια που στο χαλανε.
Ευχαριστουμε που εκανες το κασκαντεριλικι για εμας, να εισαι παντα καλα και ευχομαι η επομενη σου callgirl να ειναι ανταξια των χρηματων που θα της δωσεις!
19 Φεβρουαρίου, 2021
Συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης. Τα ειπες όλα για το τι συμβαίνει γενικά στο χώρο.
19 Φεβρουαρίου, 2021
Αδερφε να εισαι καλα!Με εσωσεςΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα....ημουν ετοιμος να την τσιμπησω την μικρα ...λογω φωτο οπως λες και εσυ!Κεφάλι σε τοίχο!
20 Φεβρουαρίου, 2021
Μου έσωσες το 140αρι που δεν έχω. Από καιρό τη λιγουρευόμουνα. Στις φωτογραφίες φαίνεται μουναρα.
Β
βόρδελος
20 Φεβρουαρίου, 2021
Το μελος Bleach ξεκλειδωσε το μεταλλιο του Σωτηρα.
K
Kabourdidis
21 Φεβρουαρίου, 2021
Σε ευχαριστω φιλε. Μας γλυτωσες τα 140.
21 Φεβρουαρίου, 2021
το θεμα ομως αγαπητε ειναι οτι απο την τσεπη σου εξαφανιστηκαν 140+ ευρω και το αποτελεσμα δεν πλησιαζε καν στο προσδοκουμενο.....μονο κερδισμενο το γραφειο....ακομη και αν ειμαστε μειοψηφια ,αν σταματουσαμε να περνουμε γραφειατες ισως κατι να αλλαζε .τουλαχιστον στην τιμολογιακη πολιτικη.δεν ειναι δυνατον να αναγραφονται υπηρεσιες η να ποσταρονται φωτο που δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα
22 Φεβρουαρίου, 2021
Παιδια χαιρομαι που βοηθησα, αυτο καπως μετριαζει την πικρια μου για τα 160 που εφυγαν ετσι απο την τσεπη (140+ξενοδοχειο).
Οσο δεν βαζουν μυαλο και πανε να μας τα τρωνε ετσι, εγω τουλαχιστον θα απεχω ή θα δοκιμαζω μια στο τοσο. Αν ηταν λιγο πιο εξυπνοι και οχι πονηροι και ελεγαν : "Δεν περασατε καλα; την επομενη κοπελα σας την αφηνουμε 100 ευρω πχ", τοτε θα ειχαν 140+100=240. Τωρα θα τους μεινουν 140 στο χερι και δεν θα με ξαναδουν στο κοντινο μελλον.
Πρεπει να υπαρχουν selfie των κοριτσιων και αποχη, γιατι βασιζονται στις ορμες μας και μας θεωρουν και ζωα.
22 Φεβρουαρίου, 2021
Σοβαρή και εμπεριστατωμένη κριτική. Πολύ ωραίος σύντροφε.
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10