Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Call-Girls 18293
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το επαγγελματικό tele conference/meeting είχε μόλις ακυρωθεί και ένα δίωρο στο πρόγραμμα της ημέρας έμενε κενό. Κατά τη προσφιλή μου συνήθεια φροντίζω να γεμίζω αυτά τα κενά με κάτι πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Και αυτό που οι αμερικανοί αποκαλούν ‘’vanilla sex’’ έχει προ καιρού σταματήσει να με εντυπωσιάζει !!! Πολύ δε περισσότερο όταν πρέπει να το πληρώσω.

Χαζεύοντας λοιπόν τις διαθέσιμες κοπέλες του glamour προσπαθούσα να βρώ κάτι ιδαίτερο που να κεντρίσει τη φαντασία μου.

Οι φωτογραφίες της Τίνας κέντρισαν τη φαντασία μου. Αυτό γιατί μου θύμισαν μια ιδιαίτερα σεξουαλική Ουγγαρέζα γκόμενα που είχα προ δεκαπενταετίας που αν και σχετικά μέτρια σε εμφάνιση ήταν απλά απίστευτη σε σεξουαλική φαντασία και επιδόσεις γυναίκα. Η έκφραση με στράγγιζε μόνο μερικώς απέδιδε τις επικές και απολαυστικές ‘’μάχες’’ που έδινα μαζί της .Η εικόνα της Τίνας άνοιξε αυτά τα περίεργα μονοπάτια στη μνήμη μου. Ο κύβος ερρίφθη..

Η συνεννόηση με το γραφείο ως συνήθως ήταν απλή και γρήγορη. Η κοπέλα που απαντάει τα τηλέφωνα ευγενική, γρήγορη και ουσιαστική. Το ραντεβού στο συνηθισμένο ξενοδοχείο στη Συγγγρού.

Η Τίνα είναι Ουκρανέζα. Φαίνεται περίπου 32 ετών. Ξανθιά περίπου 1,68 με μέτριο σώμα και αρκετά όμορφο πρόσωπο. Οι φωτογραφίες στο site την κολακεύουν.
Μέτρια Αγγλικά αλλά μπορείς να συνεννοηθείς. Το πιο όμορφο σημείο πάνω της είναι το στήθος της που είναι φυσικό 2,5άρι και έχει ωραία αίσθηση.

Ξεκίνημα με αργά προκαταρκτικά, με βαθιά γλωσσόφυλα και καλή πίπα. Ο τρόπος χειρισμού της γλώσσας της δειχνει την εμπειρία της.
Πρώτη στάση πισωκολητό, με αυτήν να στηρίζεται στους αγκώνες της, τα γόνατα λυγισμένα προς τα πίσω( κατόπιν υπόδειξής μου ) όπως πρέπει, και με τη μέση της να σχηματίζει μια υπέροχη καμπύλη που χαιρόσουν να κοιτάζεις μια και ήταν ιδιαίτερα ευλύγιστη.

Ολη η φάση στο πισωκόλητό είναι οι κατάλληλες γωνίες στα γόνατα και στη μέση. Γύρισε το κεφάλι της στο πλάι ακουμπώντας στο κρεβάτι και λυγίζοντας αριστερά τη πλάτη της και με κοίταζε με ένα ύφος διφορούμενο. Κάτι ανάμεσα στο προβοκατόρικο ''αυτό μόνο μπορείς ??''

Διακοπτόμενο όμως από εκφράσεις ηδονής που την πρόδιδαν, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να χαμογελάει. Πρόκληση από μεριάς της ??!!! Εντονότερος ρυθμός από πλευράς μου, σε ένα ψευτοανταγωνιστικό παιχνιδιάρικο μοτίβο που όμως μας έφτιαχνε και τους δυο.

Απόλυτος καταλύτης ο αντίχειράς μου σαλιωμένος στη ροδαλή της κωλοτρυπίδα που κατέληξε σε κάποιες θεσπέσιες κραυγούλες ηδονής από μεριάς της και κάποιες ρώσικες εκφράσεις που προσωπικά αν και δεν καταλάβαινα αν ήταν βρισιές η εκφράσεις ηδονής έφτιαχναν απίστευτα.

Το έχω ξαναγράψει η ηδονή είναι το καλύτερο διαλυτικό των προκαταλήψεων. Στο συγκεκριμένο έντονο ρυθμό δεν άντεξα και πολύ και ήρθε η πρώτη κατάθεση.

Ο δεύτερος γύρος στο ίδιο μοτίβο με εναλλαγές στάσεων.

Συμπερασματικά. Η Τίνα δεν έχει από πλευράς εμφάνισης κάτι το ιδιαίτερο το οποίο θα εντυπωσιάσει έναν άντρα που κάνει συχνά ραντεβού με escorts.
Εχει όμως καλή συμμετοχή στο sex και το ζεί. Επιπλέον είναι γενικά ευγενική και καλόβολη.

Συνολικά η εμπειρία μαζί της ήταν θετική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MarkosIoan, THV, doc_lin και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2021
Τύπε μάλλον θα πρέπει να βαλουν τις περιγραφές σου στα σχολεία για να μαθαίνουν τα αγοράκια πως να γαμάνε και τα κοριτσάκια πως να γαμιούνται.Μεγάλο χαμόγελο
12 Φεβρουαρίου, 2021
ΜατάκιΜατάκι Ναί φίλε θα εκδόσω ειδικόν εγχειρίδιον Μεγάλο χαμόγελο
13 Φεβρουαρίου, 2021
aν την χαζευες στο γκλαμουρ κ την βρήκες, κατι λάθος έχει γίνει γιατί η κοπέλα φαίνεται να δουλεύει στο angels! Γλώσσα

kai επειδή μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη, φαινεται καυλιάρα....όταν λες μέτριο σώμα? Είναι πιο παχιά απ'τις φωτό?
13 Φεβρουαρίου, 2021
@ james034, λες να μου "έστεισε παγίδα" το yourangels ?? Ματάκι
Είναι λίγο πιο τροφαντή η κοπέλα από οτι στις φωτογραφίες. Για αυτό και έγραψα στη κριτική οτι οι φωτογραφίες την κολακεύουν. Καβλιάρα πράγματι είναι.
14 Φεβρουαρίου, 2021
σου την έστησαν Γκλάμουρ και Έιντζελς...για να σε εκθέσουν! Χαχαχα... Ναι!

Ευχαριστώ για τις εξτρα πληροφορίες και χαιρετώ!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5