Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπερα κυριοι.
Για την συγκεκριμενη κοπελα εχω πολλα να πω. Εχω να πω πραγματα που με την τελευταια κριτικη, δεν ισχυουν.
Λοιπον, παιρνω τηλ στο γραφειο ολα καλα, ολα ωραια...η Ταμυ ηταν διαθεσιμη. Την κλεινω το απογευματακι στο γνωστο ξενοδοχειο τον Βαρδαρη. Ανεβαινω πανω, χτυπαω την πορτα, βλεπω μια κοπελα αρκετα λεπτη, με ωραιο χαμογελο. Το προσωπο της σπασμενο, με ειπε οτι ειναι 27 αλλα την εκανα μεγαλυτερη. Ειπε οτι και οι αλλοι την λενε καπου στα 25 λογω σωματος. Τελος παντων. Εχει ωραιο κωλο. Μου ζηταει απο την αρχη τα λεφτα και εγω την ειπα μετα και δυσανασχέτησε.
Στα του αγωνα, ξεκιναμε ψιλο χαμουρεματα...φιλια στο στομα δεν δινει. Φιλια στο στηθος δεν αφηνει. Φιλια στο σωμα της δεν αφηνει. Ενω δεν αφηνει ουτε να γλειψεις το μουνι της που ειναι ομορφο. Θελει μονο να την αγγιζεις. Με ειπε οτι θελει να προσεχει και μα και μου (αμα θελεις να προσεχεις κτλ τραβα σπιτι σου). Πιπα μετρια προς κακη. Τωρα, πανω στο γαμησι, αντεχει το σφυροκοπημα απ ολες τις στασεις, ισως το μονο καλο απο την μια ωρα που ημουν εκει.
Για μενα παιδες, μακρυα και αγαπημενα, ασε που μαλλον δεν θα κατσει πολυ θα φυγει πισω στην χωρα της (στο καλο και να μην ξανα ερθεις).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
210
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, TOMCRUISE, JOHN-PLAYER-SPECIAL και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2021
Να σκας ένα σκασμό λεφτά για να γεμίσεις κομοδίνο,άντε κοπέλα μου από κει που ρθες,κάθε ξεκολιαριαρα θα το παίξει και δήθεν,τον πουλο
12 Φεβρουαρίου, 2021
Φίλε μου λυπάμαι που δεν πέρασες καλά! αλλά όσα γράφω , είναι πέρα για πέρα αληθινά ! Αν είσαι έμπειρος παίκτης πάντως, ξέρεις ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην περάσεις καλά με συγκεκριμένη κοπέλα που άλλοι 100 έχουν περάσει σούπερ !
12 Φεβρουαρίου, 2021
Jack, επειδη διαβασα την κρητικη σου, πιστευα το ιδιο..αλλα αμ δε. Ακριβως τα αντιθετα. Ισως επειδη την αλλη μερα εφευγε στην χωρα της, να ηταν ετσι. Με ειχε ζαλησει με το αγορι της που την πηδαει ετσι. Ε τραβα γαμησου με αυτον στην τελικη. Θες να εισαι ασφαλης (με το δικιο σου) απο τον κοβιντ; Κατσε σπιτι και μη κανεις τιποτα. Ηθελα να φυγω στο 20λεπτο αλλα επειδη ειχα καιρο να αδειασω, ειπα να κατσω.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3