Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Call-Girls 51562
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο τίτλος παραπλανητικος, το ραντεβού γενικά δεν ''αξίζει'' και όχι η κοπέλα.
Τη Βανεσσα την είχα βάλει στο ματι αρκετο καρό τώρα αλλά λόγω της τιμής φοβόμουν να το ρισκάρω. Όταν διάβασα κριτικές και αποφάσισα να διαθέσω το ποσό η κοπέλα δεν ήταν διαθέσιμη αρκετές φορες (3 προσπάθειες). Λεω την τέταρτη αν τη πετύχω καλως αλλιώς θα επέλεγα τη Μάγδα η κατι πιο φθηνο από αλλού. Τελικά ήταν διαθέσιμη και την έκλεισα αμέσως πριν αλλάξω γνωμη. Οπότε πρώτο ραντεβού για 2021, πρώτη με αυτό γραφείο και πρώτη με Βανεσσα..
Ραντεβού κλείστηκε κεντρικά σε ξενοδοχείο οπου υπήρξε καθυστέρηση 10 λεπτών. Χτυπάει πορτα και λεω απο μέσα μου τι διαλο η μικρή αδερφή της Γιουσεφ μπήκε Χμμμ; της φέρνει λίγο. Κοντούλα με ωραίο σφιχτο κορμι, πολύ καλή αναλογία ύψους/βάρους, μελαχρινο καυλακι με ωριαο μικρο στητο βυζάκι, ο κωλος πολύ σωστος ειδικά στα τεσσεραΠροσκύνημα. Στη μάχη τώρα σου βγάζει πολύ GFE με αρκετά καλή πιπα (deepthroat πολυ) και περιποίηση ολης τη περιοχής με ξεκίνημα στάσης αυτή από πάνω που πηρε πρωτοβουλία αλλα δεν τη κράτησα πολύ την ήθελα ιεραποστολικο να ελεχγω εγώ τη κατάσταση οπου εγινε πολύ ρομαντική με γλωσσοφιλα φάση οπου και ήρθε το τέλος μέσα της. Ντουζακι απο τους δυο συζητησουλα οπου μπορείς να πεις δυο κουβέντες μαζί της. Ο δεύτερος γυρος μπορεί να μεταμορφωθεί σε πιο σκληρή φάση αφού η στάση στα τέσσερα της αρέσει και της βγάζει ένα άλλο εαυτο.
Είναι μια καλή περίπτωση που προτείνεται, θα περάσεις καλα θα ξεχαστείς (θυμίζει υπηρεσίες Λιλας έχουν το ιδιο στυλΓερο-μύστης) αλλά το κακο είναι ότι 1 ωρα περνάει νεράκι και δεν μπορείς να τη χορτάσεις και με τον οδηγο να τη ζαλίζει 15 λεπτά πριν, ενώ καθυστέρησε και 10 λεπτά στο ραντεβού. Ωστόσο ήταν λίγο ενοχλητικο σε σημείο που άγχωσε και τη κοπέλα ολο αυτό, η οποία θέλει να ευχαριστήσει το πελάτη μέχρι τέλους και όχι να ετοιμάζεται 15 λεπτά πριν όπως είπε. Οπότε μας έκανε να βγούμε λίγο εκτός ρυθμού και οι δυο στο 2ο γυρο και να σταματάμε να βλέπουμε αν εχει περάσει η ωρα Μαλακία. Γι αυτό εν μέρη δεν ''αξίζει'' το ραντεβού σε σχέση χρόνου με τιμή και ξενοδοχείο (170+) αν το αναλύσει κανεις εις βαθος..
Η κορασίδα αξίζει πάντως και θα ξανατιμηθει στο μέλλον μόλις δοθεί ευκαιρία οικονομική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
makao
Σεβαστός
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.252
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, rodriguez65, hornyasfuck και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού