Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Call-Girls 28934
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την έβαλα στο μάτι από την πρώτη μέρα που την είδα στο site. Φοβόμουν να την δοκιμάσω πριν δω κριτικές αλλά κακώς το φοβόμουν. Το κορίτσι είναι ΦΟΒΕΡΟ!

Την έκλεισα χτες βράδυ, ήμουν σε airbnb στη Συγγρού με Τζακούζι και την προηγούμενη μέρα ήμουν με την γκόμενα που βγαίνω αυτό τον καιρό. (γάμησα και μέσα σε τζακούζι, είχε τη φάση του)

Εμφάνιση ό,τι βλέπεις. Όμορφη, στα μαύρα ντυμένη, αν θέλει τη γνώμη μου τα ανοιχτόχρωμα ρούχα θα της πήγαιναν περισσότερο. Είχε κάνει μπάνιο μου ειπε αλλά αν θέλω να ξανακάνει - Συγγρού έμενε από το χώρο της μου ήρθε μπανιαρισμένη, μοσχοβολούσε και δεν την αμφισβήτησα, μη χάσουμε και χρόνο. Πάμε στο δωμάτιο, λοιπόν....

Ελληνικά ξέρει πολύ καλά. Μου είπε έμενε πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Δε χρειάστηκε λέξη στα αγγλικά ούτε να της εξηγήσω κάτι που είπα επειδή δεν το κατάλαβε. 10 στην επικοινωνία και στην ελληνική γλώσσα, λοιπόν, 10 και στη γλώσσα της στα φιλιά, όμως....

Φιλιά σούπερ με φουλ γλώσσα, φιλούσε υπέροχα. GFE για αρχή, έγδυνε ο ένας τον άλλον στο όρθιο σιγά σιγά, πέφτει στα γόνατα ξεκινά πίπα και με πάει στο κρεβάτι... πίπα απλά καλή αλλά δέχεται φουλ καθοδήγηση και ΣΥΝΕΧΩΣ με ρωτούσε πώς μου αρέσει και τι να κάνει. Αφού με είχε καβλώσει για τα καλά, προφυλακτικό... 50 κιλά, την σηκώνω την γυρνάω στο ιεραποστολικό και ξεκινάμε αγαπούλικο σεξ με άπειρα γλωσσόφιλα...

Αντέχει σε όλους τους ρυθμούς. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες. Στα τέσσερα, ξύλο στο κωλαράκι, φιλάκια, στα πλάγια, άγρια, ήρεμα, να της κρατάς τα μαλλιά κοτσίδα και να της δίνεις ρυθμό στην πίπα... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! Ήρθε στο διαμέρισμα για να με ικανοποιήσει και μόνο..

Στο φινάλε, τον έπαιζα στην γλωσσίτσα της και της έβαζα δάχτυλο... μετά άρχισε μόνη της το δάχτυλο και άρχισε να ουρλιάζει καθώς μου είπε ότι έχυσε. Μούσκεμα ήταν παρεμπιμπτόντως, καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης χωρίς λιπαντικό ή σάλιο. Τελείωσα στο πρόσωπο και στο στόμα της, τα πήρε παντού με ευχαρίστηση, δε βιάστηκε να φύγει, μερικά πρέπει να τα κατάπιε. Το έξτρα δε μου το ζήτησε όταν την ρώτησα τι θέλει από εμένα και ένιωσα τόσο υποχρεωμένος με τη φανταστική της συμπεριφορά που της το έδωσα. Γιατί η περιποίησή της συνεχίστηκε και μετά, στο μπάνιο μπήκαμε μαζί και με έπλυνε σχολαστικά, τρυφερά, με φιλάκια και χαδάκια. Πραγματικά, από την αρχή ως το τέλος του ραντεβού, με είχε σαν πασά!

Είπε θα μείνει ένα μήνα Αθήνα, ελπίζω να μην την εξουθενώσουμε στα ραντεβού μέχρι να την ξαναπάρω. Γιατί σίγουρα θα την ξαναπάρω μέχρι να φύγει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, THV, f21 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού