Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 14 10
Call-Girls 24323
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν ξέρω, πραγματικά, τα γούστα του καθενός και δεν μου επιτρέπεται να τα κρίνω. Εδώ όμως μάγκες, μιλάμε για μια τύπισσα από την Ουκρανία, γύρω στα 35+ (όχι πιπίνι) με τα χείλη φουσκωμένα από το μπότοξ μέχρι τέρμα (θυμίζει τη Ντιβάιν στο έργο Pink Flamingos, για τους παλιότερους Γερο-μύστης) που είναι αποκρουστικά, άκωλη τελείως (και στενός, όχι η τρυπούλα, το πλάτος του, και τελείως επίπεδος, καμία σχέση με τις φαντασιώσεις Καρντάσιαν που σας έρχονται στο μυαλό όταν βλέπετε τις φωτό Κεφάλι σε τοίχο!) και το μόνο που μένει είναι οι βυζάρες της. Φαίνονται φυσικές αν και είναι σχετικά σκληρές μέσα: η πλαστική χειρουργική έχει κάνει μεγάλες προόδους τελευταία.

Στα του αγώνα, μέτρια πράγματα: με υποδέχτηκε με ένα μαύρο κορμάκι και ψηλές μπότες, τα οποία πέταξε γρήγορα όταν μπήκα στο μπάνιο για ντουζάκι. Μετά ήταν πρόθυμη μεν αλλά σχετικά άγαρμπη: δεν πήρε κάποια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, ούτε ήξερε πώς να σταθεί για καλό γλείψιμο ή καλό γαμήσι Μαλακία. Φχαριστήθηκα χούφτωμα στις βυζάρες της, έγλειψα και το μουνάκι της (αν και είχε μια ελαφριά μυρωδιά, όχι όμως να προβληματίζει) και της τον έδωσα ιεραποστολικά για κανένα πεντάλεπτο και μετά με το ένα πόδι ψηλά για να βυζαίνω ταυτόχρονα.

Το τελευταίο 20λεπτο πέρασε με ελαφρύ μασάζ από μεριάς της και προσπάθεια πίπας που όμως ήταν με σταθερό και έντονο ρυθμό και εμένα δεν με φτιάχνει (ίσως να φταίει και η μέση ηλικία πια :) ) Την ευχαρίστησα, άφησα τον οβολό μου και έφυγα: δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναδω μιας και βυζαρούδες στα 35 βρίσκουμε και ντόπιες με πολύ λιγότερα λεφτά και δίνουν και οι περισσότερες κουλουράκι... Να ήταν 25 ή/και να έκανε πρωκτικό ή/και να έβγαζε μια κάβλα PSE, να το ξανασκεφτώ. Με αυτά τα δεδομένα όμως, όχι αγαπητοί.Γαμήσου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, james034, mancunian1986 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού