Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 105 10
Call-Girls 325503
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με Σιένα παλαιότερα λίγο πριν αρχίσουν οι πρώτες καραντίνες του κορονοϊού το 2020.

Πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά το σώμα λεπτό και γυμνασμένο ίσως περισσότερο μαυρισμένο από ότι χρειάζεται. Πρόσωπο συμπαθητικό με κλασικό αδιάφορο ύφος.

Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με εμένα να τη γλείφω, στη συνέχεια εκείνη να μου κάνει μία εξαιρετικά βαθιά και υγρή πίπα και μετά από 10λεπτο γαμήσι στα 4 να τη χύνω στα κωλομέρια.

Ο λόγος που τη θυμάμαι καλά όμως ήταν ο δεύτερος γύρος που είναι και σχετικός με τον τίτλο. Ξεκίνησε πίπα από μεριάς της, μετά cow girl, reverse cow girl, στη πολυθρόνα, στα όρθια μπροστά στο καθρέφτη και στα τέσσερα όλα με πολύ ένταση και πάθος αλλά παρότι ήμουν φουλ καβλωμένος δε μπορούσα να χύσω με τίποτα. Σε σημείο επειδή την είχα ξεπατώσει της λέω άστο δε πειράζει τυχαίνει καμιά φορά δε φταίς εσύ.

Κι εκεί που πήγα να σηκωθώ με τραβάει και μου αρχίζει την πιπάρα του αιώνα με φτυσίματα, deep, γλυψίματα στις μπάλες και πιο κάτω και πάνω που ήμουν έτοιμος να χύσω μου βάζει δάχτυλο στο κώλο και εκεί έχυσα το Δούναβη στο στόμα της τα οποία τα κατάπιε κιόλας. Γλυφοκώλι μου ειχαν ξανακάνει, δάχτυλο δεν μου είχαν ξαναβάλει και δεν το επιδιώκω αλλά η όλη φάση και η πρωτοβουλία της ήταν κάβλα !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν