Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Call-Girls 35152
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επέλεξα τη Λίζα μετά τις διθυραμβικές κριτικές που διάβασα παρακάτω και ειδικά του LACOSTA, και είπα να δοκιμάσω. Το μικρό στήθος δεν με αποθάρρυνε γιατί έδινε πίσω είσοδο, της οποίας είμαι λάτρης. Μην τα πολυλογώ, έφτασα στην ώρα μου για το ραντεβού αλλά η ευγενέστατη κοπέλα στο πρακτορείο μου το επιβεβαίωσε με 15' καθυστέρηση... Ανέβηκα στο δωμάτιο και μου άνοιξε ένα κορίτσι με σατέν πιτζάμες, όπως σε κάποιες φωτό, γυμνή από κάτω, με ωραίο χαμόγελο και κρικάκι στη μύτη.

Τα αγγλικά της είναι πολύ καλά (μπαμπάς Γερμανός, μαμά Ρωσίδα, μένει στην Κοπεγχάγη), πιάσαμε κουβέντα. Επειδή ήταν η τελευταία μέρα δουλειάς στην Αθήνα και ήθελε χαλαρωτικό ΣΚ, με ρώτησε για ξενοδοχεία πολυτελείας με σπα και τέτοια. Όλα κυλούσαν πολύ όμορφα. Έκανα ντουζάκι και επέστρεψα στο στίβο μάχης: με περίμενε ξαπλωμένη, πάντα με τις πιτζάμες κι αρχίσαμε το χαμούρεμα. Βυζί μικρό, ρώγες στητές, μεγάλο τατουάζ, καθαρό μουνάκι αλλά .... πολύ ευαίσθητη !! Την έγλειφα με δυσκολία από τα τινάγματα και τις κινήσεις μόλις πιπίλαγα το κουμπάκι της...Σπασίκλας δε στεκότανε καθόλου, ήταν φανερό ότι ήταν πολύ αναμμένη, το γούσταρε αλλά σπαρταρούσε και ξέφευγε...Χμμμ;

Με τα πολλά, αφού γεύτηκα το υγρό δωράκι της, γύρισα ανάσκελα να απολαύσω πίπα: ωραία, βαθιά, ρομαντική όμως, με κοίταγμα στα μάτια, όχι τίποτα άγριο ούτε βαθιά λαρύγγια, ούτε έκτροπα που περιγράφουν άλλοι συναγωνιστές πιο κάτω. Πιπίλημα στο κεφάλι, ρούφηγμα του άξονα, γλωσσίτσα ευέλικτη, αυτά. Ήθελα πάλι όμως να τεστάρω την κάβλα της και της είπα να καθίσει στο στόμα μου να έχω και τις δύο τρυπούλες της φάτσα κάρτα: ούτε εκεί το φχαριστήθηκα, μιας και κουνιότανε συνέχεια, τιναζόταν σαν να τη χτυπούσε ρεύμα όταν έχωνα γλώσσα στο κουλουράκι της ή πιπιλούσα την κλειτορίδα της.

Μου έβαλε προφυλακτικό και με ρώτησε σε τι στάση θέλω: είπα ανάσκελα να βλέπω την κάβλα της. Και άρχισα σιγά να την παίρνω ιεραποστολικά με τα πόδια πάνω. Είχε κλείσει τα μάτια και μουρμούραγε σαν γατούλα. Μετά από 1,5 λεπτό περίπου έκλεισε τα πόδια απότομα, έσφιξε το μουνάκι της και ένιωσα να πλημμυρίζει ο τόπος γύρω από την τσαπού που μπαινόβγαινε τώρα πιο άνετα. Δεν κράτησα πολύ: καμιά δεκαριά σπρωξίματα ακόμα, έβγαλα το σκούφο κι ετοιμάστηκα να την γεμίσω με πηχτή κρέμα. Φευ! Γύρισε το κορμί της, τραβήχτηκε και την πήρε λίγο στο αριστερό μπούτι ενώ εγώ έβλεπα την κρέμα μου να χύνεται στα σκεπάσματα...Κεφάλι σε τοίχο! Για πρωκτικό δε, ούτε λόγος...

Το συμπέρασμα: ναι, γουστάρει η μικρή να γαμιέται, της αρέσει και το κάνει για να το φχαριστηθεί η ίδια. Δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ σενάρια με πρωκτικές σφήνες, δονητές και άλλα τέτοια άγρια που "περιέγραψαν" κάποιοι άλλοι πριν από μένα. Περισσότερο με καλύπτει η κριτική του safe, άντε και του futsos. Δεν είναι PSE, είναι μια πιτσιρίκα φρέσκια, που της αρέσει να την πιλατεύουν, έχει ωραίο νεανικό κορμάκι, αλλά δεν θα κάνει το κάτι παραπάνω για να σε τρελάνει: ούτε καραμέλωμα στα @@@, ούτε τίποτα προτροπές για ξέσκισμα. Ένα ευχάριστο αλλά ακριβό ραντεβού: προτιμώ τα 150 που έδωσα (δεν είχε 10 ρέστα, αλήθεια, ψέμματα, θα σας γελάσω) να τα δώσω στα κορίτσια τα δικά μας που είτε θα σου δώσουν ό,τι έχουν με πολλή κάβλα (βλ. Χριστίνα, Άννα110) και θα σου τρίβουν και τις βυζάρες τους / την κωλάρα τους στη μούρη ή θα είναι μικροκαμωμένα και μανιτζέβελα και θα τα ξεσκίσεις όπως θες (βλ. Ιόλη) για τα ίδια ή και λιγότερα ευρώπουλα.

Γαμάτε καλά και γράφετε αλήθειες !Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, crabtits, piko και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2021
Δηλαδη ο,τι εγραψε ο ΚΟΣΤ74 για σχοινια BDSM ξυλο κλπ ολα ειναι μουφα ετσι?
26 Ιανουαρίου, 2021
Δεν μπορώ να την φανταστώ φίλε δε BDSM κατάσταση...

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2