Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 29 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Οπως ανεφερα και στην προηγουμενη κριτικη μου ( αυτην για την Sienna ) , στην εισοδο του ξενοδοχειου συναντησα μια παρεα συναδελφισσων της να πινουν τον πρωινο ( για τα δικα τους δεδομενα) καφε . Απο εκει λοιπον πηρα ιδεες για τον επομενο στοχο μου ο οποιος κατ αρχην ηταν η Helen . Καθως αυτη δεν ηταν διαθεσιμη επελεξα την Dasha επιφυλασσομενος για την Helen σε καποια αλλη ευκαιρια . Εν πασει περιπτωση δεν ξερω πως θα ειναι το μελλοντικο μου ραντεβου με την Ηelen αλλα αυτο με την Dasha πηγε super .
Η κοπελλα δεν σκιζει απο ομορφια στο προσωπο αλλα εχει ενα ενδιαφερον στυλ . Δεν ειναι ξυνη ( αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικο ) και δεν εχει αυτο το ενοχλητικο τουπε που εμενα με απωθει .
Γενικα θα ελεγα οτι ειναι μια παρουσια γοητευτικη με ενα ιδαιτερο στυλ κοντα στα δικα μου γουστα .Καθαρη και καλλιγραμη , οχι πολυ αδυνατη , με μεγαλο στηθος το οποιο το ευχαριστηθηκα !
Στα του αγωνα μπορω να πω οτι εμεινα απολυτα ικανοποιημενος . Προθυμη και συμμετοχικη χωρις επιτηδευμένες υπερβολες . Ενα κακο μπορω να σημειωσω και αυτο ειναι η χρηση gel . Με ξενερωνει και μου ριχνει το ηθικο αλλα παρολα αυτα καταφερα να τελειωσω σε ιεραποστολικη σταση και οχι CIM οπως αρχικα το ειχα σχεδιασει πραγμα που για μενα σημαινει οτι ειχα καλη χημεια μαζι της .
Ευκολα θα την ξαναβλεπα αφου ομως πρωτα περασω ενα χερι και τις υπολοιπες του γκρουπ του πρωινου καφε που εχω σταμπαρει . Αυτο μαλλον σημαινει οτι θα την δω στο επομενο τουρ της .
Εις το επανιδειν λοιπον!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.497
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, Dirty69, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού