Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Call-Girls 20861
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
INTRO:
Πολλά έχουν γραφτεί για προμότορες, αγαπούληδες και "ωφελημένους" από διάφορα γραφεία.
Ακόμη πιο πολλά για αντικειμενικές κριτικές.. Αντικειμενική κριτική κατ'εμέ ΔΕΝ υπάρχει. Αφενός γιατί ο κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός και του αρέσουν άλλα πράγματα στο σεξ, αφετέρου γιατί αλλιώς μας "δέχεται" η κάθε εργαζόμενη, σύμφωνα με το στυλ, χαρακτήρα και θέλω της.
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε τη χημεία, το timing, την κούραση και άλλους αστάθμητους παράγοντες όπως ένα ξαφνικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, τότε μιλάμε για μια υπέρπλοκη κατάσταση όπου σε ένα ραντεβού 1 ώρας πρέπει να "ζεσταθείς" γρήγορα κι εσύ και η κοπέλα και να συμπέσουν τα περισσότερα στο κοινό θέλω. Δύσκολο όχι ανέφικτο. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Όσο περπατημένη κι αν είναι μια γυναίκα. δεν παύει να δίνει τον εαυτό της ή έστω ένα μέρος του σε έναν άγνωστο που δεν ξέρουμε πως της συμπεριφέρεται. Και αυτό από μόνο του καθιστά δύσκολο το όλο εγχείρημα. Τα περί επαγγελματίας συνοδού ή πόρνης που οφείλει να γαμηθεί ακριβώς όπως θέλεις, ακόμα κι αν τη θεωρείς μοσχαρίσια μπριζόλα, με βρίσκουν εντελώς αντίθετο.
Ανθρώπους θέλουμε για σεξ , όχι πλαστικές κούκλες..

Εγώ πάλι ναι... Είμαι από τους ωφελημένους. έχω πολύ καλή σχέση με κάποια γραφεία γιατί αφενός είμαι κύριος στις συναλλαγές μου, δεν δίνω δικαιώματα και η καλύτερη "διαφήμισή μου" είναι οι ίδιες οι κοπέλες!
Όχι, δεν είμαι ο πιο νέος, ο πιο όμορφος, ο πιο ματσό, ο πιο μπήχτης, ο πιο πουτσαράς ή ότι άλλο σε "πιο" υπάρχει. Απλά σέβομαι, τον εαυτό μου πρώτα και μετά τους υπόλοιπους.
Δεν με κερνάνε τα ραντεβού, δεν έχω περίεργες συναλλαγές ή άλλο αλισβερίσι. Μόνο καλές σχέσεις αλλά και αντιπαραθέσεις κάποιες φορές, όταν αυτές είναι απαραίτητες.
Επίσης θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα να γράφουν κριτικές και οι κυρίες που επισκεπτόμαστε για να μας βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα....

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ:

Την είδα στις φωτό (χαρακτηριστικότερη η τελευταία που είναι ξαπλωμένη), Κέιτ τη λένε, μου άρεσε, δεν άκουσα προτρεπτικά λόγια από το τηλεφωνικό κέντρο και πήγαινα με μικρό καλάθι όσον αφορά συμπεριφορά και υπηρεσίες. Λίγο πριν αναχωρήσω για το ξενοδοχείο της είχα αιφνίδιο ατύχημα και μέσα στον ελάχιστο χρόνο δεν βρήκα ούτε ανοιχτό φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες..
Πήγαινα ντουγρού στη συνάντηση αψηφώντας την περίπτωση ακύρωσης λόγω του έκτακτου συμβάντος.
Τι είδα μόλις άνοιξε η πόρτα;
Ένα πολύ όμορφο πλάσμα, ψηλή, κανονικό σώμα προς μοντελέ, μαύρα μαλλιά, πολύ όμορφα μάτια, φρύδια αυτά τα ίδια που φτιάχνουν οι περισσότερες, λίγο φουσκωμένα χείλη και γενικά ωραίο πρόσωπο αν και θυμίζει αυτό που φτιάχνουν οι περισσότερες..
Ωραία και τα άκρα, όχι κάτι σούπερ. Το σούπερ ήταν το στήθος της. Εξαίσιο δυάρι με ανοιχτόχρωμες ροζ θηλές και ροζουλί ρογίτσες που κοιτάει ψηλά. Ίσως το ομορφότερο που έχω δει τα τελευταία χρόνια!

Έσπασε ο πάγος γρήγορα, αντιλήφθηκε ότι μου άρεσε αρκετά και μετά την αγκαλιά αντιλήφθηκα ότι δεν φιλάει... Δεν μου άρεσε αυτό, αλλά από την άλλη σεβάστηκα το φόβο της.

Ελκυστικό λευκόχρωμο κορμί παιχνιδιάρικο, καθαρό, με ένα δίγραμμα τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη - αταίριαστο. Αν είχε και πεταχτό κωλαράκι θα χτυπούσε 10άρι στο κορμί. Γενικά καθαρή και ξεκούραστη. Με το χαμόγελο και με μεγάλη διάθεση να με βοηθήσει με το τραυματισμένο χέρι, με ψέκασε με αντισηπτικό και ξεκίνησε στην περιποίηση με ένα μονότονο τρόπο αλλά αρκετά αποδεκτό σε συνδυασμό με την εικόνα που έβλεπα. Φρόντιζα με κάθε τρόπο να την αγγίζω στο στήθος!
Όταν ανέλαβα τη δική της περιποίηση είχε συσπάσεις και κινήσεις χάρμα οφθαλμού και μάλιστα με καθοδηγούσε στον τρόπο που την ικανοποιούσε.
Δεν ήμουν φυσικά άνετος με το πρόβλημά μου, εκείνη όμως ήταν αρκετά δοτική και με βοηθούσε.
Χρησιμοποίησε 2 φορές τζελ γιατί πονούσε όπως μου είπε λόγω μεγέθους (!!!!). Στενή όμως δε θα την έλεγα.
Από πάνω πανδαισία να τη βλέπω με τα περήφανα στήθη της που τα έπαιρνα εναλλάξ το στόμα μου! Σε όλες τις στάσεις που επιχειρήσαμε ήταν καλή, δεν έκλεβε καθόλου και ειδικά στο doggy πήρε γωνία πλήρους διείσδυσης!
Λίγο το άγχος με το τραύμα, λίγο η κάβλα του μωρού το έληξα στο 40λεπτο πάνω στα στήθη της που έσταζαν μέλι!!

Πραγματικά δεν περίμενα να πάει τόσο καλά αυτή η συνάντηση. Πιο πολύ εξαιτίας μου.. Ούτε που χαλάστηκα που δε φιλούσε ή που χρησιμοποίησε τζελ και φλιτ..
Τουναντίον εξεπλάγην που δεν την έχει δει ντίβα και είναι πολύ "προσιτή".

Συμπερασματικά πέρασα πολύ καλά και ξεχάστηκα λίγο από τα δικά μου...
Δεν γνωρίζω πως θα αντιδρούσε σε δυνατούς ρυθμούς. Προς GFE βαδίζει αλλά χωρίς φιλιά.

Θα ήθελα να την ξαναδώ μόλις γιάνω αν προλάβω.
Λίγο απορία μου έμεινε που δεν έχει γίνει αναφορά για το κορίτσι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.823
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Dom1, redb και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2021
Φιλε μου καλησπερα. Φιλί καθολου?Ψεκασμα κατοπιν δικιας της επιθυμιας?Μαλλον το εχει συνηθεια απο ο,τι διαβαζω και απο παλιοτερα σχολια
12 Ιανουαρίου, 2021
Τετοιες χειλαρες και να μην φιλανε ειναι αδικημαMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney Mouth
12 Ιανουαρίου, 2021
Μόλις έφθασα εδώ ......αντιλήφθηκα ότι δεν φιλάει...
σταμάτησα να διαβάζω.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3