Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 13 10
Call-Girls 29031
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γενικα οι φωτο της κοπελας ειδικα στο προσωπο ισως απογοητευσουν καποιους, εμενα παντως δεν με εντυπωσιασε σχεδον καθολου, αλλα απο την αλλη εχει σωματαρα, τα υπολοιπα τα εχουν πει οι προηγουμενοι, τωρα οσο αναφορα τις υπηρεσιες της, με εμενα ηταν μαγκομενη, αγχωμενη αν θελετε, δεν περασα ασχημα αλλα δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο, πιπα-αεροπιπα, ψευτοκραυγες στο σεξ, γενικα τιποτα ιδιαιτερο, αλλα το δεχομαι οτι ισως δεν υπηρχε χημεια
Δεν θα την ξαναδω, κυριως γιατι υπαρχουν διαμαντακια εκει εξω που σιγουρα θα περασω καλα, οποτε γιατι να ρισκαρω?

Γενικα κρατηστε τις επιφυλαξεις σας για το σερβις της, το οτι θα περασετε τελεια δεν ειναι δεδομενο
Καλη χρονια και καλα γαμησια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
HughHefner
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
2.857
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Dirty69, kwstasxat και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2021
Για την κοπελιά ( που δεν ξερω) γράφτηκαν ολων των ειδών οι κριτικές και μαλακιες. Κόστος από 140 ως 170 ( δεν είχε ρέστα φαινεται), συμπεριφορα από απαράδεκτη μέχρι αρίστη κλπ. κλπ. Συντονιστείτε ρε παιδια .
12 Ιανουαρίου, 2021
Μετά και τη δική σου κριτική και τη δική μου εμπειρία, μάλλον θα συμφωνήσω ότι η κοπέλα είναι λίγο συγκρατημένη/κρατημένη για δικούς της λόγους, δεν ήταν απλά θέμα χημείας και μόνο δηλαδή, ακόμα και για GFE εμπειρία αρκετά μαζεμένη. Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το πρόσωπό της και έχει πανέμορφο σώμα για τα γούστα μου(το οποίο και έσωσε αρκετά την όλη συνάντηση) .
Απλά αποζητώ μεγαλύτερο "δώσιμο" όταν το αντίτιμο είναι τόσο μεγάλο και σε πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας, είτε gfe είτε pse θέλω περισσότερα για τόσα πολλά χρήματα που ζητάνε(για αυτό και παρ΄ότι έχω πάρει πολλές δεκάδες CG, πάω πλέον και σε μασατζίδικα που παίρνω στο έπακρο αυτό που θέλω, και με τα μισά χρήματα ή 1/3 των χρημάτων, δοκιμάζω και ανεξάρτητες που οι περισσότερες με αφήνουν ικανοποιημένο με τις υπηρεσίες/τιμή) .

Υ.Γ.: Έγραψα λάθος, η τιμή ήταν 150€, όχι 140.
Να συμπληρώσω ότι, ΠΑΝΤΑ, είτε καλώ για μασάζ, ανεξάρτητες, είτε CG γραφείων, έχω για τις κοπέλες πετσέτες καθαρές, παντοφλάκια, ωραία μουσικούλα, άφθονο ζεστό νερό για μπανάκι, αναψυκτικά και ποτά, καθαρά όλα στο κρεβάτι/χώρο και φροντίζω να αισθάνονται άνετα. Με υποχρεώνει κανένας; Όχι φυσικά. Είναι μέρος της όλης ιεροτελεστίας, για εμένα, όταν φιλοξενώ τον/την οποιαδήποτε (για σεξ ή συγγενείς) , προσπαθώ να είμαι καλός οικοδεσπότης.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2