Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι λογω κριτικων και παροτρυνσεις γνωστων στο σαιτ εψαχνα καιρο να παρω την Νεφελη ραντεβου. Δεν αξιζε σε καμμια περιπτωση τον κοπο. Προσωπο πολυ μετριο, σωμα καλο οχι τιποτα το εξαιρετικο. Συμπεριφορα απαραδεκτη γεματη ειρωνεια οπως εχει και πετσετες και αφρολουτρα το ξενοδοχειο και χαζογελακια, τουπε δεν ξερω ποτε θα ξαναδουλεψω γιατι δεν εχω ορεξη , εξυπναδες οπως γιατι ηρθες στο ξενοδοχειο αφου εισαι παντρεμενος , χαζοκουβεντα εκνευριστικη , υφος εγω ειμαι και καμμια αλλη, προσβολες δεν με νοιαζει και αν σε ξαναδω και αν με ξαναδεις και ολα αυτα ανευ λογου και αιτιας. Ενα στραβωμα μια ξυνιλα χωρις καμμια αιτια. Ωσπου μετα απο τεραστια υπομονη να μην μου ξεφυγει καμμια αναποδη και της κοκκινισω την μουρη , γιατι θεωρω ανανδρο να βαρας γυναικα , πηρα αναποδες και αρχισα και εγω επιθεση με νευρα και τσαμπουκα. Γενικα το χειροτερο ραντεβου μου εδω και καιρο στο yourangels. Γυναικα που δεν σεβεται οτι εχει απεναντι της αντρα , πελατη και οτι θα της δωσει τα λεφτα του που ειναι παρα πολλα για μια ωρα , με την διαμορφωμενη οικονομικη κατασταση. Οσο αφορα τωρα το προγραμμα το οποιο το εκανα για 10 λεπτα χωρις να τελειωσω απο τα νευρα και χωρις καμμια διαθεση θα πω εκτος της πιπας που ειναι αρκετα καλη , προσποιητο μηχανικο και τελειως ξενερωτο. Γενικα πραγματικα ξεφυσαγα οταν εφυγε αυτη η κοπελλα απο το δωματιο. Πραγματικα θα μου μεινει αξεχαστη. Τετοια φολα ειχα καιρο να φαω. Απο εμενα μαυρο δεν αξιζει με τιποτα , ουτε σε προσωπο , ουτε σε προγραμμα και σε καμμια περιπτωση σε συμπεριφορα. Εχει μονο σωμα και παλι οχι τους διθυραμβους που ακουσαμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zardoz, Giannis nd, alpula και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2020
'Eπρεπε να έφευγες χωρίς να πληρώσεις και να πάρεις το γραφείο να τους τα χώσεις.
Αν δεν τους αρέσουν τα 140e που δίνεις εσύ ή ο καθένας μας ειδικά τέτοιες εποχές τότε πρέπει να τους το κάνουμε σαφές, οτι το ποτάμι δεν κατεβάζει κάθε μέρα κούτσουρα.....
23 Δεκεμβρίου, 2020
Κάτσε ρε φίλε.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή βάζεις 8 ενώ λες δεν έκανε καλό σεξ. Ένα το κρατούμενο....

2. Τι σε εμπόδιζε να σηκωθείς να φύγεις; Για ποιο λόγο έκτασες και της έδωσες και τα χρήματά σου αφού ήταν τόσο απαράδεκτη; Αν εξηγούσες στο γραφείο λογικά θα σε αποζημίωναν.

Πέταξες χρήματα χωρίς λόγο ή κάτι δεν στέκει σε αυτά που λες.
review reaction 1 Rensten
23 Δεκεμβρίου, 2020
Θα συμφωνησω απο την αποψη οτι την πηρα ως ανεξαρτητη που εμαθα εδω εκ των υστερων οτι επαιζε και παιζει επειδη η αγγελια ως ανεξαρτητη ειναι ενεργη .Εμενα στα 80 ως ανεξαρτητη ενω ειχαμε συμφωνησει αλλα αλλα εκανε τσακωθηκαμε στα μισα και εφυγε .
26 Δεκεμβρίου, 2020
Οσον αφορα οτι επρεπε να φυγω οσοι το αναφερατε εχετε δικιο. Κολλησε το μυαλο μου απο τα νευρα και επαιξε ρολο οτι μετα ειχα ραντεβου και το ντουο. Τελος ειπα στον Ivan που εχουμε ψιλομιλησει λιγο μεσω μηνυματων και ξερω οτι διαβαζει τις κριτικες μου. Εχει γαμησει πολλες φορες καλα διαβαζωντας. Ας γραφουμε και κατι θετικο και οχι μολις κανει ενα λαθος καποιος να τον πιανουμε κατευθειαν μονο απο τα μουτρα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4