Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Call-Girls 47225
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα απίστευτες καύλες (19-12-20) και είπα να δοκιμάσω από το γραφείο Your Angel ώστε να δω και από εκεί νέες εμπειρίες. Στη αρχή ήθελα να δοκιμάσω την Μαρία (Ρωσίδα) αλλά δεν ήταν διαθέσιμη για το απόγευμα που ήθελα. Είχα φυσικά μπανίσει και την Μαριάννα (Πολωνία) αλλά λόγω ότι δεν φαινόταν πρόσωπο ήταν η δεύτερη επιλογή μου (σώμα τέλειο όμως).

Η επικοινωνία με το γραφείο ήταν μέσω Whats app. Κατατοπιστική και άμεση εξυπηρέτηση. Ήθελαν να μου προτείνουν και εκείνοι μετά την άρνηση που έφαγα για την διαθεσιμότητα της Μαρίας και τους είπα ότι θέλω να δοκιμάσω την Μαριάννα από Πολωνία για 1μιση ώρα (200€ και με cim +20€). Ο οδηγός άμεσα την έφερε στο σπίτι μου. Ήρθε ντυμένη με ένα ωραίο φορεματάκι (όχι κάτι τραβηγμένο σαν ντίβας) με ωραίο καλτσόν και μπότες. Γενικά από την πρώτη στιγμή είδα ότι είχε όμορφη διάθεση, πρόσχαρη, ομιλητική. Έχει όμορφα μαλλιά κόκκινα χρώμα, μάτια μπλε πολύ εντυπωσιακά. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά (επιτέλους γιατί άρχιζαν και με κούραζαν τα Αγγλικά).

Φυσικά πάντα δίνω μπροστά τα λεφτά ώστε να ξεμπερδεύω με αυτό το θέμα αλλά και η κοπέλα να μην σκέφτεται τίποτα γι' αυτό. Πήγαμε στο δωμάτιο μου όπου μιλάγαμε γενικά και αόριστα όπου ξεκινήσαμε ταυτόχρονα να γδυνόμαστε. Φυσικά με ρώτησε τι θέλω αλλά αυτό που με καυλώνει απίστευτα είναι η φυσικότητα του πράγματος κι όχι τα στημένα. Οπότε αφού το κατάλαβε το νόημα ξεκίνησε με μια πίπα αρκετά καυλωτική (γενικά οι πίπες της ήταν αρκετά καλές, με πάθος αλλά λιγάκι πιο βαθιές αν ήταν τότε θα άγγιζε το κορυφαίο). Οι πίπες της ήταν ακάποτες. Τα φιλιά της ήταν με γλώσσα όπου φιλούσε πολύ παθιάρικα. Κάναμε τις στάσεις 69, στα 4ρα, ιεραποστολικό. Είναι πολύ ερωτική, βγάζει όντως ένα απίστευτο πάθος, οι φωνές της και γενικά η συμπεριφορά της είναι ότι το ζει στο έπακρον όλο το σκηνικό. Αισθάνθηκα λες ότι είμαι με την κοπέλα μου γενικά. 2 εκτονώσεις και όλα στο στόμα της (δεν τα κατάπιε). Όντως προσέχει τον πελάτη και απορώ γιατί δεν έχουν γραφτεί περισσότερα σχόλια γι' αυτή την κοπέλα. Πραγματικά με ενθουσίασε όλο το κλίμα και η χημεία που αναπτύχθηκε στη φάση του σεξ. Δύο γύρους με ένα μικρό διάλειμμα όπου μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Τέλος της είπα ότι θα γράψω τα σχόλιά μου για όλη αυτή την εμπειρία μου όπου ανάφερε να γράψω μόνο αλήθειες.

Σίγουρα την προτείνω και σίγουρα θα την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 202105
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
14 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
203
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, alpula, hornyasfuck και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2020
Με όλο το σεβασμό, το σώμα σου άρεσε; Οι κοιλιά της δεν σε ενόχλησε;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1