Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125268
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Περνάμε άπειρες ώρες στους καναπέδες μας, να αναπολούμε την παλιά μας ζωή κι ας την έχουμε στερηθεί λίγες μέρες. Όσο κι αν πολλοί θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, θα ήταν ψέματα να πούμε ότι η καραντίνα είναι καλοδεχούμενη. Έχουμε χάσει την καθημερινότητά μας, δεν βλέπουμε τους φίλους μας, μας λείπουν τα αγαπημένα μας στέκια, δεν ξέρουμε ούτε πότε θα τελειώσει όλο αυτό, ούτε τι κουσούρια ενδεχομένως θα μας αφήσει. Πλανάται παντού ο φόβος ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να γίνει η νέα μας κανονικότητα. Πολλές οι καλές αναφορές για την Νικόλ ειδικά το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς. Συνεννόηση με το γραφείο και κλείσιμο την Νικόλ.

Στην ώρα της το κορίτσι, χτυπάει τη πόρτα, ανοίγω και βλέπω μπροστά μου όντως ένα πανέμορφο πρόσωπο και χαμογελαστή. Ντυμένη στα μαύρα. Φιλιά δεν παίχτηκαν. Αφαιρεί τα ρούχα της χωρίς χρονοτριβή. Τα εσώρουχα και αυτά μαύρα. Total Black, λέμε. Μικρό στήθος, κώλος φλατ. Βγάζω και εγώ τα ρούχα μου, ξαπλώνω και έρχεται και ξεκινάει στοματικό. Έκανα κίνηση για φιλιά, αλλά το κορίτσι αρνιόταν να φιλήσει. Μάλλον από εκεί προσπαθεί να προστατευτεί από τον ιό.

Ξεκινάει να τον βάζει στο στόμα της. Προσπάθησα, στο στοματικό να της πάρω το χέρι από το εργαλείο αλλά αρνιόταν και σε αυτό πεισματικά. Την βοηθάει καλύτερα μου είπε. Το συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ώσπου φοράω προφυλακτικό και την φέρνω πάνω μου. Ευτυχώς εκεί πήγε καλά το ραντεβού. Απλά καλά. Αλλαγή στα 4, το στήσιμό της είναι καταπληκτικό. Μετά από πέντε λεπτά εκσπερμάτωση και τέλος αγώνα. Τα Αγγλικά της είναι καλά, μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες. Τα φιλιά τα κράταγε για το τέλος, την ώρα της αποχώρησης. Χαιρέτα μου τον πλάτανο... Άσχημα δεν πέρασα. Κορμί και πρόσωπο μια χαρά. Αλλά δεν ήταν και όπως ήξερα στην απόδοση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
26.130
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, vltepdr, Don Pornos και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2020
Γάμα και για μας ρε Ζεμπου!!!!!για μας που δεν μπορούμε!!!!ΑσάλιωταΑσάλιωτα
15 Δεκεμβρίου, 2020
Κρίμα ρε φίλε που δεν πέρασες πολύ καλά.
Το έχουν ξεσκίσει το πλάσμα...
15 Δεκεμβρίου, 2020
Ρε μικρέ δε σου ειπα να καθεσε φρόνιμος ....Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης
C
C-3PO
17 Δεκεμβρίου, 2020
Πάλι γκρινιάζεις....Χμμμ;Χμμμ;
06 Ιανουαρίου, 2021
Εγω παντως φιλε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ήταν απο τα χειρότερα ραντεβού μου.Προκλητικη,προσβλητική και στραβωμενη χωρίς λόγο, συνάντηση που θέλω να ξεχάσω
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5