Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γεια σας, μπορεί να μην παίρνω κοπέλα συχνά και προτιμάω τα σιγουράκια μου, αλλά εδώ και δυο χρόνια όταν παίρνω νέα κοπέλα και αφού υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα πατά θέλω να βάζω μια κριτική, στο κάτω κάτω τόσα χρήματα δίνουμε, ίσως η άποψη μου να είναι χρήσιμη.

Η συμπεριφορά του γραφείου ήταν πάρα πολύ καλή, ειδικά στο να σε εξυπηρέτηση και να σου βρει κοπέλα, τόσο καλή που με σύγκριση τα αλλά ώρες ώρες μου φαίνεται περίεργο. Είχα κλήση ραντεβού με την Άννα(την παλιά Βαλεντίνα από athens diva) την οποία ενώ την κυνηγάω πάντα, από της 10 προσπαθείς της 9 πατά ενώ είναι διαθέσιμη τελευταία ήμερα ΠΑΝΤΑ δεν είναι. Οπότε έγινε γρήγορη αλλαγή σχεδίων και πρότεινα την Τζοάνα αφού ήταν καινούργια και με αυτόν τον πύραυλο ανάμεσα στα πυραυλάκια της ήταν κάτι που ακόμα και τώρα το σκέφτομαι.

Παρεμπιπτόντως, με που την βλέπω να βγαίνει να έρχεται, βάζω να τρέχει ένα χρονόμετρο έτσι για την πλάκα. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της στην εξώπορτα, την αφήνει ο οδηγός και αντί να έρθει σε μένα βλέπει ένα κύριο που είχε πιάσει το παλτό του στο αμάξι του, στην πόρτα και πάει να τον βοηθήσει 1 λεπτό, αρχικά μου φάνηκε πολύ αστείο αλλά επειδή τον γνώριζα ήρθα σε μια άβολη θέση και της το πα, και νομίζω ότι το κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να την διώξω αυτήν την στιγμή. Ήταν όμως τυχερή γιατί είχα της καύβλες μου και δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα μεγάλα βυζιά της. Φόραγε ένα κολλάν και απάνω ένα απλό μπλουζάκι με τα δυο κουμπιά ανοιχτά, έχοντας απλό βάψιμο. Δεν με πείραξε που ήταν απλά ντυμένη αφού εβλέπα λαμπρό μέλλον.

Πάμε πάνω της λέω τι θέλω και πως και που θέλω να τελειώσω, της δείχνω τα χρήματα, της αναφέρω ότι θα βάλω κριτική σίγουρα και την στέλνω για μπάνιο. Ήθελε κουβέντα μου φάνηκε αλλά δεν την άφησα γιατί ήθελα να ξεκινήσουμε για να το καταφέρουμε μια φορά γιατί είμαι αργός παρόλο που πάντα έχω κρατηθεί 3-4 μέρες και με αγχώνει η ώρα. Η κοπέλα έκανε με το κινητό μου 9 λεπτά μπάνιο. Όταν ήρθε μου άρεσε πάρα πολύ και αμέσως ξεκινήσαμε να φασωνόμαστε.
Το πρόσωπο είναι ωραίο, όχι τέλειο αλλά αρκετά καλό, ματάκι βαμμένο, δόντια καθαρά, και γενικά καλό, αυτό μας ενδιαφέρει αφού δεν το βλέπουμε στις φωτογραφίες (7/10). Όσο αναφορά το σώμα, κολλαράκι στρογγυλό σφιχτό στο πιάσιμο γυμνασμένο, βυζάκι μεγάλο μέγεθος όπως το βλέπετε το οποίο είναι μαλακό και πολύ απαλό, δεν σταμάτησα να τα τρώω με την πρώτη ευκαιρία. Στις φωτογραφίες φαίνεται με λίγο πιο μικρή μέση αλλά εμένα μου άρεσαν τα 5 παραπάνω κιλάκια.

Η συμπεριφορά της ήταν πολύ συνεργάσιμη για μένα και δεν μου είπε όχι πραγματικά σε τίποτα. Συγκεκριμένα όσα φιλία ήθελα, γλωσσόφιλα κανονικά λες και είμαι την κοπέλα μου και όχι επιφανειακά, σαν να γούσταρε, με απαλά δαγκώματα όπως της ζήτησα και την κατεύθυνα, και με άφησε να την γλύψω και να πάω παντού. Μετά υπήρξε μια καλή σχετικά πίπα που προσπάθησε να τον βάλει πολλές φορές όλο μέσα και να πνίγετε μονή της (τρελαίνομαι) με πολύ περιποίηση στα αρχίδιαΈρωτας, και απαλά, προσεχτικά παιχνίδια με την οικογένεια like teasing and denial (τράβηγμα, ζούληγμα, χαστουκάκια), ώσπου την σταμάτησα γιατί δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Φόρεσα προφυλακτικό και ξεκινήσαμε κλασική στάση από πάνω αυτή, να τρώω τα βυζιά και να την νιώθω πάρα πολύ, είτε επειδή ήταν αυτή πολύ στενή και κοπανιόταν με δύναμή, είτε γιατί ήμουν πολύ ερεθισμένος, το απόλαυσα, ήταν συναρπαστικό. Την σταματάω λόγο ώρας που πέρναγε για να τελειώσω στα βυζιά , Όπως της είχα πει θέλω να γίνω πύραυλος 4x4 στην θέση του πύραυλου. Μου βγάζει την καπότα, κάθετε στα γόνατα, της βάζω λίγο τζελ και αρχινάει πάνω κάτω πάνω κάτω και εγώ να κάθομαι στην πολυθρόνα και να απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο, την κάθε κίνηση. Ξαφνικά σταματάει, μου γλείφει και ρουφάει το πουτσοκέφαλο (δική της πρωτοβουλία) δυο τρεις φορές και εκεί τα είδα όλα, και μετά συνεχίζει με τα βυζιά όπου έρχεται η έκρηξη και να πετάγονται παντού, όπου της είχα πει να μην σταματήσει αν δεν της πω, ώσπου δεν ανεχτά άλλο.

Πάει για μπάνιο κάνει 7 περίπου λεπτά και έρχεται ντυμένη, την πληρώνω και μου λέει, καθίσαμε κοντά 15 λεπτά παρά πάνω άλλα το γραφείο τα κάνει δώρο δεν πειράζει. (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ). Μυρίζω άλλη μια φορά τα βυζιά, μου ρίχνει φιλί και φεύγει. Τελικά, η κοπέλα ήρθε 23.28 και έφυγε όντως 00.49, οπότε τίμιο το γραφείο στην ώρα σε αυτήν την εμπειρία. (Είχα ζητήσει εξάλλου να είμαι το τελευταίο ραντεβού της κοπελιάς)

Συνοψίζοντας, διάθεση και επικοινωνία, να κάνει ότι της είπα 10/10 και προσωπικά πέρασα πολύ ωραία και πήρα ότι ήθελα. Τώρα επικοινωνία, γενικά social δεν ξέρω δεν ρώτησα δεν είχα χρόνο ήταν αδιάφορο για μένα, για άλλο την πλήρωσα στο κάτω κάτω. Ποιότητα σε σχέση αξία τιμή (8/10) ,έμεινα ευχαριστημένος, φαίνεται και από την λεπτομερή κριτική, λίγα άφησα για μένα, δεν βάζω 10/10 γιατί τι θα βάλουμε σε κάποια καλύτερη, αχχχχχχ που είσαι Τονια με αυτήν την κολάρα. Θα την ξανασυναντούσα σίγουρα και την προτείνω για μια δοκιμή ,θα είναι στις επιλογές μου αν δεν υπάρχει στανταράκι αλλά με το covid και μένα να τρέχω από νησί σε νησί λόγο δουλειάς δεν παίζει σύντομα.
Πάω να τραβήξω μια μαλακία γιατί σκέφτηκα το πάνω κάτω ενώ έγραφα και δεν αντέχω Προσκύνημα. Καλά xmas να έχουμε με προσοχή και υγειά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
472
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Makedonas1971, doc_lin, xontrosee και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2020
Άλλαντάλα...
review reaction 3 papaphilips
01 Δεκεμβρίου, 2020
Γεια σου φιλε.
Η τονια που αναφερεις σε ποιο γραφειο ηταν;
Υπαρχει λινκ στο φορουμ;
Ευχαριστω
G
gavliars
01 Δεκεμβρίου, 2020
@gavliars
https://www.bourdela.com/call-girls/tonia-magic-girls
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3