Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 10 10
Call-Girls 22839
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ο τίτλος τα λέει όλα... Και εξηγούμαι. Για ακόμη μια φορά η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση από το γραφείο άψογη και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, πλέον με κλειστά μάτια θα ακολουθώ τις συμβουλές των κοριτσιών για τις επιλογές μου.
( κορίτσια σας αγαπώ)
Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα μας. Ανεβαίνω στο δωμάτιο, χτυπάω πόρτα και μου ανοίγει μια πολύ γλυκιά κοπέλα, όχι ψηλή, και με το που μπαίνω μέσα, πέσανε τα πρώτα γλωσσόφιλα. Σιγά ρε κοπελιά. My name is Lola and I’m gonna eat you. Μου απάντησε. Ένιωσα ότι έπρεπε να δω διέξοδο διαφυγής. Ρε φίλε λέω αυτή θα βγάλει κανα στραπ ον και θα μου το φορμάρει. Χαχαχα. Νομίζεις ομορφιά μου της απάντησα. Φρεσκάρισμα εκ μέρους μου που δεν χρειαζόταν και με το που βγαίνω από το μπάνιο μου χώνει τη γλώσσα της στο λαρύγγι. Στα όρθια. You are my first μου λέει, and I’m a virgin της απαντάω. Πεθάναμε στα γέλια. Για σήμερα μου εξηγεί η κοπέλα και ξεκίνησε να με χουφτώνει για τα καλά. Γλύψιμο από την κορυφή μέχρι κάτω. Φτάνει χαμηλά και ξεκινάει πίπα με φτυσίματα, με χτυπήματα στη γλώσσα της. Προσπάθησε για deep αλλά δεν μπόρεσε ολοκληρωτικά. Ρε ‘σύ ποιος είμαι; Ο John Holmes? ( οι πιο παλιοί ξέρουν)
Ήρθε όμως η σειρά μου να την περιποιηθώ. Γλύψιμο στα βυζακια της που ναι μεν είναι ‘μικρά’ αλλά με ρόγα που ανταποκρίνεται άμεσα. Το μουνακι της μύριζε υπέροχα. Εκεί ήρθαν και τα πρώτα τρέμουλα και φωνούλες ευχαρίστησης και αφού πετάχτηκε στη κυριολεξία από το κρεβάτι πήρε το προφυλακτικό μου το φόρεσε και είπε I want fuck.
Επειδή είμαι ευγενικός, να μην χαλάσω το χατήρι στη κοπέλα. Ανεβαίνει από πάνω και αρχίζει το Ροντέο. Σε κάποια στιγμή την έπιασα από το λαιμό και εκεί η κατάσταση πήγε σε άλλο επίπεδο. Χτυπιόταν πιο γρήγορα πάνω μου και μου φώναζε συνέχεια don’t stop, don’t stop. Αλλαγή στα τέσσερα όπου πέσαν τα χαστούκια, αντίχειρας στο κολαράκι της που γούσταρε, τράβηγμα μαλλιών και φωνές. Έτρεμε σαν το ψάρι. Λίγο πριν λήξη ο χρόνος, καταϊδρωμένος έχυσα και εγώ. Πέσαμε πάνω στο κρεβάτι βαριανασαίνοντας και οι δυο από την προσπάθεια, και μου λέει now I’m relaxed. Εγώ να δεις που με περιμένουν και οι δουλειές του σπιτιού... χαχαχαχα
Πληρώνω αντίτιμο και φεύγω έχοντας άλλη μια πετυχημένη συνέδρια με το γραφείο των αγγέλων
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
Δεν νομίζω να την ξανά προτιμήσω όχι γιατί δεν αξίζει, αλλά δεν παίρνω δεύτερη φορά την ίδια κοπέλα. Μόνο μια έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν και θα υπάρξουν και άλλες φορές στο μέλλον.
Αυτά...
Η υπομονή είναι αρετή.
Κουράγιο αδέλφιαααααααα......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
490
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 crabtits, xontrosee, Metr69 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού