Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125244
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άλλη μια πετυχημένη συνεύρεση με κορίτσι των αγγέλων μετά από προτροπή της Νικόλ (την ευχαριστώ για άλλη μια φορά).
Ήμουν το πρώτο ραντεβού της μιας και βρεθήκαμε νωρίς το μεσημέρι. Ήρθε ντυμένη casual αλλά προσεγμένο πολύ. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις και αφού ήπιαμε τα κρασάκια μας, ξεκίνησε έναρξη από μέρους της ο αγώνας. Φιλιά με γλώσσα, βαθιά, χάδια και ερωτόλογα. Σιγά σιγά κατέβηκε χαμηλά, αφού εξερεύνησε το σμιλεμένο μου κορμί (αχαχαχα) ξεκίνησε μια αισθησιακή πίπα. Όχι deep όσο ήθελα, αλλά ικανοποιητική. Για να μην με τελειώσει γρήγορα, την γύρισα ανάσκελα στο κρεβάτι και άρχισα να παίζω με τη κλειτορίδα της, πότε με τα δάχτυλα πότε με τη γλώσσα μου. Πότε αργά πότε γρήγορα. Αυτό την τρέλανε και μετά από λίγο άρχισε να βαριανασαίνει και μέσα σε σπασμούς της λεκάνης τελείωσε και όσο την έβλεπα να τρέμει τόσο έγλυφα πιο δυνατά. Ακόμα πρέπει να τρέμει(χαχα). Πέρασμα προστασίας, ιεραποστολική στάση και ξεκίνημα αργά με φουλ γλωσσόφιλα. Η συνέχεια ήταν ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Πιο γρήγορα, και πιο γρήγορα, οι μπάλες να χτυπάνε στα κολωμερια της, αυτή να βγάζει υπέροχες αισθησιακές κραυγές και ταυτόχρονα να μου ρίχνει και κάνα δυο χαστουκάκια στο κώλο μου.!!!!! Μου άρεσε (ρε λες;;;) Στο φουλ οι μηχανές τελειώσαμε σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή να μου λέει ότι έχυσε δυο φορές απανωτές. Οκ. Η όλη διαδικασία πρέπει να κράτησε καμία ώρα περίπου. Έχω αρχίσει και γίνομαι καλός. !!!!!!!!!
Κουβεντούλα, τελειώσαμε το κρασάκι μας φιλάκι για καληνύχτα και χάθηκε στο διάδρομο του ξενοδοχείου αφήνοντας το άρωμα της να απλωθεί παντού. ( πωωωω ρε φίλε, σκηνοθεσία έπρεπε να είχα σπουδάσει.)
Αυτά τα ολίγα για το κορίτσι που εμένα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και ελπίζω να βοήθησα τους επόμενους. Πιστεύω ότι αξίζει μια επίσκεψη.
Να περνάτε καλά συνάδελφοι και κουράγιο με την καραντίνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 17, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
490
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, prokopis_proikismenos, chris1955 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού