Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 112 10
Call-Girls 281078
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Έλενα την έχω συναντήσει 3-4 φορές και κάθε φορά ήταν καλύτερα απ' την άλλη. Οι πρώτες δύο συναντήσεις ήταν πριν φτιάξει το στήθος της και οι άλλες δύο μετά.
Σε όλες πέρασα υπέροχα. Θα περιγράψω την καλύτερη κατά την γνώμη μου, η οποία ήταν η πρώτη.
Περίμενα να δω μια όμορφη κοπέλα αλλά οι προσδοκίες μου ξεπεράστηκαν. Ένα υπέροχο χαμόγελο, τσαχπινια, ματαρες όμορφες, κ ένα κορμί θάνατος. Φιλί για καλησπέρα κ βουρ για μπανάκι. Βγαίνει με σέξυ εσώρουχα κ ψηλές κάλτσες όπως της είχα ζητήσει. Απίθανα βαθιά γλωσσοφιλα, χάδια κ με καθίζει στην πολυθρόνα του δωματίου κ αρχίζει να με γλείφει,παίζοντας το μουνακι της. Ένα απ' τα καλύτερα τσιμπούκια. Βαθύ υγρό με παιχνίδια της γλώσσας και να με κοιτάει στα μάτια να το απολαμβάνω.
Αφού με έκανε πετρα, σηκώνομαι και της ζητάω λάστιχο. Το περνάει περίτεχνα με το στόμα και την σπρώχνω ανάσκελα στο κρεβάτι και μπαίνω μέσα της. Αργά κ λίγο λίγο στην αρχή, με αυξανόμενη ταχύτητα κ όλο κ πιο βαθιά με το μουνακι της να γυαλίζει απ' τα υγρά κ να μου λέει πρόστυχα μεταξύ γλωσσοφιλων. Δεν ήθελα κ πολύ, τραβιέμαι κ χωρίς να το ζητήσω πετάγεται με βουτάει στο στόμα κ τελειώνω εκεί με μεγάλη ένταση.
Χαβαλες στο σοσιαλ με τσιγαρακι λίγη πορτοκαλάδα κ πολύ γέλιο. Ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να ξεκινήσει με φιλιά κ με μένα να της τρώω το γλυκό της μουνακι που μοσχοβολουσε. Γύρισμα σε 69 κ με το που καβλωσα ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το κωλαρακι της. Στήνεται όρθια μπροστά στον καθρέφτη κ μπαίνω αργά κ σταθερά μέσα της. Άντεξε σε γερό κοπανημα κ έπαιζε το μουνακι της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει στα κωλομερια της με την Έλενα να γυρίζει κ να μου κρατάει σφιχτά τον πουτσο βγάζοντας κ την τελευταία σταγόνα.
Εν κατακλείδι είναι ένα απίθανο κορίτσι, που αν του φερθείς καλά θα σου το ανταποδώσει. Όλα αυτά χωρίς να κοιτάξει ούτε μια φορά το ρολόι.
Μετά την καραντίνα ευελπιστώ να την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gst007ath
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
545
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, TOMCRUISE, Ntaffy και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2020
Όχι ρε φίλε, μόνο 9,5 ;;; Την αδίκησες.
10,5 έπρεπε να της βάλεις και λίγο θα ήταν !
15 Νοεμβρίου, 2020
Όχι ρε φίλε, μόνο 9,5 ;;; Την αδίκησες.
10,5 έπρεπε να της βάλεις και λίγο θα ήταν !

Μεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΝαι!Ναι!ΚουλΜατάκι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2