Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πολλα εχουν γραφτει για την κοπελα,την οποια αποφασισα να συναντησω επειδη μου αρεσουν γενικα οι μελαχροινες με ελαφρα"γωνιωδη"προσωπα ,συνειδητοποιημενος για το"ρισκο" στο σερβις και εκ τουτου η πρωτη εντυπωση ηταν ελαφρως απογοητευτικη .οι γωνιες που βλεπετε στις φωτο με τα εσωρουχα δεν υπαρχουν ,σαν να ειναι φωτο απο αλλη κοπελα..παρολα αυτα ειναι ενα ομορφο κοριτσι,ομορφα ματια,κοντουλα γυρω στο 1,63 με νορμαλ θηλυκο σωμα ,ωραιο σιλικονατο βυζι,καλη δουλεια,με ωραιες ρωγες.λιγο σφιγμενη στην αρχη αλλα φιλικη και με καλη διαθεση μπηκε στον "αγωνα" κατευθειαν .η πιπα της ειναι αρκετα καλη και δεν δυσανασχετισε σε σφυροκοπημα και αλλαγες στασεων αλλα χωρις φλογα απλα κανει την "δουλεια"χωρις να εντυπωσιαζει..μη ξεχασω τους ψεκασμους με αντισηπτικα .γενικα δεν περασα ασχημα,αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο να θυμασαι ουτε απο σερβις ουτε απο εμφανιση...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
callahan
Μέγας
Εγγραφή:
14 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.847
Πόντοι:
3.820
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, JOHN-PLAYER-SPECIAL και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2020
απορία... την λες όμορφη και της βάζεις 6 / 10 στο πρόσωπο. Δηλαδή για να πάρει 8 / 10 πρέπει να είναι η πιο όμορφη γυναίκα του Γαλαξία; Ρητορική η ερώτηση... ας συμβαδίζουν οι βαθμολογίες σας με την κριτική αλλιώς δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Αν φάνηκε επιθετικό το σχόλιο, δεν είχα τέτοιο σκοπό.
09 Νοεμβρίου, 2020
ημουν αναμεσα στο 6 και στο 7..εβαλα 6 ισως με ξενισαν λιγο οι φωτο της ,στις οποιες φαινεται αρκετα διαφορετικη,το σωζουν τα ωραια εκφραστικα ματια που εχει αλλιως ειναι τελειως αδιαφορο κατα τη γνωμη μου,μιας καθημερινης κοπελας.το ομορφη που ειπα παει στο συνδυασμο ολων(κορμι-προσωπο)οπου σαν συνολο ειναι αρμονικο χωρις ατσουμπαλες γραμμες,απλα ειναι μινιον.ισως να εβαζα το"συμπαθητικη" και οχι το ομορφη ,παντως δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι η μουναρα που την βλεπεις και πεφτεις κατω, για να σε μπερδεψω, νομιζω..
12 Νοεμβρίου, 2020
οκ αδελφε
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3