Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λίγο πριν την νέα καραντίνα είπα να προλάβω για μια τελευταία εμπειρία με το γραφείο. Αν και 9/10 επιλέγω πάντα κοπέλα που δίνει κώλο υπάρχουν περίπτώσεις που κάποιο πιπίνη του γραφείου να μου τραβήξει την προσοχή και ας μην δίνει. Έτσι αυτή τη φορά μου έκανε το κλικ το νέο μικρό ονόματι Δάφνη, έτσι κλείνω ραντεβού στην ώρα που ξεκινάει να κάνει ραντεβού. Πηγαίνω ξενοδοχείο μια ώρα νωρίτερα και στέλνω μνμ με το νούμερο του δωματίου και αναμένω. 5 λεπτά πριν το ραντεβού βλέπω μια κλήση απο το γραφείο που μου λέει οτι της ήρθε περίοδο στον δρόμο και δεν μπορεί να έρθει, προφανώς και δεν το πίστεψα και κατάλαβα οτι η μικρή πιστόλιασε και εμένα και το γραφείο, μου πρότεινε να μου στείλει Ελίζα και να μου κάνουν έκπτωση 30€ ως αποζημίωση για την αναστάτωση , αφού δέχτηκα την ζήτησα να ενημερώσει την Ελίζα οτι θέλω και πρωκτικό και εκεί έκλεισε η συνομιλία μας.
Στα της Ελίζας τώρα, είναι η δεύτερη φορά που την συναντάω με την προηγούμενη να είναι πριν δυο χρόνια. Η κοπέλα έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και έχει άλλάξει, γι'αυτό και το 6αρι στην βαθμολογία, αν και φαίνεται πιο γυναίκα πλέον έμενα δεν μου αρέσουν οι πλαστικές στις γυναίκες με μόνη εξαίρεση τη μύτη, όλες οι άλλες θεωρώ οτι αλλοιώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά και δεν μου αρέσουν. Όλο το υπόλοιπο είναι ακριβός όπως πριν τα 2 χρόνια σώμα ίδιο και ο κώλος ίδιος όπως στην ταινία που έχει γυρίσει με εξαίρεση το υπερμεγέθες στήθος που εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να μην το είχε πειράξει.
Πάμε στα του αγώνα , καλή υγρή πίπα , την έχει βελτίωσει αρκετά, και συμμετοχή στον αγώνα με κραυγές και πολλά υγρά . Ο πρώτος γύρος τελείωσε στο ιεραποστολικό, μικρό διάλειμμα για κουβεντούλα και βουρ για δευτερο γυρο που θα έπαιρνα το λαχταριστό κωλαράκι της, πιπούλα για να σηκωθεί και γύρισμα μπρούμητα όπως μου ζήτησε για να προσπάθησουμε για πίσω, με μπόλικο λιπαντικό και εμφανώς με πολύ ζόρι κατάφερε να τον πάρει, έδειχνε να ζορίζεται πολύ ώστε να μην στήνεται καλά με αποτέλεσμα να μην μπορουμε να συγχρωνιστούμε και να κοντεύει να μου πέσει. Της λέω να πάμε στα 4 αν και φοβήθηκε τελικά το επιχειρήσαμε, δυστυχώς όμως και εκεί το στήσιμο της ηταν πολύ κακό και μετά απο λίγο μου ζητησε να το σταματήσουμε όπως και κάναμε, προσπάθησε να με κάνει να χύσω με πίπα αλλά δεν και της είπα να κάτσει στα 4 για να την πάρω απο μπροστά ομως με θέα το κωλαρακί της να τελειώσω, αν και πάλι το στήσιμο δεν ήταν καλό κατάφερα μετά απο κόπο να τελειώσω.
Στην συζήτηση που κάναμε μετα μου εξήγησε οτι στα 4 αν δεν είναι ο αλλος κάτω απο το μέσο όρο πονάει πολύ και δεν μπορεί να στηθεί σωστά και το ίδιο ισχύει για το πρωκτικό που δεν της αρέσει καθόλου και ποτέ δεν το ευχαριστιέται. Εγώ απο την πλευρά μου την παρότρυνα να το αφαιρέσει απο τις υπηρεσίες αφου δημιουργει προσδοκίες στους πελάτες που δεν μπορεί εκπληρώσει κάτι που είναι ιδιαίτερα ξενέρωτο είδικά όταν μιλάμε και για αυτές τις τιμές.
Εν κατακλείδι είναι μια λολίτα , πολύ γλυκιά κοπέλα που θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ ζεστά και άνετα και να ξεμπλοκάρεις κατευθείαν , είναι εξαιρετική στο σόσιαλ αλλα και στο σεξ προσπαθεί να σε ικανοποιήσει ακόμα και σε κάτι που θα αισθάνεται άβολα και δεν είναι καμία κουτοπόνηρη που θα προσπαθήσει να αποφυγεί υπηρεσίες με γελοίες δικαιολογίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
2.589
Πόντοι:
6.745
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Alex(9), Easy Rider(2) και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2020
Man κάτι δεν πάει καλά εδώ. Από συμπτώματα έχεις κάτι; Δεν βλέπεις τα νούμερα, έχεις πυρετό; Δυσκολεύομαι στη διάγνωση…Money Mouth
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1