Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αν και λογο lockdown η κοπέλα έφυγε απο Θεσσαλονίκη και πήγε Αθήνα για να συνεχίσει εκεί το τουρ της η κριτική μου δεν θα βοηθήσει τους συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης αλλα τους τυχερούς των Αθηνών όπου για την ώρα τα γραφεία δείχνουν να δουλεύουν κανονικά.!!! (τώρα πως γίνεται αυτό Θεσσαλονίκη κλείνει το υποκατάστημα και στην Αθήνα δουλεύουν τα κεντρικά ?? κανονικά μαζί με όλα τα αλλα γραφεία !!!)?? ?‍♂️ ?
Πάμε τώρα στα της κοπέλας
Σχεδόν ότι βλέπετε στις φωτό, αυτό θα πάρετε Βγάζοντας την λάμψη Άνοιξε την πόρτα φορώντας μαύρη σατέν ρομπιτσα και απο κατω μαύρο στρινγκακι ξυπόλυτη Μικροκαμωμένη, αδύνατη γύρω στο 1,60 όχι παραπάνω , 26 ετών, αρκετά Κουμπωμένη στην αρχή. Στην πορεία λύθηκε. Καθαρή με απαλό δέρμα ΧΩΡΙΣ Χαλαρότητα λογο ηλικιας καθαρά. Στηθος μικρό φυσικό ΚΟΛΟΣ σφιχτός Στην επικοινωνία τα βασικά αγγλικά όσα χρειάζεται για να συνεννοηθείς.
Πρωτοβουλία μην περιμένετε να πάρει ΔΕΝ.... Το κατάλαβα απο την αρχή και πήρα πρωτοβουλίες
Στην πίπα ΔΕΝ το έχει με τίποτα. Λίγο την πίεσα για deep αλλα ΔΕΝ.Αν δεν την έλεγα να περιποιηθεί και τα πέριξ δεν θα το έκανε. Στις στάσεις εύκολα ακολουθεί ότι της ζητήσεις λογο σωματότυπου που ήταν και ο λόγος όπου την επέλεξα. Δυο γύροι στον δευτερο αρκετα καλύτερα τα πράγματα με πιο πολυ πάθος και συμμετοχή. Δεν είπε σε κάτι όχι άλλωστε δεν ζήτησα και κάτι περίεργο Πήρα αυτό για το οποίο πήγα και πλήρωσα αλλα όχι το κάτι παραπάνω που περιμένεις απο ενα εσκορτ.
Σε αυτά τα λεφτά ομως υπάρχουν αρκετές καλύτερες επιλογές. Δεν τα έκλαψα αλλα δεν θα το θυμάμαι και για καιρό. Απλά Οι λίγες διαθέσιμες κοπελες στην πόλη σε αναγκάζουν σε επιλογές που σίγουρα δεν θα έκανες αν ειχες την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές.
Γεμάτε όσο ακόμα μας το επιτρέπει η γαμοκατασταση γιατί έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα μας το απαγορέψουν τελείως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
8.883
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, Annapurna, kaavlas και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού