Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 17 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα πάθει πλάκα με την κυρία Mila, και με τις φωτογραφίες αλλά και με τις κριτικές οπότε το ερώτημα δεν ήταν αν θα την δω ή όχι αλλά αν θα την δω για 1 ώρα ή 5 ώρες. Τελικά την είδα για μιάμιση ώρα. Πήγα στον χώρο της σε ξενοδοχείο στη Συγγρού, πολύ περιποιημένο δωμάτιο. Και πάμε τώρα στην γυναίκα.

Που δεν είναι γυναίκα, είναι γυναικάρα. Από κοντά αν όχι ακριβώς όπως στις φωτός, καλύτερη. Με υποδέχτηκε με εσώρουχα και χαμόγελο. Κορμί αψεγάδιαστο. Στήθος τούμπανο, κοιλιά πλάκα, είχε piercing στον αφαλό παλιότερα που για μένα κακώς το έβγαλε. Μπήκε κατευθείαν στο ψητό...

Θα σταθώ σε λίγα πράγματα καθώς οι προλαλήσαντες τα έχουν πει όλα:

1. Είναι ακούραστη, δεν κλέβει χρόνο, θέλει να σε ικανοποιήσει. Στο τέλος την παρακάλεσα σχεδόν να σταματήσει γιατί δε θα τελείωνα δεύτερη φορά με τίποτα αλλά ήθελε να τελειώσω και ας τελείωσε ο χρόνος μας.
2. Πολύ επιθετική. Δε διαμαρτύρεται, είναι για PSE αλλά δεχόταν και χάδια και έρωτες. Είναι όμως μηχανή για να δουλεύει σε ψηλές στροφές. Εγώ δεν τρελαίνομαι, γουστάρω κάτι πιο GFE αλλά και ας μην είναι 100% του στιλ μου το κατα ευχαριστήθηκα.
3. Πολύ καλή και στο social κομμάτι, χαίρεσαι να της μιλάς, έχει επίπεδο και είναι έξυπνη. Πέταξε και σε μένα αυτά τα χαζά τύπου "να παντρευτούμε" κτλ αλλά δε με ενόχλησε.
4. Πολύ ευγενική και εξυπηρετική, να μου βάλει νερό, να μου δώσει πετσέτα, να μου δώσει σαμπουάν κτλ μεταξύ των δύο γύρων.

Πραγματικά άψογη. Ο μόνος λόγος που έβαλα ίσως και όχι σίγουρα στο αν θα την ξανασυναντούσα είναι ότι σε 2 εβδομάδες είπε φεύγει και έχω βάλει και άλλες στο μάτι. Πάντως είναι μια escort που αν είσαι φαν του σπορ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να την συναντήσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, chris1955, james034 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού