Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καθώς η πρώτη κριτική μου δεν ανέβηκε..ξανά στέλνω κ λέω..αξίζει ναι.. δοκιμάστε άφοβα είναι αληθινή εμπειρία πιτσιρικας δεν έχει ψεύτικα ΑΑ ου.. τυπακι γενικά..οι φωτό την αδικούν αρκετά..φρέσκο πράγμα με συμπεριφορά αρκετά αληθινή..ΑΑ πανέξυπνη..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
123
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Makedonas1971, doc_lin, chris1955 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2020
Ωραίος φίλε, πρώτη κριτική και πολύ εμπεριστατωμένη.
Να ξανα γράψεις τέτοια.
13 Οκτωβρίου, 2020
Γράφεις που γράφεις, πάρε 5 λεπτά και γράψε κάτι ουσιαστικό.
13 Οκτωβρίου, 2020
Αδέρφια μου έγραψα μόνο τα ουσιαστικά..το πώς γαμαω το πώς γαμιεται με λεπτομέρειες είναι περιττο..άλλος γαμεί 5 λεπτά κ νομίζει ότι είναι Ν1 κ άλλος βαράει μια ώρα κ δεν είναι ικανοποιημένος..κ δεν του φτάνει..αλλιώς δίνεται στον καθενα μια γυναίκα..από τον μάγο τις εχω δοκιμάσει σχεδόν όλες..πάνω από μια φορά κ πάνω από 1μιση ωρα.όταν θα σας λέω αξίζει θα αξίζει..μπήκα στον πειρασμό να γράφω καμία κριτική ουσιαστική..
13 Οκτωβρίου, 2020
Γράψε και κανά βιβλίο να κονομήσεις. Το 'χεις...
14 Οκτωβρίου, 2020
Σεβαστό το γρήγορο γράψιμο, ούτε εγώ το έχω αλλά λες έχεις δει σχεδόν όλες και γράφεις μόνο γι'αυτήν? Πιστεύω ότι έχει ωραίες γυναίκες με καλό πρόγραμμα πως δεν έγραψες?
14 Οκτωβρίου, 2020
Λίγα πραγματακια παραπάνω ρε φίλε...
Σε λίγο θα βάλεις μόνο τίτλο...Κεφάλι σε τοίχο!
14 Οκτωβρίου, 2020
Και γιατί ρε φίλε δεν έχεις γράψει κριτικές και για τις άλλες κοπέλες και θέλεις να σε πιστέψουμε οτι αξίζει λες και σε ξέρουμε απο χθες.
Ζημιά κάνεις έτσι στο κορίτσι και στο γραφείο.
14 Οκτωβρίου, 2020
Σας παρακολουθώ σιωπηλός πολύ καιρό..πριν ένα μήνα έκανα λογαριασμό έμπαινα ως επισκέπτης..αυτή ήταν η πρώτη κριτική μου.εχω άλλη άποψη με τις κριτικές..μερικές ειναι εμετικές μιλάμε για ανθρώπους εδώ όχι για κομμάτια κρεασ..τι να σασ πω δηλαδή την έχυσα στα μάτια κ ετσουζε?στους 4 τοίχους ο καθένας περνάει καλά βάση του μυαλού του..πρωτα..φίλε ντραγκον τώρα έκανα λογαριασμό κ γράφω. είμαι καιρό εδω ωσ επισκέπτης.φιλε Μακεδόνα γραφεις καλά μερικές φορές διακρινα μια ειρωνία κ καχυποψία..εάν ξέρετε τον μάγο ρωτήστε τον.. υπάρχουν πολλοί πελατες δυνατοί κ σιωπηλοί..όταν κ οπότε θα γράφω θα λέω λίγα ρεαλιστικα..Κ μην ξεχνάτε ότι έρχονται πρώτα από όλα για το μεροκάματο..να είστε ευγενικοί..εχω κάνει πολύ καλές κουβέντες με μερικές..ναι πάνω στο γαμησι..
14 Οκτωβρίου, 2020
Εγώ δεν κρίνω κανέναν ούτε με ενδιαφέρει τι κάνει όταν περνει κορίτσι! Εγώ πρην μήνες έφτιαξα και έγραψα για ότι έχω δει εδώ και με ενδιαφέρει, αν έγραφα παλιά θα έγραφα για πολλές του Ντίβα, αυτό που μου έκανε εντύπωση και σε ρώτησα όταν γράφεις έχεις δει σχεδόν όλες! Δεν νομίζω να μην άξιζε καμία, αυτή ήταν η ερώτηση μου..
14 Οκτωβρίου, 2020
Φίλε Πάκη, μια χαρά τα λες... στα σχόλια!
Η κριτική σου ήταν όντως λίγο ύποπτη, με τα σχολια σου αντέστρεψες το κλίμα (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια)!
Λίγα παραπάνω για την εμφανιση της κοπέλας, για την καταγωγή της (τουλάχιστον εγώ θέλω να ξέρω γιατί γεμίσαμε με ελληνίδες - Αλβανίδες) θα ήταν σκόπιμες κ χρήσιμες. Όχι μονο γι'αυτήν, για όλες κ απ'όλους νομίζω θα έπρεπε να καταγράφονται!
Όχι λεπτομέρειες για το γαμήσι, συμφωνώ ότι δεν είναι απαραίτητο παρόλο που κ σε αυτό καλό είναι να ξέρουμε αν τηρούν τις υπηρεσίες που υπόσχονται κ αναγράφουν στο προφίλ τους!!

ΥΓ: δεν έχω πρόβλημα με τις αλλοδαπές αλλά αν είναι Αλβανίδα θέλω να το ξέρω, αν είναι Ρουμάνα ή Ουκρανή κ όχι Ρωσίδα επίσης... Είναι θέμα εμπιστοσύνης κ ειλικρίνειας!
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2