Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Call-Girls 46799
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σχέση επένδυσης!!!

Καθημερινή βραδάκι και στέλνω μήνυμα στην Ζέτα ώστε να συναντηθούμε για πρώτη φορά, η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικά κουρασμένος αλλά παρόλαυτα ήθελα να την συναντήσω και να την γνωρίσω.

Εντυπωσιασμένος απο τις φωτογραφίες με τα απίστευτα βυζάκια την είχα βάλει απο πολύ καιρό στο στόχαστρο, επομένως τώρα ήρθε η ώρα.

Εύκολη συνεννόηση μέσω viber και η συνάντηση κλείστηκε στην reception μεγάλου 5* ξενοδοχείου ώστε να ανέβουμε στο δωμάτιο μαζί.

Την περίμενα φορώντας την μασκούλα μου εγώ και η κοπέλα την δική της μασκούλα χαζεύοντάς την απο μακριά καθώς περπάταγε προς το μέρος μου και σκανάροντας το κορμί της και το στύλ της περισσότερο.
Χαιρετηθήκαμε και μπήκαμε στο ασανσέρ όπου εκεί έπεσαν οι μάσκες :) και αποκαλύφθηκε το γλυκό προσωπάκι της.

Περπατήσαμε μαζί μέχρι το δωμάτιο όπου καθόλα την διάρκεια συζητούσαμε άνετα, μπήκαμε στο δωμάτιο και είχαμε μια συζήτηση γνωριμίας έξω στην βεράντα χαζεύοντας την Ακρόπολη και την πισίνα του ξενοδοχείου.

Αφού μπήκαμε μέσα ξεκινήσαμε να ξεντυνόμαστε όπου ξάπλωσα στο κρεββάτι και γενικά την άφησα να κάνει αυτα που ξέρει χωρις να της μιλάω και απλά να την απολαμβάνω, εμένα η κοπέλα μου άρεσε πολύ, και το κορμί της είναι απίστευτο νεανικό με πολύ ωραίο στήθος.

Κάποια στιγμή κατά την διαδικασία των ερωτικών περιπτύξεων σταμάτησα και της πρότεινα να πάμε έξω στην βεράντα και να συνεχίσουμε εκεί, στην αρχή ντράπηκε και μου είπε οτι δεν το έχει ξανα κάνει και φοβάτε μην μας δεί κάποιος και της εξήγησα σιγά μην μας δεί κανεις και να ξέρει και ποιοι είμαστε, έτσι βγήκαμε ολόγυμνοι έξω, έκατσα στην καρέκλα και ήρθε απο πάνω μου όπου μπορούσα να της δίνω φιλάκια στο στόμα να την χουφτώνω και να την χαιδεύω και μετά αλλάξαμε στάση όπου πάλι εγω καθιστός στην καρέκλα και αυτή με γυρισμένη πλάτη να τον καρφώνει μέσα της και εγώ την μία να έχω θέα τον απίστευτο κώλο της και απο την άλλη να χαζεύω Ακρόπολη και θέα, μετά απο λίγο πήγαμε μέσα και συνεχίσαμε στο κρεββάτι.

Δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες και σε αυτή την κριτική μου απλά θα πώ τα εξείς όπως τα βίωσα εγώ.

Η κοπέλα είναι αρκετά συνεσταλμένη και πιστεύω είναι απο τα κορίτσια τα οποία δεν αποδίδουν τα μέγιστα απο την πρώτη συνάντηση ή μάλλον καλυτέρα, όσο κάνεις ραντεβού μαζί τους μπορείς να κάνεις πολύ ωραία πράγματα με ευχαρίστηση και των δύο και κάθε φορά να παίρνεις κάτι περισσότερο και με δική της ευχαρίστηση και όχι γιατί είσαι ο πελάτης.

Λόγο της κούρασης μου εκείνο το βράδυ η όλη συνάντηση ήταν πολύ gfe και χαλαρή και τώρα που την γνώρισα πραγματικά θα την έχω στα στανταράκια μου και στην δημιουργία μιας πιο ιδιαίτερης σχέσης.

Αφού έφυγε η κοπέλα ντύθηκα και εγώ, βγήκα απο το parking και έστριψα δεξιά στην Βασιλέως Αλεξάνδρου, κοντοστάθηκα χαζεύοντας προς την βεράντα του δωματίου και είπα "σιγά μην μας έβλεπαν........" launch control στο φανάρι και εν μέσω backfire κατευθύνθηκα προς το Σύνταγμα.......!!!!!!

Το χαμόγελο ικανοποίησης είναι μόνιμα στο πρόσωπό μου όλη την ώρα που γράφω την κριτική και ίσως είναι η μοναδική κριτική την οποία την γράφω απλά για να την διαβάσει η "Ζέτα".

Η βαθμολογίες επίτηδες είναι λίγο πιο χαμηλές ώστε να τις δώσω την ευκαιρία να βελτιωθεί στην επόμενη συνάντηση την οποία την έχω προγραμματισμένη για longdate.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
cupracing
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
2.415
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mark777, kikirikou69(2), chris1955 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2020
Άρα, αφού ήσουν κουρασμένος σημαίνει ότι μόνο κάτι ψευτο-ανοίγματα στην ευθεία έκανες. Δεν το "έστριψες" το κορίτσι χαχα!
02 Οκτωβρίου, 2020
"Οδηγούσα" σαν κάγκουρας με το χέρι έξω να κρέμεται, χαχαχαχαχαχα και το μωρό αγκαλίτσα.ΈρωταςΈρωτας

Στην επόμενη 6ώρες αντοχής θα την μάθω να κρατάει σημειώσεις και θα κινηθούμε σε ρυθμούς 100 πατημένη!!!!
Ελπίζω να μην τραβήξει κανα απότομα χειρόφρενο και πονέσω!!!!!!Χμμμ;Χμμμ;
03 Οκτωβρίου, 2020
Στους πολύωρους αγώνες (6+ ώρες), το πλήρωμα αποτελείται από δύο οδηγούς. Στο δε Le Mans, από τρείς. Το νού σου...
03 Οκτωβρίου, 2020
Το υπονοούμενο είναι για να συνοδηγήσουμε???Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
03 Οκτωβρίου, 2020
Χαχαχαχα, κάτσε πρώτα να κάνω καμμιά ανάβαση ή κανένα ραλάκι να δω επιδόσεις και κανονίζουμε μετά!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5