Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κλασσικά αργοπορημένος στις κριτικές μου. Έχω αργήσει να συμπαθώ επικίνδυνα το γραφείο, το οποίο προσαρμόζεται πολύ καλά στις ανάγκες και τα θέλω του πελάτη. Η συγκεκριμμένη κοπέλα ήταν πρόταση φίλου μου που την έχει πάρει την Έλενα με αρκετά καλές εντυπώσεις.

Η έλενα είναι μια ψηλή ΜΙΛΦ 30+, όπως τη βλέπετε στις φωτός, κόψτε βέβαια και το απαραίτητο % λόγω φώτοσοπ. Παρ'ότι είναι μουνάρα εκ 1ης όψεως, εμένα προσωπικά με χάλασε η πλαστικούρα, στο βυζί και στο χείλος. Τεσπα, δε τη πάμε για μοντέλο, για σεξάκι προορίζεται όπου εκεί οι περισσότερες προηγούμενες κριτικές το πιάνουν το νόημα. Η κοπέλα της αρέσει και ξέρει να γαμιέται, αλλά είναι απολύτως συνειδητοποιημένη για τη δουλειά της και στο τέλος της ημέρας όπως μου πε στο σόσιαλ, δε πολυγουστάρει που τη πηδάει ο καθένας τον οποίον αυτή δε μπορεί να επιλέξει. Κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι εργατική, ξέρει να ανεβάζει στροφές, αλλά δεν θα σου δώσει το κάτι παραπάνω να τη θυμάσαι και να θέλεις να τη ξανασυναντήσεις. Έχει βάλει συγκεκριμμένο οικονομικό στόχο γι αυτή τη δουλειά και μπράβο της κι όλας για τα πλάνα που έχει βάλει, όταν γυρίσει Ουκρανία.

Να σημειώσω δε, πως η πίπα της είναι εξαιρετική.

Δεν θα τη ξανασυναντούσα, γιατί έχω αδυναμία σε κοπέλες πιο GFE, νέες έσκορτ φρέσκιες ημι-αματούρια που είναι πιο αυθόρμητες και κάνουν λιγότερο αγγαρεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
158
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, Gingos, chris1955 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού