Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 26 10
Call-Girls 31959
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ααα ρε Άντζη τι μου έφτιαξες! Δυο κουβέντες σου είπα και παλεύοντας να αποφύγω τη δεύτερη συνάντηση με το Ευάκι φοβούμενος τα απόνερα της επανάληψης, εσύ μου έφτιαξες ένα ραντεβού από τα αξέχαστα! Ήξερες τι μου αρέσει και επέμεινες ότι θα μου μείνει αξέχαστο. Σε υπάκουσα έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου 2 χρόνια + και έζησα μια συνάντηση αξέχαστη! Ακριβώς όπως την ήθελα και με τις «υπερβολές» της.

Πάντα ονειρευόμουν να κάνω έρωτα με μια αγαπημένη στη βεράντα και να το ζήσω έντονα! Ολοκληρωτικά! Όχι για λίγο, ίσα για την εμπειρία, πασάλειμμα δηλαδή όπως την προηγούμενη φορά.

Τώρα, έχοντας «ξεκλειδώσει» την Εύα, απόλαυσα μια γεμάτη και γαμάτη ερωτική ώρα με υπαίθριο σεξ, αγνοώντας παντελώς γείτονες, δορυφόρους και καιρικά φαινόμενα, Με μια παρτενέρ που συνεχώς με τράβαγε μέσα της λέγοντάς μου πόσο υπέροχα νιώθει και πόσο της αρέσει.
Δύσκολο πολύ αυτό που έζησα. Όσα χρήματα και να ξοδέψεις δεν εξαγοράζεται η χημεία, το στιγμιαίο δέσιμο, η ανάγκη του ενός για τον άλλο, η απόλυτη παράδοση στη δίνη της καύλας, του έρωτα, της έξαψης, της υπερβολής, ναι γιατί όχι!

Γαμιόμαστε καθημερινά στη ζωή μας με παλαβούς ανθρώπους σε ένα τοξικό περιβάλλον που αυξητικά τείνει στην τρέλα και τον παραλογισμό. Γυρνάς το βράδυ σπίτι και λες «ρε συ, τελικά γαμιέται το σύμπαν!». Και ψάχνεις διεξόδους μακριά από ψυχοφάρμακα και διαλογιστικές συνεδρίες που σε οδηγούν σε άγνωστα μονοπάτια. Και θες να ζήσεις μια ώρα, μια στιγμή που θα σου δώσει την ώθηση για το παρακάτω….

Στη βεράντα φιλιόμασταν, κάναμε έρωτα, άλλοτε αισθησιακά, άλλοτε σε ρυθμούς ταινίας DDF, λιώναμε παγάκια πάνω μας και πόσα άλλα «ακραία» που τα θέλαμε κι οι δύο εκείνη τη στιγμή, σα να μην υπήρχε το μετά! Αγνοώντας το «παράνομο» της κατάστασης. Υπήρχαμε μονάχα οι δυό μας σε ένα κόσμο δικό μας.
Λίγο πριν αποκοιμηθώ στη βεράντα και βυθιστώ σε έναν από τους γλυκύτερους ύπνους της ζωής μου, σε ευχαρίστησα από μέσα μου γλυκιά μου Άντζη, για την επιμονή σου και τον τρόπο που με βοήθησες να ζήσω κάτι τόσο μοναδικό!

Μεσιέδες μου, θα με πείτε αγαπούλη και όπως γουστάρει ο καθένας θα με χαρακτηρίσει. Ξέρω όμως ότι την ευτυχία που πήρα με το Ευάκι και την ευτυχία που διέκρινα στα υπέροχα μάτια της δεν τη βρίσκεις σήμερα όσα χρήματα και αν ξοδέψεις. Αφήστε δε, που φόρεσα ένα καταπληκτικό χαμόγελο για τις επόμενες ημέρες!

Και μια ευχή.. Μακάρι όλος ο κόσμος να βρίσκει διεξόδους στην ευτυχία και την απόλαυση, όπως ο καθένας την εννοεί, χωρίς να βλάπτει τον συνάνθρωπό του και το περιβάλλον! Ίσως έτσι αποκτήσουμε μια καλύτερη κοινωνία… μια καλύτερη ζωή!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
11.736
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparovicz, borbi2525, koukoskoukou και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2020
Α ρε Αντζυ, έχεις αποκτήσει fan club!
B
Bonus
review reaction 1 TOMCRUISE
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1