Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 45 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο unicorn (μονόκερος) που ανέφερε ο συνάδελφος από κάτω υπάρχει και πάλι - δεν χωράει αμφιβολία για αυτό. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι unicorn πια! Και το λέω αυτό διότι σε γενικές γραμμές είναι ακόμα η Αλίκη. Το Αλικάκι το μικρό που σε έκανε να στάζεις από την καύλα μόνο στην σκέψη και όταν έμπαινε στο δωμάτιο γεμάτη νάζι και πληθωρικότητα στα σωστά σημεία το μόνο που σκεφτόσουν ήταν πόση ώρα θα το γλύφεις από την κορφή ως τα νύχια και που και πόσες φορές θα το χύσεις το μικρό.

Εγώ προσωπικά είχα να την δω περίπου 5 χρόνια, αν και όποτε ήμουν Ελλάδα πάντα την ΄έψαχνα, της έστελα κάποιο pm στο site που έμπαινε κατά καιρούς, ή προσπαθούσα κάποιο από τα παλία της τηλέφωνα, αλλά ήταν άφαντη. ΄Ώσπου τελικά κάποια στιγμή πριν μερικούς μήνες απάντησε επιτέλους με τηλέφωνο στου οποίου το Viber απάντησε και εκεί (!), και κάπως έτσι κλέιστηκε το ραντεβού σε μερικά λεπτά για το Prive.

Η αλήθεια είναι ότι η ανυπομονησία μου για την Αλίκη είχε φτάσει στα ύψη καθώς πλησίαζε η ώρα του ραντεβού. Το Αλικάκι ήρθε με μία μικρή καθυστέρηση, με το γνωστό αεράτο και ναζιάρικο στυλ της. Παρόλο που είχαν περάσει 5 χρόνια με θυμόταν κανονικότατα (βέβαια την έπαιρνα και ψιλο-ταικτικά back in the days), οπότε τα λέγαμε σαν παλιά φιλαράκια χωρίς ντροπές και μαλακίες.

Από σώμα έχει αλλάξει κάπως από το 2015. Είναι λίγο πιο "μπαμπάτσικη" τώρα, με μεγαλύτερο κώλο και μπούτια, αλλά επ' ουδενί χοντρή ή τίποτα τέτοιο. Εξού και γιατί έχω βάλει ότι οι φωτογραφίες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες, διότι η μία φώτο που υπάρχει στο προφίλ της είναι 5-7 χρόνια πίσω. Το βυζί μου φάνηκε επίσης μεγαλύτερο, αλλά από πάντα ήταν "πολυπληθές" και άκρως χορταστικό για τα κιλά της, οπότε της πάει άψογα. Την τωρινή της εμφάνιση μπορείτε να την δείτε στο νήμα της ή σε καινούριες τσόντες που γυρίζει τώρα τελευταία Μεγάλο χαμόγελο

Με τα πολλά, μπανάκι και οι δύο, φύγαν οι πετσέτες και σύντομα άρχισαν τα φιλιά και τα χάδια. Στις υπηρεσίες τίποτα δεν έχει αλλάξει από την παλιά καλή GFE περιποιητική Αλίκη. Στοματικό σεμιναριακού επιπέδου με γλύψιμο φουλ μπάλες, γύρισμα σε 69 για να γευτώ το ωραίο άτριχο μουνάκι της και μετά σεξ σε διάφορες στάσεις για αρκετή ώρα. Σε κάποια στιγμή ιεραποστολικά την κάργωσα λίγο βαθιά χωρίς προειδοποίηση και πετάχτηκε αλλά δεν είπε τίποτα, ίσα ίσα που μετά από λίγο τον κατάφερνε balls deep χωρίς πρόβλημα. Μαχήτρια.
Το τέλος ήρθε με πολύ και ακούραστη πίπα και αρχιδογλύψιμο, μέχρις ότου μου μόστραρε τις βυζάρες για το μεγάλο χύσιμο.


Σε γενικές γραμμές, η Αλίκη είναι ακόμα η Αλίκη. Η διάθεση και οι υπηρεσίες είναι ουσιαστικά οι ίδιες, ακόμα και τα χρήματα στα 100. Απλά ίσως με το πέρασμα του χρόνου νιώθω ότι δεν είναι ΟΛΑ ακριβώς τα ίδια όπως τα θυμόμουν. Ίσως επειδή έχω πολύ περισσότερες εμπειρίες πια και με call girls και με απλες γυναίκες. Ίσως έχει ανέβει ο ανταγωνισμός αρκετά, και από το τι προσφέρουν τα γραφεία και από τις καλές amateur. Εξού και γιατί άρχισα την κριτική μου με το να αναρωτιέμαι εάν είναι ακόμα unicorn το Αλικάκι. Μάλλον θα την ξανά αναζητήσω την επόμενη φορά που θα βρεθώ Αθήνα. Γιατί οι παλιές "αγάπες" δεν ξεχνιούνται. Για τους υπόλοιπους ρομαντικούς, μία επανάληψη ίσως χρειάζεται να για να κατασταλάξετε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, Weruloa, GALLAS και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού