Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Call-Girls 46803
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πανεύκολη επικοινωνία και κλέισιμο ραντεβού στα νότια με την Ζέτα σε ενδεικτική ημερομηνία μέσα στον Σεπτέμβριο. Υπήρχαν κάυλες για κάτι μικρό και ελληνικό και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Η μικρή (γύρω στα 25) έφτασε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση, ντημένη απλά και καθημερίνα. Συμπαθητικό προσωπάκι και κορμάρα μετρίου αναστήματος που φαίνεται κυρίως όταν γδυθεί. Το στυλ της παραπέμπει σε αυτό της ελληνίδας μικρής φοιτητριούλας που σου βγάζει μια καύλα και απλά θέλεις να το καρφώσεις και να το χύνεις ανελέητα (το οποίο και έγινε Ασάλιωτα).

Μπήκε με ωραία αλλά όχι υπερβολική διάθεση. Χαιρετούρα με ζεστό φιλί στο στόμα, και σύντομα γδυνόταν ενώ αρχίσαμε να τα λέμε. Φυσικά το μπλα μπλα δεν κράτησε πολύ, ειδικά όταν βγήκαν έξω οι υπέροχες φυσικές και νεανικές βυζάρες της, τις οποίες δεν χόρταινα να ζουλάω και να γλύφω όσο η μικρή χάιδευε απαλά τον πούτσο και τα αρχίδια μου.

Σύντομα βούτηξε χαμηλά για σεμιναριακού επιπέδου στοματικό με άπειρο σάλιο και πολύ καλή τεχνική. Πέρασμα από τις μπάλες χωρίς δικιά μου προτροπή, στις οποίες και έκανε σπέσιαλ περιποίηση καθώς από τα μουγκρητά μου κατάλαβε ότι γουστάρω πολύ. Γύρισμα σε 69 για να γευτώ το πεντακάθαρο μουνάκι της το οποίο είχε φανταστική γεύση. Η μικρή όμως συνέχιζε να ρουφάει με deepthroat και να γλύφει πούτσο και μπάλες σαν τρελή σε 69 που κόντεψα να της τα πετάξω όλα στην μάπα. Πρόλαβα και την σταμάτησα για να ανέβει από πάνω. Αλλάξαμε 3 στάσεις πριν την χύσω ανελέητα βαθιά μέσα της ιεραποστολικά.

Στο διάλλειμα κάναμε καλή κουβεντούλα. Η κοπελίτσα είναι φοιτήτρια και γενικά εμφανίστηκε σαν πολύ συνειδητοποιημένο άτομο για το τι θέλει και τι κάνει, και το σεξάκι που κάνει μοιάζει να το γουστάρει αρκετά πέραν από το γεγονός ότι βγαζει χρήματα από αυτό.

Ο δεύτερος γύρος ήταν πιο σύντομος καθώς τα είχα ψιλοφτύσει μετά το πρώτο επικό χύσιμο. Την έβαλα απλά να μου γλύφει πούτσο και αρχίδια για κανένα εικοσάλεπτο μέχρι που άδειασα δεύτερη φορά στο ωραίο στοματάκι της. Η μικρή δεν άφησε σταγόνα να πέσει κάτω και εγώ ένιωθα ότι δεν είχε μείνει τίποτα περισσότερο να δώσω. Πλήρης ικανοποίηση.

Εν κατακλείδι, η Ζέτα αξίζει και με τα παραπάνω τα λεφτά της. Είναι amateur φάση αλλά με υπηρεσίας γραφείου, ρουφάει και γλύφει τα πάντα σαν να μην υπαρχει αύριο, τα παίρνει στο στόμα, αντέχει υψηλές στροφές (ειδικά στα 4 με την τέλεια κωλάρα της στημένη), έχει ωραίο θηλυκό σώμα με σωστές αναλογίες σε βυζι/κώλο (οχι σαν κάτι ξερακιανές που ακους τα κόκκαλα να κάνουν κρακ-κρακ) και είναι και καλός παρτενέρ στην συζήτηση έτσι ώστε να μην νιώθεις ότι πηδάς ένα τούβλο. Νιώθεις ότι καλοπηδάς την φοιτητριούλα της διπλανής τάξης που σε καυλώνει, και πιστέψτε με, θα σας καυλώσει πολύ.

Μόνο μέιον οι ίσως λίγο υπερβολικές κραυγές που βγάζει με κάτι "ναι ναι", αλλά σε γενικές γραμμές η μικρή είναι άψογη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα την ξαναδώ όταν βρεθώ Ελλάδα και πάλι (εάν δεν έχει χαθεί...)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Larson, chris1955, THV και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2020
Τα παιρνει στο στομα πραγματι? Χμμμ; Σε επικοινωνια που ειχα μαζι της, μου ειχε πει μονο τελειωτικο στο σωμα! Μαλλον, βελτιωσε το προγραμμα της προς το καλυτερο, συμπεριλαμβανομενου και του χυσιματος στο στομα Ναι!! Ευγε, Ζετα!Γερο-μύστης
21 Σεπτεμβρίου, 2020
Τι να σου πω, εμένα μου τα πήρε όλα στο στόμα με μεγάλη προθυμία, και χωρίς καν να την ρωτήσω! Προσκύνημα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2