Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα συναγωνιστές. Με την Μάρτα συναντήθηκα πριν λίγες μέρες. Η συνάντηση έγινε για τα βυζία. Άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είμαι μέγας βυζολαγνος!!!
Εύκολη η επικοινωνία με το γραφείο και πάω στο ξενοδοχείο. Στέλνω τον αριθμό του δωματίου και κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω.
Έρχεται η Μαρτα με 10λεπτη καθυστέρηση. Ανοίγω την πόρτα και κολλάω στα βυζια. Φυσικό ήταν άλλωστε γιατί εκτός από ότι είναι τεράστια τα τόνιζε με το ρούχο που φορούσε. Η Μάρτα ούτε ένα συγγνώμη για την καθυστέρηση και μπουκάρει μέσα με αέρα. Μάλλον θα έχει μπόλικη δουλειά και το έχει μάθει το έργο. Αμέσως ξεντυνεται και πάει για μπάνιο. Δεν πρόλαβα ούτε να την αγγίξω. Δεν γαμιεται λέω θα φάω καλά μόλις βγει. Βγαίνει από το μπάνιο στο όποιο έκατσε παραπάνω ώρα από ότι κάθονται συνήθως τα υπόλοιπα κορίτσια. Έρχεται προς τα επάνω μου και αμέσως μου δίνει τα βυζια της στο στόμα μου. Σαν να ήξερε τι ήθελα. Όπως είπα και πριν μάλλον έχει μπόλικη δουλειά και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Άρχισα το πιπίλισμα και μπορώ να πω ότι τα καταυχαριστηθηκα. Πέρασα αρκετή ώρα στις βυζάρες της. Παράλληλα είχα αρχίσει να χουφτωνω και η Μάρτα είχε ανέβει από πάνω και όταν έβαλα το χέρι μου στο μουνι της είχε μουσκεψει αρκετά. Μετά άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και ανέβηκα στο στόμα. Εδώ να αναφέρω ότι ανταποκρίθηκε στα φιλιά μου αλλά χωρίς γλώσσα. Στην συζήτηση που είχαμε στο ενδιάμεσο μου είπε ότι τα αποφεύγει για λόγους υγείας,ενώ παλιότερα έβαζε γλώσσα. Έτσι μου είπε έτσι σας λέω. Μετά κατέβηκε προς τα κάτω και μου έκανε μια πολύ μέτρια πίπα, με πολύ χρήση χεριού και ίσα ίσα που έβαζε το κεφάλι στο στόμα της. Φόρεσα το σκούφο και την έβαλα από πάνω. Έβλεπα τις βυζάρες της να πηγαίνουν πάνω-κάτω και γούσταρα. Χουφτωνα ανελέητα. Την γυρνάω ανάσκελα και άρχισα να δίνω πόνο. Έβγαζε κάποιες κραυγές αλλά δεν ξέρω αν ήταν αληθινές, μάλλον ψεύτικες μου φάνηκαν. Έτσι κόντεψε να έρθει το τέλος και τα έριξα στην κοιλιά της.
Μπανάκι και από τους δύο και άραγμα. Το κακό ήταν ότι στο άραγμα τυλίχθηκε με την πετσέτα και δεν έβλεπα τα βυζια της.
Αφού πέρασε λιγάκι η ώρα άρχισα τα φιλιά και τα χουφτωματα και ανταποκρίθηκε αμέσως. Το φιλί πάλι χωρίς γλώσσα. Το μπαλαμουτι αυτή τη φορά ήταν καλύτερο από την πρώτη φορά και μάλλον γούσταρε και η ίδια γιατί όταν κατέβηκε προς τα κάτω έκανε πολύ καλύτερη πίπα. Έκανε και deep through και έριξε και δύο φτύσεις στον πούτσο μου. Προστυχαντζα η κύρια. Μετά από μόνη της μου έβαλε το προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω μου. Καλύτερο χοροπηδηχτο από την προηγούμενη φορά και έδειχνε να γουσταρει. Αληθινές κραυγές μου φάνηκαν αυτή τη φορά. Η ιδια μου λέει να γυρίσουμε στα 4 και άρχισα το σφυροκόπημα και τελείωσα. Μάλιστα δεν πρόλαβα να τον βγάλω και τελείωσα μέσα στο προφυλακτικό. Μπανάκι και από τους δύο μας,έδωσα το αντίτιμο και εξαφανίστηκε σφαίρα.
Αυτά συνέβησαν με την Μάρτα και καλή συνέχεια σε όλους με πολλά και καλά γαμισια και χωρίς κορονοϊο.

Υ.Γ.1. Οι βυζολαγνοι πρέπει όποσδητοτε να την πάρουν. Τέτοια βυζια δεν ξαναβρισκονται.

Υ.Γ.2. Έβαλα ότι ισως να την ξαναπάρω γιατί μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Ο πρώτος γύρος ήταν λίγο μέτριος, ενώ ο δεύτερος ήταν σούπερ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
125
Likes:
21.660
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, olddog, Διαγραμμένο μέλος 196076 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού