Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 23 10
Call-Girls 57406
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεύτερη συνάντηση με την Gabi μέσα σε έναν μήνα (η 1η έγινε αρχές Αυγούστου). Δεν είχα ποτέ αρκετές ελπίδες ότι θα είναι κάτι παραπάνω από μέτρια, αλλα τελικά αποδείχτηκε αρκετά άνω του μετρίου, εξού και η δεύτερη συνάντηση τόσο σύντομα.

Όπως έχει ειπωθεί ήδη, η Gabi είναι νεαρά (22?) εκ Ουκρανίας, petite size, με ωραίο πρόσωπο και ΜΑΤΑΡΕΣ (γάτας/αλεπούς/ότι θες πες τα). Βυζάκι numero uno και μικρό κωλαράκι, αλλά τηρουμένων των αναλογιών της μικρής άκρως ικανοποιητικό.

Στην αρχή της πρώτης μας συνάντησης ήταν λίγο μαγκωμένη αλλά μετά την πρώτη φορά ξεθάρεψε και μπήκε σε gfe mode πολύ εύκολα. Την δεύτερη φορά με θυμότανε και φάνηκε να χάρηκε που με είδε, και η επικοινωνία ήταν πολύ καλύτερη και καθόλου μαγκωμένη.

Στα του σεξ:
Συνάντηση uno: Τσιμπούκι που σε κοιτάει στα μάτια ΟΛΗ την ώρα (αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό!), με αρχετή τέχνη. Προτροπή και πέρασμα από μπάλες που την είχα να γλύφει κανά 10λεπτο. Όταν δεν άντεχα άλλο της είπα να ανέβει απο πάνω. Στην αρχή έμπαινα μέσα της αργά δίοτι λόγω δικού μου μεγέθους και στενότητας δικιάς της ήταν προσεκτική. Μετά από 2 λεπτά όμως "άνοιξε" και έμπαινα μέσα της balls deep. Εκεί ήταν που ξεκίνησε και τα γλωσσόφιλα και κόντεψα να την χύσω σε cowgirl, αλλά πρόλαβα να την σταματήσω και να την γυρίσω σε ιεραποστολικό, όπου μετά από έξτρα kissing και βαθύ γαμήσι τέλειωσα βαθιά μέσα της άκρως απολαυστικα.

Διάλλειμα, χαλαρή κουβεντούλα, μπανάκι και 2ο γύρος ήθελα μόνο πίπα και ball licking, το οποίο και έγινε. Την είχα κάτω να τρομπάρει κανα τέταρτο αδιαμαρτύρητα και το τέλος ήρθε στα ωραία μικρα βυζάκια της (την πήρε και λίγο στο λαιμό αλλά δεν είπε τίποτα).


Συνάντηση dos: Αφού είπαμε τα "νέα" μας (δηλαδή πως πέρασα στης διακοπές μου και πόσες φορές κατάφερε να παέι για μπάνιο στην Αθήνα εν μέσω τους πολλαπλών πουτσιών), αρχίσαμε άκρως παθιάρικα λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Τρελό τσιμπούκι και πάλι, γλύψιμο μπάλες και 69 να γευτώ το νεανικό άτριχο μουνάκι της. Στο 69 κόντεψε να με τελειώσει οπότε και την σταμάτησα και την έβαλα να κάτσει πάνω μου cowgirl. Αλλά είχα καυλώσει τόσο πολύ στο 69 με την reverse πίπα και το ball licking που στα 2 λεπτά cowgirl ένιωσα το τέλος να έρχεται και της λέω να ξεκαβαλήσει. Εκεί με κοιτάει με ένα παιχνιδιάρικο βλέμα και με φιλάει βαθιά και αρχίζει να κουνάει τον κώλο της πάνω κάτω με ρυθμό και τεχνική έχοντας με κάνει pin down, που απλά δεν άντεξα. Μόλις κατάλαβα ότι είναι ανούσιο να προσπαθώ να κρατηθώ και δεν υπάρχει γυρισμός απλά ανέβασα και εγώ ρυθμό και την έχυσα τρελά μέσα της σε cowgirl και μετά πέθανα. Μετά η Gabi ξεκαβάλησε γελώντας και κοιτώντας με με νάζι όσο εγώ έψαχνα την ανάσα μου.

2ος γύρος πάιχτηκε αντίστοιχα με την 2ο γύρο της πρώτης μας συνάντησης, δηλαδή ατελείωτη πίπα και ball licking μέχρι να της τα δώσω όλα (όλα όσα είχαν απομείνει δηλαδή μετά τον πρώτο γύρο) στο στοματάκι της, όπου τα δέχτηκε με περίσσεια προθυμία.

Γενικά, χωρίς να μου κάνει blow my mind, η Gabi είναι μία πολύ value for money επιλογή για petite lovers (και όχι μόνο). Εάν την κάνεις να αισθανθεί άνετα λύνετε και θα σε αφήσει να την πηδήξεις ωραία χωρίς μα και μου. Επίσης, εάν είναι άνετη και την αφήσεις, μπορεί να κάνει αρκετά καλό παιχνίδι και μόνη της υπό προυποθέσεις. Συστήνεται αρκετά εύκολα σε όλους - σε petite lovers δε σχεδόν ανεπιφύλαχτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 john100, THV, Antonis_Greece4 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού