Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εντυπωσιακή, όμορφη όπως οι φωτο του γραφείου φόραγε ένα ωραίο μωβ/κόκκινο φουστάνι πολυ καυλα, με λίγα λόγια ο μουναρος που θέλει ο κάθε άντρας να πηδήξει. Μου θυμισε τις εντυπωσιακές περιποιημένες γκόμενες, παντα με συνοδεία, που κάθονται σε κάποιο εστιατόριο, κάποιο σαλέ και έχουν το υφος "πηδηξτε με" αυτή η έκφραση της και τα μάτια να σε κοιτούν να σε διαπερνούν. Να θυμίσω ηλικία γύρω στά 30, υψος κανονικό για γυναίκα 1.70, και η επικοινωνία έγινε στα Αγγλικά. Ήπιαμε κρασί, μιλήσαμε για διάφορα άλλα, αυτά τα ωραία ποδια της αρχισα να τα χαϊδεύω και η θερμοκρασία να ανεβαίνει. Φιλάει πολυ ωραία και αυτό το οφείλει στα φτιαχτα χείλη, αν και δεν ειμαι φαν έχουν ωραία αίσθηση, και σε συνδιασμό με την χρήση της γλώσσας ιδανικό φιλί. Όμως αν και φιλάει πολυ καλά με τον τρόπο της με απωθεί, δεν έχει διάρκεια, το κάνει με ευγενικό τρόπο. Της αρέσει αρκετά το στοματικό και κάνει τον παρτενέρ της να καυλώνει όπως και της αρέσει να την περιποιούνται. Έχει ωραίο σώμα με μέτρια κιλά, 3αρια φυσικά στήθη αν και κάποιες ραγάδες που διέκρινα και θα ήθελα να είναι πιο σφιχτά αλλά ακόμα και έτσι είναι ωραία έχουν ιδανικό σχήμα. Αρχικά δεν με αφήνει να έχω πλήρη διείσδυση τόσο στο ιεραποστολικό όσο και στα τέσσερα αλλά στην συνέχεια θα διορθωθεί. Ο ιδρώτας κυριολεκτικά να στάζει στα κορμιά μας φυσικα θα φάει και τις προβλεπόμενες σφαλιάρες στα κωλομάγουλα της για να ανεβάσει στροφές δεν με γειώνει και έτσι συνεχίζεται το έργο να παιζει την κλειτορίδα και εγω να σπρώχνω.
Συμπέρασμα, ωραία παρουσία, ωραίο σώμα αν και με ψεγαδια όπως είπα παραπάνω, κρατάει όμως μια απόσταση που στο τέλος δίνετε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.581
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, TOMCRUISE, Andy Dufresne και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2020
Απολαμβάνω της κριτικές σου πάντα......μυθιστόρημα που θες να συμμετέχεις...
25 Αυγούστου, 2020
Αρχικά δεν με αφήνει να έχω πλήρη διείσδυση τόσο στο ιεραποστολικό όσο και στα τέσσερα..........σαν πουτάνα την πήδηξα Χμμμ;

Τελος πάντων αφού σου έκατσε και πήδηξες μια πουτάνα σαν πουτάνα πάλι καλά Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2