Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρόκειται για μικροκαμωμένη κοπέλα (κάπου στο 1.55-1.57 καθαρό) με ηλικία γύρω στα 32-33.

Στις photos της, υπάρχει το παράδοξο να την απεικονίζουν όλες ντυμένη. Αν το «ξεπεράσουμε» αυτό, σε συνδυασμό ότι δεν δείχνουν πρόσωπο, μπορώ να πω ότι λένε την αλήθεια. Καταλαβαίνουμε βεβαίως όλοι ότι δεν λένε την «γυμνή αλήθεια» η οποία είναι και αυτή που ενδιαφέρει σε τέτοιες περιπτώσεις άρα τελικά μπορεί να μην λένε και τίποτα…Ας ρίξουμε λίγο φως.Σπασίκλας Το κορμί της είναι κανονικό σε κιλά και σφιχτό. Flat κοιλιά, τίμια πόδια και κώλο, ενώ υπάρχει αισθητή χαλάρωση στο στήθος (μικρό, ακατάλληλο για βυζολάγνους) χωρίς να είναι όμως κάτι το αντιαισθητικό. Έχει και ένα tattoo στην κλείδα που δεν ενοχλεί. Το πρόσωπο είναι σκληρό, με γωνίες αλλά έχει πολύ ωραία ματια.

Ήρθε ντυμένη με ένα απλό μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα και μαύρα πέδιλα. Καθαρό δέρμα, περιποιημένα άνω και κάτω άκρα. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ.

Εξαιρετική συμπεριφορά από το ξεκίνημα και καθ’όλη την διάρκεια της συνάντησης. Χαμογελαστή και φιλική, με ωραία διάθεση. Είναι συνειδητοποιημένη και σέβεται αυτόν που έχει απέναντί της. Μιλάει καλά Ελληνικά, με λίγη προφορά. Απέδωσαν φαίνεται τα φροντιστήρια που την έστελναν οι γονείς της όταν ήταν μικρή στο Βελιγράδι…Money Mouth

Στον αγώνα : Εδώ το έργο αλλάζει και πάει προς υπερπαραγωγή. Όλα στο κόκκινο! Total pse! Από τα προκαταρκτικά μέχρι το τέλος…Dt, mf και γλείψιμο από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Στο sex, ότι, όπως και όσο θες. Εξαιρετική συμμετοχή, με πάθος, θέληση και πολύ καλή αίσθηση.

Συμπερασματικά : Next door τριαντάρα που στο κρεβάτι μεταμορφώνεται σε πολεμική μηχανή στο κρεβάτι. Όσοι ψάχνουν πρόγραμμα, εδώ είναι…Όσοι γουστάρουν μοντελάκια, ινστα κλπ. να πάνε αλλού! Κουλ

Ps1 : Τα περί Σέρβικης καταγωγής μόνο ως αστείο μπορούν να εκληφθούν… Προσωπικά, όπως έχω τονίσει επανειλημμένως, δεν έχω κανένα θέμα με την καταγωγή της κάθε κοπέλας όποια και αν είναι αυτή. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την συνήθεια των γραφείων, αλλά και των ίδιων των κοριτσιών, να αποκρύπτουν την πραγματική καταγωγή τους. Ειδικά αν είναι από την Αλβανία. Τι να πω, ίσως για κάποιους παίζει ρόλο. Stranger things…

Ps2 : Στην βαθμολογία θα έβαζα δύο 6,5. Επειδή δεν υπάρχει αυτή η επιλογή είμαι καλυμμένος με ένα 6 και ένα 7. Για να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις να πω ότι η κοπέλα δεν έχει κάτι το αντιαισθητικό ή άσχημο, απλά δεν έχει και κάτι που να είναι αισθητά πάνω από τον μέσο όρο. Εγώ πέρασα καταπληκτικά και θα την ξαναδώ σίγουρα!

Ps3 : Με λίγο καλύτερη εμφάνιση το vfm θα άγγιζε το 10, για τα δικά μου θέλω πάντα.

Ps4 : Η συνάντηση έλαβε χώρα κάπου στις αρχές Αυγούστου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.202
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, delipas, Constantinos27 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2020
Σύντροφε, την επόμενη φορά που θα έχεις αμφιβολία αναφορικά με την καταγωγή, βαλτην να πει τη λέξη «γάλα». Οι Σλάβοι μπορούν να προφέρουν το γ , οι Αλβανοί όμως δεν στρίβει η ρημάδα η γλώσσα, και θα πουν γκάλα. Όχι ότι μας ενδιαφέρει η καταγωγή της κάθε κοπέλας, απλά ενημερωτικά στο λέω.
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
23 Αυγούστου, 2020
@ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ: Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Θα το δοκιμάσω...
24 Αυγούστου, 2020
Μην τη βάλεις μόνο να πει γαρδούμπα Γλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3