Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 7 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ανέβασε ο μάγος βίντεο με το pool party και οι καύλες χτύπησαν κόκκινο!
Δεν γίνεται να μην κολλήσεις με τις κωλάρες Αγάπης-Αριάνας.. Τιτανομαχία για τον καλύτερο κώλο από τα 2 πιτσιρίκια και εμείς απολαμβάνουμε Κουλ
Όταν έφτασε η κατάλληλη στιγμή, τηλεφωνάκι στο γραφείο!
Εξυπηρετικότατη η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής και συζητήσιμη.. Πολύ cool..
Ζήτησα Αριάνα αλλά δεν εργαζόταν.. Δεν πειράζει λέω..υπάρχει κι άλλο πιπίνι με κωλάρα.. Αγάπη δουλεύει? Ναι είναι διαθέσιμη. Ανακούφιση! Μεγάλο χαμόγελο
Ζήτησα την γνώμη της για την Αγάπη επειδή έχουν γραφτεί αρνητικά σχόλια και μου ανέφερε διάφορα τραγελαφικά περιστατικά από πελάτες.. Δεν μου έκανε εντύπωση φυσικά..
Ξενοδοχείο λοιπόν και αναμονή για ΤΟ ΚΟΡΜΙ! Ήξερα τι θα έρθει γιατί την έχω συναντήσει ξανά.. Είναι δύσκολο όμως να μην ξανασυναντήσεις αυτό το νεανικό και σφιχτό 10άρι σώμα.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο pool party video. Ύψος γύρω στο 1,65. Όμορφο πιπίνι στα 20, σφιχτό κορμί όσο δεν φαντάζεστε, υπέροχο φυσικό χορταστικό στήθος, μπουτάρες, μακρύ μαύρο μαλλί και ένας τέλειος ολοστρόγγυλος κώλος που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις.. Σφιχτός, στο ύψος του, θες να ασχολείσαι συνέχεια μαζί του.. Σε αυτό το πακέτο προσθέστε και ζουμερές λαχταριστές τρύπες και έχετε στο κρεβάτι ένα τέλειο σώμα όπως αρμόζει σε ένα αυθεντικό 20χρονο που θα συναντήσετε σε κάποιο μπαρ και θα λέτε τι μουνί είναι αυτό! Γιατί αυτό είναι η Αγάπη.. Αν δούλευε πχ σε κάποιο μαγαζί στο Γκάζι, θα έτρεχαν σάλια γύρω της..
Χτυπάει η πόρτα στην προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού.. Καμία καθυστέρηση από το γραφείο.. Ανοίγω, κοντή κολλητή άσπρη φουστίτσα και γόβες το πιπίνι.. Το τοπάκι προσπαθούσε να συγκρατήσει τα στήθη μέσα.. Με κοιτάζει, με θυμήθηκε από προηγούμενο ραντεβού, νιώθει άνετα, χαιρετούρες και είσοδος. Ειδοποιεί ότι μπήκε και αφήνει το κινητό. Την πειράζω, εκεί θα το αφήσεις? Οι άλλοι γράφουν ότι όλη την ώρα είσαι με το κινητό στο χέρι.. Ναι καλά μου λέει και γελάμε. Δεν το άγγιξε ξανά στην μία ώρα του ραντεβού.
Πέφτει αμέσως στα 4 στο κρεβάτι και τουρλώνει τον κώλο της, ξέρει το δυνατό της σημείο.. Εμείς απλά την ευχαριστούμε για το δυνατό της σημείο Ματάκι
Ανεβάζω σιγά σιγά την φουστίτσα και τι έκπληξη? Δεν υπάρχει εσώρουχο.. Μπροστά μου δύο 20χρονες καλοσχηματισμένες τρύπες έτοιμες για γλύψιμο.. Όλα στην ώρα τους όμως.. Αυτός ο κώλος απαιτεί να τον αρπάξεις, να τον χαϊδέψεις, να τον σφαλιαρίσεις, να τον κολλήσεις πάνω σου έτσι όπως είσαι με το εσώρουχο.. Δεν χορταίνεται αλλιώς.
Πριν προχωρήσουμε γενικά, μια μικρή στάση για φρεσκάρισμα και παραγγελία γιατί το a/c του δωματίου δεν φαινόταν να λειτουργεί πολύ καλά.. Έκαιγε και ο τόπος έξω..
Το μωρό ντουζάρεται χωρίς να έχει πάρει την πετσέτα του και με φωνάζει να του την πάω καθώς μου έχει στήσει το κωλαράκι της να την σκουπίσω. Μέσα στο νάζι και στην καύλα το μικρό...
Στο κρεβάτι λοιπόν με τα πρώτα ήρεμα αναγνωριστικά φιλιά.. ελαφριά χρήση γλώσσας..χωρίς υπερβολές.. Στησίματα από το μωρό, χουφτώματα, φιλιά και γλύψιμο παντού.. Να μην ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς.. Όπου κι αν πιάσεις τα χέρια σου σε ευχαριστούν γι αυτό που τους προσφέρεις.. Τόσο σφιχτή επιδερμίδα μόνο σε 20χρονα.. Μπρούμυτα το μωρό στημένο να μασαζάρω στα γρήγορα αυτή την λεπτή μέση σε συνδυασμό με αυτή την απίστευτη κωλάρα.. Εικόνα ποίημα..:)
Επίμονο γλύψιμο στο μουνάκι της και παιχνίδι με την κλειτορίδα της για να υγρανθεί.. Άμεση ανταπόκριση με ελαφριά βογγητά..
Ώρα για ανταπόδοση όπου την πειράζω ξανά να μην χρησιμοποιεί χέρι όπως γράφουν οι άλλοι.. Ναι καλά μου λέει και ξαναγελάμε.
Ανάσκελα ξαπλωμένος, το μωρό πλαγιαστά μου έστησε τον κώλο του για να τον κρατάω και με άρχισε στο τσιμπούκι χωρίς την παραμικρή χρήση χεριού.. Έσπρωχνε βαθιά και σάλιωνε αρκετά ενώ δεν άφησε παραπονεμένα και τα @@.. Είχα μπουκώσει ένα υπέροχο 20χρονο και ταυτόχρονα χάιδευα τον κώλο της και αντιλαμβανόμουν ακόμα μια φορά πόσο σφιχτός είναι.. Πόσο πιο ωραία να γίνει η ζωή? Κουλ
Προφυλακτικό και αρκετό τρίψιμο του πέους στην κλειτορίδα και στα μουνόχειλα της.. Δυνατό ιεραποστολικό σπρώξιμο και πήδημα.. Δεν θα κρατιόμουν πολύ πρώτο γύρο και το τέλος μας βρήκε να έχω ρίξει όσο σπέρμα πρόλαβα πάνω της.. Ελαφριά ανακούφιση και ντουζ..
Συζήτηση για πολλά και διάφορα μέχρι την ανόρθωση για τον δεύτερο γύρο..
Κάτι πολύ εύκολο όταν χαϊδεύεις το κορμί της..
Επιστροφή στο στοματικό σεξ και από τις 2 πλευρές.. Προφυλακτικό και ώρα για κάρφωμα στα 4. Στήνεται το μικρό, το αρπάζεις και το σκίζεις. Στη συνέχεια την άρπαξα γερά από το μακρύ μαλλί της και κάρφωνα δυνατά σε μια από τις καλύτερες στιγμές του ραντεβού που και η ίδια γούσταρε..
Εναλλαγή στάσης και συνέχεια καρφώματος στο φιλόξενο μουνάκι της.. Δεν παραπονέθηκε στιγμή παρόλο που φαινόταν αδύνατο να τελειώσω.. Η ζέστη στο δωμάτιο είχε αυξηθεί και κουράστηκα πάρα πολύ.. Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έσταζε μέσα στο δωμάτιο και κάτι δεν λειτουργούσε σωστά..
Η ώρα είχε περάσει αλλά το μωρό με περίμενε υπομονετικά να τελειώσω με handjob στα βυζιά της.. Κάτι που έγινε με αρκετό ιδρώτα και κούραση λόγω του γαμημένου a/c. (Τελικά είχε όντως πρόβλημα από ένα σημείο και μετά του ραντεβού και με ενημέρωσαν ότι έπρεπε να ζητήσω αλλαγή δωματίου).
Δεύτερη ανακούφιση και ντουζ. Κοιτάζω την ώρα και έχει περάσει ακριβώς μια ώρα από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο. Της λέω έχει περάσει μία ώρα, δεν θα φύγεις? Οι άλλοι γράφουν ότι φεύγεις στα 45 λεπτά. Ξαναγελάμε και βγαίνει το μωρό από το ντουζ. Ντύσιμο, φιλί, δωράκι και αποχαιρετισμός. Είχε να βγει και με τις φίλες της πιο αργά μου είπε. Ποιος ξέρει τι κάβλες θα είναι κι αυτές!
Άκρως επιτυχημένο ραντεβού με ένα 20χρονο-λατρεία που αν του φερθείς όμορφα, θα στο αναποδώσει. GFE γενικά.. σαν να είσαι με την κοπέλα σου και να θέλεις να περάσετε όμορφα και οι δύο.
Anal και CIM είναι στα έξτρα αλλά δεν τα πολυκάνει κέφι.. Αν είναι must για εσάς, you ve been warned!
Πολύ μικρό το καυλάκι ακόμα, έχει χρόνο να βελτιωθεί σε όλα!
Αυτά για την εμπειρία μου μαζί της.. Αν η εμπειρία σας δεν είναι αντίστοιχη, δυστυχώς θα έλεγα ότι είναι δικό σας θέμα.. Μάθετε να σέβεστε τα κορίτσια και να ενημερώνεστε από κριτικές τι τους αρέσει και τι όχι και αντίστοιχα να συμπεριφέρεστε στα ραντεβού.. Δεν φταίνε πάντα τα κορίτσια ή τα γραφεία αν δεν περάσετε καλά.. Εμείς πληρώνουμε αλλά το σκεπτικό "μου ανήκεις για μια ώρα και θα κάνω ό,τι θέλω" δεν μου ακούγεται πολύ φυσιολογικό..
Στην σχέση αξία/κόστους έβαλα 10 γιατί αυθεντική 20χρονη με κορμί δεκάρι δεν βρίσκεις εύκολα..
Εύχομαι στην Αγάπη να διατηρήσει αυτό το κορμί που μας αρρωσταίνει! Ματάκι
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.391
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, doc_lin, THV και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2020
Ωραίο review!!!
Καυλωτικο!!!!Γλώσσα
Μας ξεσηκώνεις....
B
Buda
17 Αυγούστου, 2020
Promo........? Κουλ
19 Αυγούστου, 2020
Promo...Όχι ρε γιατί το λες αυτό χαχαχχ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3