Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 16 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σαμάνθα..τι γυναικάρα Θεέ μου!
Είχα τρελαθεί με τις φωτό.. προσπάθησα να κλείσω ραντεβού αλλά δεν αποδείχτηκε τόσο εύκολο.. η κοπέλα έχει τεράστια ζήτηση και υπερφορτωμένο πρόγραμμα..
Είχα σκοπό να επιμείνω όμως καθώς οι φωτό με τις βυζάρες της με είχαν στοιχειώσει.. Αν δεν τις έχυνα θα έσκαγα! Μεγάλο χαμόγελο
Κανονίστηκε τελικά το ραντεβού όπου αν και τελικά προέκυψε ένα μικρό μπέρδεμα (φταίω κι εγώ γιατί έστειλα στο Viber αντί να πάρω τηλ), η κοπέλα σαν άψογη επαγγελματίας φρόντισε να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να γίνει κανονικά το ραντεβού μίας ώρας! Δεν εξηγώ αναλυτικά τι και πως -γιατί δεν έχει και σημασία- αλλά πολλά μπράβο για την συμπεριφορά της! Ματάκι
Στο ξενοδοχείο λοιπόν και όλα έτοιμα για την άφιξη της.. Καθόμουν και διάβαζα μερικές κριτικές πριν έρθει και έβλεπα το βιντεάκι της στο Diva.. τι μωρό θα σκάσει αναρωτιόμουν..
Χτυπάει η πόρτα και σκάει μύτη μια περιποιημένη γυναικάρα με μια απίστευτη θετική ενέργεια. Δεν χρειάστηκε καν να σπάσει ο πάγος.. υπήρχε μια θετική αύρα στο δωμάτιο.. καμία αμηχανία..
Είχα κάπως δυνατό τον φωτισμό και την ρωτάω αν θέλει να τον χαμηλώσω.. Γιατί έχω κάτι να κρύψω μου λέει? Και αρχίζει και τα πετάει όλα.. Μαυρισμένη, βυζάρες, κωλάρα, μπουτάρες, έχασα την μπάλα. Ω ρε φίλε λέω, όπου και να χούφτωνα γέμιζαν τα χέρια μου.. Τούρμπο με έκανε το μωρό. Να τα πρώτα αναγνωριστικά φιλιά με ελαφριά χρήση γλώσσας, να τα χουφτώματα, να τα παιχνίδια με τα βυζόμπαλα που σε αρρωσταίνουν.. Αρπάζεις, γλύφεις, παίζεις για ώρα, χάνεσαι μέσα τους..Παράδεισος.. Να κατέβω πιο χαμηλά της λέω? Να και το καλοσχηματισμένο μουνάκι που δεν γίνεται να μην γλύψεις.. Σε ένα ατελείωτο παιχνίδι προκαταρκτικών, την έχω βάλει να παίζει την κλειτορίδα της όσο έχω αρπάξει τις βυζάρες της και τέλειωσε σαν τρελή.. Την άγγιζα και τιναζόταν.. Απόλαυση..
Ήταν όμως ώρα να νιώσω και το τσιμπούκι για το οποίο μιλάνε όλοι.. Βαθύ με πολύ σάλιο και χωρίς καθόλου χέρι. Μου τον ρούφαγε και με κοίταζε στα μάτια. Ασταμάτητη. Σε τελειώνει για πλάκα. Δυνατό της σημείο. Μου τον έφτυνε και μου σάλιωνε και τα @@.. εξαιρετική.. Ματάκι
Προφυλακτικό και καβάλημα εκ μέρους της.. χοροπήδαγε και οι βυζάρες της με κάβλωναν.. Της λέω δεν θέλω να κρατηθώ, θέλω να χύσω τις βυζάρες σου, το σκέφτομαι μέρες! Γονάτισε και τις άρπαξε, μου τις έστησε και μου είπε ρίξτα. Δεν ήθελα και πολύ, τις πασάλειψα και χωνόμουν ισπανικό ευτυχισμένος.. Ένα όνειρο ημερών έγινε πραγματικότητα.. τέλειο θέαμα..
Μια ανάσα για ντουζ, να πιούμε κάτι και σόσιαλ για διάφορα όσο την χούφτωνα..
Σύντομα όμως φτιάχτηκα και με άρχισε ξανά στο τσιμπούκι.. Να και το στήσιμο της κωλάρας στα 4 και κάρφωμα στην μουνάρα της.. λεπτή μέση με κωλάρα που κολάζει.. Δείτε το βιντεάκι με το στήσιμο της και θα καταλάβετε.. Να καρφώνεις και να σφαλιαρίζεις τα κωλομέρια της..Κουλ
Η ώρα όμως πέρναγε και την γονάτισα ξανά για στοματικό. Με ρωτάει σε πειράζει να βάλω λίγο χέρι για να επιταχύνω την διαδικασία? Βάλε μωρό μου, μας έχεις τρελάνει εδώ πέρα! Μετά από λίγο ξεκίνησε ένα ασταμάτητο handjob μέχρι να πάρει ξανά και την τελευταία σταγόνα στα βυζιά της!
Ανακουφισμένος αλλά όχι εντελώς χορτασμένος θα έλεγα.. μια ώρα με αυτή τη γυναίκα φάνηκε πολύ λίγη..
Συμπερασματικά.
Γυναικάρα με ακριβείς φωτογραφίες και κορμί κόλαση. Όλα όπως πρέπει να είναι. Καθαρή, περιποιημένη (νύχια κτλ), στυλάτη, αρωματισμένη, στάζει καύλα!
Σε όλους τους τομείς δίνει ρέστα, στοματικό ποίημα.. Δεν προσφέρει πρωκτικό και CIF. CIM δεν κάναμε γιατί είχα επικεντρωθεί στα βυζιά. Next time γιατί θέλω να δω πως ανταποκρίνεται στο μπούκωμα με σπέρμα.
Μια ώρα αποδείχτηκε πραγματικά τίποτα.. θα την ξανασυναντήσω σε μεγαλύτερο ραντεβού..
Να είσαι καλά γυναικάρα να μας περιποιείσαι! Χαμόγελο
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.401
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, THV, Makedonas1971 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού