Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το καθιερωμένο δεκαπενθήμερο με μοναδική σεξουαλική παρέα από γκόμενες όδευε προς τη λήξη του και η ανάγκη για σεξουαλική ανανέωση άρχισε και πάλι να προβάλει μέσα στο κεφάλι μου πυροδοτούμενη από το ένστικτο πολυγαμικότητας όλων των ανώτερων θηλαστικών.

Χαζεύοντας λοιπόν στο site είδα τις φωτογραφίες της Κατερίνας στο thread της. Το ένστικτό μου απεφάνθη!! Γιατί Οχι ??

Μήνυμα στο κινητό και η συνεννόηση γρήγορη και άνετη. Το ραντεβού στο Λακόμπα.

Η Κατερίνα είναι περίπου ότι φαίνεται στις φωτογραφίες της. Γύρω στο 1,66 την έκανα, και ασυνήθιστος σωματότυπος, μια και ενώ είναι αρκετά λεπτή έχει σχετικά έντονες για το σώμα της καμπύλες, τόσο βυζιά όσο και κώλο.

Επίσης μεγάλα σαρκώδη χείλη, και παιχνιδιάρικο χαμογελαστό βλέμμα. Τα μαλλιά σε στυλ ράστα που της πάνε και αρκετά, έντονο μαύρισμα που φαινόταν από τις διαφορές στο χρώμα του δέρματος στα σημεία που ό ήλιας δεν βλέπει.

Είναι και δείχνει 22 -23 ετών.

Το σώμα της Κατερίνας διακοσμημένο με πολλά μικρά τατουάζ εκπέμπει νεανικότητα. Ωραία καθαρή επιδερμίδα, λεπτός και σφριγηλός ταυτόχρονα σωματότυπος. Eνα σύνολο που αν με μια λέξη ήθελες να το αποδώσεις εγώ θα διάλεγα τη λέξη φρεσκάδα.

Το κατά τη γνώμη μου πιο ουσιαστικό χαρακτηριστικό σε μια επαγγελματία του χώρου είναι η δυνατότητα της να αποστασιοποιεί το συναίσθημα της σεξουαλικής απόλαυσης από άλλα πιο ''ευγενή'' συναισθήματα, και να το απολαμβάνει αμιγώς νέτο σκέτο, χωρίς αγάπες τρυφερότητες και άλλα ''λουλουδάτα'' συναισθήματα, που προφανώς ακόμη και αν σε κάποιους αρέσουν δεν μπορούν να αναπτυχθούν στην 1 ώρα συνεύρεσης.

Και ενώ η παραπάνω δυνατότητα βρίσκεται εν αφθονία στους άντρες ιδίως σε όσους ασχολούνται με το πορνοσπόρ ( με εξαίρεση τους αγαπούληδες ) δύσκολα την βρίσκει κανείς στις γυναίκες.

Συνήθως οι επαγγελματίες του χώρου μαθαίνουν εμπειρικά να παίζουν ένα ρόλο PSE η GFE στη συνεύρεσή τους με τους πελάτες τους επαναλαμβάνοντας λίγο πολύ μηχανιστικά ένα μοτίβο εν είδη χορογραφίας που έχουν στο κεφάλι τους. Αυτό όμως σε κάτι βαρεμένους σαν την αφεντιά μου που τους αρέσουν τα Μind Games προσωπικά δεν με ικανοποιεί.

Οι πραγματικές ( και όχι εικονικές ) αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά διεγείρεται σεξουαλικά προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα και λειτουργούν σε αυτό που λέγεται σεξουαλική απόλαυση πολλαπλασιαστικά και όχι προσθετικά.

Στο παραπάνω πλαίσιο όταν μπήκε στο δωμάτιο, την σταμάτησα στην αρχή από το γδύσιμο και άρχισα εγώ ένα συνδυασμό αργού γδυσίματος και μπαλαμουτιάσματος με ταυτόχρονη εξερεύνηση του όμορφου καμπυλάτου σώματός της.

Το κρυφό όταν γίνεται σταδιακά φανερό γίνεται πιο διεγερτικό από το σκέτο γυμνό. Επιπλέον κολακεύει και φτιάχνει ιδιαίτερα τις γυναίκες, που και πιο δύσκολα διεγείρονται ( ιδίως οι επαγγελματίες ), αλλά και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια !!

Η κατάληξη αυτής της διαδικασίας ήταν μια πολύ καλή πίπα από μεριάς της που με έφτασε κοντά στα όριά μου. Διέκοψα την πίπα και ανταπέδωσα. Το λεπτό καλοξυρισμένο μουνάκι της, πεντακάθαρο, απόλαυσε τη δική μου γλώσσα πάνω του. Τα υγρά της καθαρά και πλούσια.

Η όλη φάση κατέληξε στην αρχή σε ταχύρυθμη αναπνοή εκ μέρους της και σε κάποια εξαίρετα και - πιστεύω - αληθινά βογγητά που ακόμα ηχούν όμορφα στα αυτιά μου.

Τα ακούσια ποδοκλειδώματα του κεφαλιού μου εκ μέρους της όταν την παραερέθιζα παρότι ήταν μη λειτουργικά έφτιαχναν ακόμη περισσότερο τη διάθεσή μου καταλήγοντας σε υποχθόνια εκ μέρους μου χαμόγελα αντικρύζοντας το ξαναμμένο προσωπάκι της με μια έκφραση που πρόδιδε ένταση, ΄΄μαρτύριο’’ και ηδονή ταυτόχρονα.


Όταν κατάλαβα ότι την έφερα στα όρια της ξεκίνησα με ένα αργό ιεραποστολικό και η τυραννία της έντονης διέγερσης αντικαταστάθηκε στο προσωπάκι της από ανακούφιση και ηδονή. Η αίσθηση του κόλπου της είναι ωραία. Σχετικά στενή και ελαστική.

Επίσης το γεγονός ότι στο ιεραποστολικό προσάρμοζε τις γωνίες της λεκάνης της και τα πόδια της γύρω από τη μέση μου ώστε να οδηγεί το ‘’εργαλείο’’ μου εκεί που της άρεσε έδειχνε ότι την διαδικασία πράγματι την απολάμβανε !!

Αλλάζαμε σε πισωκολητό όπου εξετέλεσα το καθιερωμένο μου απλό τεστ. Σταμάτησα για ένα δυο δευτερόλεπτα το ‘’ρυθμικό σπρώξιμο’’ ελέγχοντας την αντίδραση της. Η συνέχιση της ρυθμικής διαδικασίας με δική της πρωτοβουλία έδειξε ότι πραγματικά την όλη φάση την απολάμβανε.

Γυρίσαμε τελικά σε cow girl όπου εκείνη έδινε το ρυθμό που ήθελε, παίζοντας ταυτόχρονα και με την κλειτορίδα της, και κάνοντας υπέροχους μορφασμούς με το πρόσωπό της, για τους οποίους μάλλον ψιλοντρεπόταν αντικρύζοντας το υποχθόνιο χαμόγελό μου.

Σε κάποια φάση σταμάτησε απότομα σφίγγοντας με τους μηρούς της τους γοφούς μου και διπλώθηκε πάνω μου. Για 5-6 δευτερόλεπτα στη κυριολεξία ‘πήγε στη χώρα του πουθενά΄΄. Οταν επέστρεψε το γύρισε μόνη της σε μια εξοντωτικού ρυθμού πίπα όπου και γρήγορα παρέδωσα.

Γρήγορο ντουσάκι και λίγο άραγμα μέχρι να ξαναπλίσω. Ο δεύτερος γύρος ήταν περίπου μια από τα ίδια, απλά με περισσότερες πρωτοβουλίες από μεριάς της, θέλοντας να μου δείξει και αυτή την αξία της, μια και τον πρώτο γύρο τον οδήγησα εγώ.

Και βέβαια δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι. Παρότι ξεπεράσαμε κατά 5 λεπτά την ώρα δεν είπε τίποτα και αυτό είναι προς τιμήν της.

Καταλήγοντας. Η Κατερίνα είναι άξια εκπρόσωπος των νέων επαγγελματιών όπου η γυναίκα ανταποδίδει στο σέξ στον Αντρα στο πολλαπλάσιο αυτό που ο άντρας προσφέρει δίνοντας στη συνάντηση ένταση, ιδιαιτερότητα και συνολικά αξία.


Οι αντιδράσεις της η συμμετοχή της Κατερίνας όπως και η ιδιαίτερη σεξουαλικότητά της σε συνδυασμό με το όμορφο νεανικό κορμάκι της έκαναν την συνολική εμπειρία μαζί της ήταν ιδιαίτερα θετική. Οι εκφράσεις και οι μορφασμοί της στο cow girl και τα βογγητά της όταν την έγλυφα αποτελούν την απόλυτη επίγευση της όλης φάσης.

Ξέρω ότι η χημεία με κάθε πελάτη μπορεί να είναι διαφορετική. Προσωπικά όμως η συγκεκριμένη φάση έτσι όπως την βίωσα άξιζε τα 130 συν 23 το ξενοδοχείο.

Και σε σχέση με κάτι άλλες μαλακοντίβες που ζητάνε με έντονο τουπέ 250 ευρώ την ώρα και στην πέφτουν κιόλας όταν τους λές ότι το ποσό είναι υπερβολικό, πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 karamitros1972, HEY_YOU!, Constantinos27 και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2020
Φίλε, ωραία η κριτική αλλά σεντόνι...
22 Ιουλίου, 2020
Mου αρεσει που δηλωνεις οτι ειναι 22-23 σιγουρα.......βρε ανθρωπε η πρωτη κριτικη ειναι απο το 2013,πρεπει να ειναι χαλαρα 27.
23 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παραδέχομαι ότι έχεις δίκιο. Είμαι κλασικός σεντονάκιας. Ελπίζω να είναι ''διασκεδαστικά'' τα σεντόνια μου
23 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε δεν το έιχα προσέξει ότι η πρώτη κριτική είναι το 2013. Δέχομαι ότι το σχόλιο σου έχει βάση.
Εγώ εγραψα ότι η Κατερίνα φαίνεται και είναι 22-23 ετών.
Για το ότι τόσο φαίνεται επιμένω. τόσο φαίνεται!! Ξέρω τι είδα και δεν κάνω λάθη στις ηλικίες.
Επιπλέον όταν την ρώτησα 22-23 μου είπε. Βέβαια ούτε ταυτότητα ζήτησα ούτε ληξιαρχική πράξη γέννησης.
Για να γίνω πιο ακριβής και πιο σαφής λοιπόν ανασκευάζω.
Η Κατερίνα φαίνεται και είναι κατα δήλωσή της, 22 -23 ετών.
Τα καλοπροαίρετα σχόλια πάντα είναι αποδεκτά και απο εμένα θα παίρνουν απάντηση.ΚαπέλοΚαπέλο
23 Ιουλίου, 2020
Οντως τα 200 250 και παραπάνω που ζητανε καποιες για μια ωρα σεξ πραγματικά με ξεπερνάει αλλα μαλλον ανταποκρινονται σε αλλα πορτοφολια καλα που υπάρχουν και τοσο ωραια σεξυ και καλα κορίτσια σαν τη κατερινα και απολαμβανουμε το σεξ και εμεις που έχουμε ενα μετριο πορτοφολι ωραία κριτική μπράβο φιλος
24 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
09 Αυγούστου, 2020
Αδερφέ, αυτό δέν είναι μόνο μια κριτική, είναι σοβαρή ανάλυση.
Όλα συμπυκνώνονται σε αυτό.


Έυγε
10 Αυγούστου, 2020
@petranto
Έχει πρώτη κριτική το 2013, έχεις δίκιο. Όταν ξεκίνησε όμως ήταν ανήλικη, το πολύ 17. Συνεπώς η ηλικία της είναι γύρω στα 23, βαριά 24. Εγώ την πρωτοείδα προ τετραετίας και την έκανα εικοσάρα το πολύ
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8