Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 47 10
Call-Girls 110302
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Φραντζέσκα την είχα σταμπαρει καιρό τώρα οπότε χθες είπα ότι ηρθε η ώρα της. Κλείνω ραντεβουδακι και τρέχω για χοτελι στα νότια προάστια. Μόλις μπαίνω μέσα και πάω για ρεσεψιόν βλέπω να βγαίνει από το ξενοδοχείο ένα ξανθό μωράκι με κόκκινο εφαρμοστό παντελόνι που τόνιζε την κωλαρα της. Ήθελα να της ζητήσω τηλέφωνο αλλά έφυγε δεν την πρόλαβα. Ανεβαίνω δωμάτιο στέλνω νούμερα κι και σε 10 λεπτά ακούω χτύπημα στην πορτα, ανοίγω και τι να δω το ξανθό καυλακι που είδα στην είσοδο ήταν η Φραντζέσκα. Η χαρά και η καύλα μου μεγάλη. Από εμφάνιση τώρα , όμορφο πρόσωπο, μετρίου αναστήματος προς κοντο που μ'αρεσει εμένα κοντά στο 1.60, στήθος μικρό και κωλαρακι κωλαρα, πεταχτό και σφιχτό. Πολύ κοινωνική σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί της και περνά η ώρα πολύ ευχάριστα.
Στα του αγώνα τώρα η κοπέλα γουστάρει να γαμιεται και το δείχνει, είναι πολύ καυλιαρα και νιώθεις ότι είσαι με την γκόμενα σου.
Πίπα πολύ καλή και πολύ υγρή προσπαθεί να τον πάρει όλο μέσα αλλά δεν μπορεί, γουστάρει το γλυψιμο και υγραινεται εύκολα και επίσης συμμετέχει με κραυγές καυλωτικες.
Ξεκινάμε με τα πόδια της στο ώμο και κάρφωμα στο στενό της μουνακι δυνατά, το μυαλό μου όμως ήταν μόνο πίσω και έτσι την γυρνάω στα 4 και αφού βάζει λίγο λιπαντικο την καρφώνω με δύναμη στην στενή της τράπουλας. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται τράβηγμα μαλλιών , σφαλιαρες και κάρφωμα με δύναμη με το μωρό να ουρλιάζει από καύλα, σίγουρα μας άκουσαν τα τριγύρω δωμάτια, την εικόνα αυτή να την βλέπεις στον καθρέφτη την ώρα που της σκίζεις την κωλαρα είναι ανεπανάληπτη.
Μετά από λίγο ήρθε το τέλος, ντουζακι κουβεντουλα και ξανά προσπάθεια για δεύτερο γύρο. Αν και λόγο κούρασης δεν μπορούσα τόσο γρήγορα να επανέλθω παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και με κατάφερε να ανέβω λίγο. Ξανά σκισιμο μπρος πίσω αλλά μετά από κάνα 20λεπτο συνεχόμενο κουράστηκα χωρίς να τελειώσω και το εγκατέλειψα, όχι όμως η Φραντζέσκα που ήθελα να με τελειώσει αλλιώς δεν έφευγε τελικά με τα την επεισα ότι δεν πρόκειται να γίνει έτσι τελείωσε το ραντεβού μας.
Έχω ξανακαυλωσει μόνο που τα θυμήθηκα, αστέρι το μικρό , πολύ δυνατό χαρτί για το γραφείο και αξίζει τα λεφτά του. Αν θα την ξαναδώ εννοείται με την πρώτη ευκαιρία , τέτοια καυλακια δεν τα αφήνεις. Για το γραφείο δεν έχω να τίποτα πλην ότι για άλλη μια φορά ήταν άψογο και παραμένει το κορυφαίο στον χώρο και το μοναδικό που ότι βλέπεις στις φωτό αυτό θα δεις και από κοντά!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
2.589
Πόντοι:
6.745
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, tampalouka και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2020
170? Συγγνώμη φίλε το κωλαράκι 20 ευρώ το πήρες από 30 η έγραψες λάθος?
22 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έγραψα λάθος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2