Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Call-Girls 49039
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με τον πιο πάνω τίτλο δεν αναφέρομαι στην 4η Ιουλίου όπου οι 13 αποικίες της αμερικανικής ηπείρου διακήρυξαν την ανεξαρτησία τους από τους Άγγλους αλλά στην ομώνυμη ταινία επιστημονικής φαντασίας που επικεντρώνεται στις προσπάθειες των ανθρώπων να αντιμετωπίσουν την εισβολή εξωγήινων στη γη σε μια ύστατη προσπάθεια, την πιο πάνω ημερομηνία. Και ο συνειρμός αυτός μου ήρθε όχι γιατί έγινε η συνάντηση αυτές τις ημέρες αλλά γιατί η Αφροδίτη πρέπει να είναι από άλλο πλανήτη! Σε αντιδιαστολή με την ταινία στη δική μου περίπτωση ο γήινος έχασε, τι έχασε λέω, κατατροπώθηκε πανηγυρικά από αυτό το πλάσμα! Όπως κάθε εξωγήινη που σέβεται τον εαυτό της μεταμορφώνεται με σκοπό να εξουσιάσει απόλυτα τον «αντίπαλό» της και ο τελευταίος να μη ξέρει που πατά και που βρίσκεται. Και το καταφέρνει τόσο εύκολα. Κατ’ αρχήν έχει το πιο ωραίο και γλυκό πρόσωπο που έχω συναντήσει τελευταία, χωρίς υπερβολή. Φρεσκάδα που πήγαζε από τα νιάτα της, άνετη αλλά συγχρόνως με τακτ που είναι σπάνιο να το βρεις σε τόσο νεαρές ηλικίες. Έχει ένα πολύ διακριτό στυλ. Για το σώμα της τώρα δεν μπορώ να είμαι και ιδιαίτερα αντικειμενικός καθώς είχα αρκετές σχέσεις με γυναίκες με αυτόν τον σωματότυπο και σχετικά μεγάλο στήθος άρα είμαι προκατειλημμένος, όμως πρέπει να πω ότι, όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, έχει ένα πολύ σφιχτό και γυμνασμένο σώμα χωρίς ραγάδες κλπ. και τα κιλά της είναι άριστα κατανεμημένα. Η μόνη εξαίρεση είναι η μικρή κοιλίτσα η οποία όμως όπως μου είπε είναι σε φάση διευθέτησης. Άψογα περιποιημένα άκρα για τους λάτρεις των ακροδαχτύλων. Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στο φιλί της που είναι μία μάχη των αισθήσεων. Και φυσικά η περιποίηση της κάτω περιοχής που είναι υποδειγματική. Δεν χρειάζεται να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες τι έγινε κατά τη διάρκεια του σεξ, θα πω μόνο δεν ένιωσα ούτε λεπτό ότι αυτό που γινόταν ήταν πληρωμένο σεξ. Όταν «τελείωνα» βέβαια «έβλεπα» βεγγαλικά σαν και αυτά που πετάνε οι Αμερικάνοι την 4η Ιουλίου!!!
Θα την ξαναδώ οπωσδήποτε και βλέπω να γίνεται στανταράκι μου, άρα η ταινία θα έχει πολλές συνέχειες ( και πολλά βεγγαλικά…), αλλά σας ενημερώνω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι άκρως ερωτεύσιμη.
Θα πρέπει επίσης να διευκρινίσω ότι η βαθμολογία που έβαλα στο σώμα αφορά τον συγκεκριμένο σωματότυπο (plus size όπως λένε και στο GNTM) οπότε μην βρεθούν κάποιοι να πετάξουν την παπαριά τους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, TOMCRUISE, koukoskoukou και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2020
το έχουμε ξεφτιλίσει με τις βαθμολογίες...
J
john100
(Updated: 04 Ιουλίου, 2020) 04 Ιουλίου, 2020
Ξέχασα να αναφέρω ότι σε γενικές γραμμές είναι σαφώς πιο αδυνατισμένη από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη σελίδα της. Πιο ακριβείς είναι οι καινούργιες φωτογραφίες του γραφείου.
B
Bonus
04 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμ δε το'πα, κάποια παπαριά θα πεταχτεί...
B
Bonus
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3